Tajomstvo / The Secret ( A všeobecná teória relativity)
Čítali ste niekto knihu Tajomstvo (prípadne Tajomstvo pre mladých)?
Riadite sa podľa toho? Získali ste tým niečo? Mne sa tá kniha veľmi páči, teda, rozhodne verím tomu že to ide... Ešte by som sa chcela spýtať že na čo sa vzťahuje Všeobecná teória r
ja som videla ten film.. je to podané tak, aby to ľuďom zvýšilo chuť do života.. a musím uznať, že niečo na tom bude... to načo sústavne myslíš, sa aj stane, aj keď nie presne podľa tvojich predstáv, ale aspoň približne prišla som na to aj sama a až potom som objavila tento film
podla mna urcite nie co na tom bude ... pretoze ked clovek veri , ze nieco dokaze a tak , tak proste pojde za tym a uurcite to dokaze ... a treba mysliet samozrejme pozitivne .. nemam rada negativne myslenie ...
videl som dávnejšie filmovú verziu.. teda moc som tomu celému neveril ale v ten deň sa asi naozaj obrátilo šťastie na moju stranu aj keď som to fakt že nečakal.. pár dní to akosi "fungovalo" s tým myslením a odvtedy už ani nie..
Áno a vedela som o tom že to funguje už predtým ako som tú knihu prečítala. Fakt je to strašne jednoduché pritiahnuť si k sebe čo len chceš Ale nie je ľahké byť stále pozitívne naladený, aspoň pre mňa nie.
@pamiska007 jasne, chcel som peniaze a mam ich ... ale nepotreboval som sa to docitat v debilnej knihe .... proste ked dakto caka ze ich najde na ulici tak je naivný .... ale ked na nieco myslis ze to chces - to znamena robis pre to nieco - to znamena dosiahnes to
"Kniha aj film Secret ma veľmi sklamali. Pritiahni si šťastie. Už ste si pritiahli muža len tým, že ste na neho mysleli? Peniaze, zdravie? Sú to len príjemné ezoterické reči, ktoré sa páčia neschopným ľuďom. Kniha nehovorí: A teraz zdvihni zadok a začni „makať“. To mi vadí, lebo tým sa ľudia debilizujú. To nie je nadávka, ale sociologický pojem."
niečo na tom bude, ale tí ľudia čo to robili mi pripadajú ako nejakí šarlatáni čo sa pokúšajú na tích ľudoch zarobiť... to je môj názor lebo my nie su vobec sympatický napr. taký bob proctor
ah, tieto ''príručky ako žiť ''.. je mi z toho zle. len ďalší spôsob, ako zarobiť na naivite určitej sorty ľudí.. to už dnes ľudia vážne nie sú schopní prečítať si niečo mimo týchto nezmyslov?
videla som film a najprv som bola taká nadchnutá tým, ale potom to akosi prešlo ja skôr to mám tak, že myslím na tú najhoršiu možnú verziu a potom môže prísť už len lepšie
aj keby to bola pravda tak ja osobne nemam taku silu ovladat svoje myslienky mne v hlave beha to co chce nemozem si hovorit stale "bude mi super" ked si moja hlava hovori nieco ine takze to je zbytocna vec pre mna aj keby to bola skutocnost
Neda mi nezareagovat natuto vec Kedze som sa sam stym pred urcitym casom zaoberal knihu som necital ale videl som film ktory priprivych desiatich minutach posobil na mna así tak neako ze to co za picoviny kecaju pre boha ale Ak to clovek pozera dalej je to stale lepsie a lepsie opisane az ma opustil aj zdravy rozum a uveril som pospajal som si to z vecami a skusenostami z minulosti blbo tupo sedel a nehal sa namotavat dalej ... A mam nato relativne dva pohlady lebo jeden by bol vo svete duality moc originalny ... Prvy pohlad znie takto ano funguje to chcem sa citit dobre tak sa citim dobre a to je asi vsetkoHaha ocakavali ste viac ? Najlepsie hned po dokumente vyhrat peniaze najs spravneho partnera alebo podobne a nevyslo to ? Urcite ste teraz s toho riadne smutny co ? Alebo nie ? Jasne ze nie ved netreba to zdat cize pome do toho ! Poblaznime sa este viac na ceste k uspechu ale hlavne myslime len nato co dosiahneme my a krme poriadne hlupe ego ! Ved ludia z 3 sveta nemaju vodu saty a nic do ust lebo jednoducho nevedia o tajomstve cize pohoda ideme dalej sustredime sa na nase ciele hladajme to stastie vo vonkajsom svete a pritiahnime ho ! Nejde to ? Ak sa pytate musim vas sklamat nie nejde to ale musim uznat ze nas riadne pomotali snazili smesa byt stastny hladali sme ho tam vonku ale neprislo a tak sme vo vnutri boli strasne smutny lebo nic vas neurobi smutnejsim nez hladat stastie ... Ovela uprimnejsi by bol ten dokument keby hned na zaciatku povedali Biznis je Biznis a robte kese ci uz ako podnikatelia alebo murary hlavne ich pouzivajte ! 99% populacie trpy tazkou chorobou neustaleho myslenia a ty ludia ktory dokument natacali to velmi dobre vedia cize oblaznit mysel je pomerne v dnesnej dobe hracka staci vyuzivat spravne informacie a slova a maju nas ! druhy pohlad znie takto ano funguje to a je to v podstate slovami lahko opisatelne ako to funguje lenze hacik je v niecom inom a to v tom ze s generacie na generaciu si system s nas robi to co chce dava nam informacie o tom ako mame zit ako mame vyzerat ako sa mame spravat co je dobre a co je zle atd a to uz od kedy prichadzame na svet v podstate nam beru slobodnotie rozhodnutie ! A v tom vidim ja skutocnu silu ... Cely zivot je len o rozhodnuti kazda situacia Kazdy okamich je len a len o tom s akeho uhla sa nato pozrete vy ! Bez toho Aby vam niekto presvedcenie stepoval lenze mat jasnu mysel je fakt drina Kedze uz storocia nas krmia srackami a nas stav mysle je chaos !
ja si myslím že the secret je fakt pecka ! ked som sa o tom dozvedela tak som tomu az tak neverila ale v poslednom čase mi veľa vecí funguje podla toho
No pozret sa to da, kazdy si moze mysliet o tom svoje, je to sice zalozene na psychologii cize ma to logiku ale nic viac, vsak kazdy vie ze treba mysliet pozitivne, pozitivne myslenie je to naj, ze vyhybat sa miestam a ludom ktory posobia na vas negatyvne to tiez je logicke, par ludi vybrali ktory nieco prekonali alebo zarobili to bol dobry tah, ale su veci ktore su nemozne, napr. aby sa vratila osoba ktora chyba a uz nieje na tomto svete, to kazdy musi uznat ze je nemozne, cize niektore veci sa nedaju, aj ked oni tvrdia ze treba "nakupovat" z vesmiru, este keby povedia ze treba naberat energiu to este ano, film je dobry hlavne pre ludi ktory myslia negativne, ked ma clovek vsetko v hlave v poriadku tak to je pravda da sa aj choroba vyliecit toto maju pravdu videl som na vlasne oci, mysel ovladnut je tazke a strasne tomu co ja poznam to trvalo 20 rokov co je dost, ale potom uz fakt nieje vec co by vas polozila alebo sa zbavit zlozviku spomienok choroby atd. je inak aj dvojka tajomstvo ale to uz nieje jak jednotka, treba si pozret aj ine napriklad nadprirodzene javi vo svetle vedy, a potom si clovek moze pospajat vsetko a zobrat si to najlepsie a dost clovek pride na to co je mozne a co nie.
Ja sa tým zaoberám ešte stále...a poviem vám že čo je vo filme a v knihách je vyňaté z niečoho...čo nám nepovedali celú pravdu....
Bohužial odjakživa bolo na nás ako bude postaveny náš svet, MY SME SVET....netreba len veriť, treba aj realizovať...
a mne sa stalo veľa neuveriteľných vecí, ktoré som si pritiahla...dokonca aj maturitu...šťastna ruka? nie...vedela som prvé tri témy z nemčiny a ja som si vytiahla 2. otázku lebo som bola vtom, že si vyberám iba ztých troch...
verte aj tomu, že ak ste v minulom živote páchali zlo, v súčasnom živote sa vám to odrazí a možete mať bars jaku najlepšiu povahu a náladu...tak to je...a tak to bolo ale reinkarnácia to už je iná téma...
Už veľa ľudí mi ten film radilo a tak som čakala niečo ohromne, predpokladala som že to bude niečo ako davinciho kod, na takú tému, priznám sa výsledok ma veľmi sklamal videla som asi 50 min. a nemohla som sa na to pozerať ,prišlo mi to ako šikovný predajcovia v teleshopingu, vedia tak zaujať ľudí že aj keď to nepotrebuješ zrazu to musíš mať, už kedysi som počula a tejto teorii vtedy som tomu uverila, ale teraz nie. PS: ak sa za tu hodinu či koľko udialo niečo zaujímave a nie len obkecavanie toho isteho dajte vedieť ten film potom dopozerám
v Tajomstvo a vo vesmír verím ako v nič iné na svete, funguje to, zmaturovala som s Tajomstvom, dostala som sa na vysokú kam som chcela, vedela by som sa o tom baviť hodiny; je tam veľa vecí založených aj na fyzike a to nemôže nikto poprieť znie to síce neskutočne ale je to tak (no pravda je aj to, že to nie je také jednoduché ako sa zdá)
som velmi vdacna ze som spoznala jedneho cloveka, ktory mi otvoril oci. knihu som necitala, videla som film a prislo mi to zaujimave, ale moc som tomu neverila. prislo mi to ako nejake sarlatanstvo. potom som raz trosku podnapita zacala rozoberat tuto temu z jednych chalanom a rozpravali sme sa spolu cele hodiny asi tri dni v kuse (bolo to zrovna tesne pred silvestrom). tak som tomu zacala verit a rok 2011 bol najlepsim v mojom zivote. takze urcite verim, ze na tom neco je
ja verím len na slovo "CHCEM",,,,no stane sa že mi to nie vždy vyjde ale väčšinou ak si hovorím veci s tým že to chcem tak to zvykne zabrať... ...inak moc nwm čí mám veriť tomu secretu...ale nebolo by zlé všetko dosiahnuť
Tento film som videla minulý rok a potom som tomu verila.Ale nebrala som to nejak extra vážne.Ale podľa vlastných skúseností viem že ak na niečo naozaj myslíme a predstavujeme si že sa to stane je 85% šanca že sa to naozaj môže stať.
Videla som tento film asi 30 krát a čítala knižku asi 10 krát. Podľa mňa je skutočne na to kus pravdy, ale dopĺňa ju kniha Kľúč, ktorý mi príde viac realistickejší a podáva to aj z tej inej akoby stránky. Osobne som to videla skoro pred 3 či 4 rokmi a držím sa toho doteraz. Klamala by som, ak by som tvrdila, že to dodržiavam stále. Ale v myslí už mám akoby nahraté, že ak sa zle cítim mám prepať. Je to len na človeku či to berie ako chvíľkové, neverí tomu alebo sa to stane jeho osobnou filozofiou...
haha minuly tyzden som si na to spomenul ked som siel stopom a dlho mi nijake nechcelo zastavit... tak som si pomyslel a zachvilu ma chlapik viezol hned na šupu az do NM (siel som z TT do TN).
ako tak čítam komenty zistil som že vela ludí vôbec nepochopili základný princíp zákona príťažlivosti...
pozitívne myslenie len priťiahne možnosti, no pokial nebudeš konať, možnosť získať to čo chceš jednoducho preletí okolo a zmizne... problém je že ludia nevidia možnosti, preto že sa zaujímajú o to ako sa zbaviť všetkého negatívneho, pritom tým že sa tým zoberajú to len živja... miesto toho aby negativne myslenie jednoducho vyškrtli zo svojho života...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
» www2.birdz.sk/forum/tajomstvo...
» www.birdz.sk/forum/tajomstvo...
» www.birdz.sk.webka.sk/diskusie/the-se...
@smartboy páčilo sa,však?
toť vsjo -.-
Inak niekde som o tom čítal veľmi pekný blog. Tu je:
» vladimirliska.blog.sme.sk/c/301482/The-Se...
Ivo Toman
chceš dosiahnuť napr to že sa chceš najesť, tak prídeš k šporáku, spravíš si jedlo a ješ
chceš dosiahnuť že chceš mať viac peňazí, tak prídeš do práce, zháňaš brigádu abo typuješ športku pre mňa za mňa a makáš, tým si zarobíš
načo nám je k tomu nejaké tajomstvo? veď toto pochopí aj malé decko, či?
Bohužial odjakživa bolo na nás ako bude postaveny náš svet, MY SME SVET....netreba len veriť, treba aj realizovať...
a mne sa stalo veľa neuveriteľných vecí, ktoré som si pritiahla...dokonca aj maturitu...šťastna ruka? nie...vedela som prvé tri témy z nemčiny a ja som si vytiahla 2. otázku lebo som bola vtom, že si vyberám iba ztých troch...
verte aj tomu, že ak ste v minulom živote páchali zlo, v súčasnom živote sa vám to odrazí a možete mať bars jaku najlepšiu povahu a náladu...tak to je...a tak to bolo ale reinkarnácia to už je iná téma...
pozitívne myslenie len priťiahne možnosti, no pokial nebudeš konať, možnosť získať to čo chceš jednoducho preletí okolo a zmizne... problém je že ludia nevidia možnosti, preto že sa zaujímajú o to ako sa zbaviť všetkého negatívneho, pritom tým že sa tým zoberajú to len živja... miesto toho aby negativne myslenie jednoducho vyškrtli zo svojho života...