ja to využívam, vlastne si to už ani neuvedomujem, a aj keď to nie vždy vyjde, už len to pozitívne myslenie, je obrovský prínos v mojom živote ... všetko ide k lepšiemu
čítala som to a je to naozaj pravda,, je to dobré,, stáva sa mi, to sa mi stalo asi 3 krát,, že som sa dorábala že mám vytknutý členok a on mi ozaj strašne opuchol.. a vela podobných
podľa mňa je to skôr to placebo, alebo takto: ak dačo chceš a myslíš si že to nedosiahneš (nepoznáš secret, tj neveríš si) tak to aj nedosiahneš...
ale ak dačo chceš, a myslíš si že to dosiahneš (či už veríš v seba, alebo secret, alebo v boha) tak to dosiahneš...
+ pozitívne myslenie je dobrá vec, lebo ak človek myslí pozitívne, tak aj zlé veci sa mu zdajú "dobré"...
a ešte chcem podotknúť tú vec, že nestačí len dačo chcieť a myslieť na to (a spoliehať sa že dajaký vesmír, secret, ti to dá) ale aj dačo pre to spraviť a tým pádom sa človeku vlastne plnia jeho sny....
Jednu dobu som bola na to dosť namotaná. Proste som síkritovala a síkritovala. Žiadna negatívna myšlienka u mňa nemala šancu. A všetko mi vychádzalo.. Bola som šťastná a spokojná.. Až sa potom stalo niečo, čo ma veľmi sklamalo, ja som za to obviňovala túto filozofiu a vtedy som si povedala, že už nikdy viac.
Každopádne to pozitívne myslenie mi ostalo doteraz, nejako si to neuvedomujem, ale málokedy myslím nejako negatívne a čokoľvek si vlastne želám, hovorím si, že mi to jednoducho vyjde. Ja proste viem, že to vyjde a stačí mi to. Ale len vtedy, keď pre to aj niečo urobím, lebo inak to nemá zmysel
Proste nepotrebujem síkrit na to, aby som vedela, že som si strojcom vlastného šťastia. Kto si jak spraví, tak má - tým sa riadim a preto vždy konám a myslím len tak, aby som bola šťastná.. Aj keď to možno niekedy dokonale nevýjde, každý má občas nejaké problémy, ale ja som celkovo so svojim životom spokojná. Pretože ho žijem presne tak, ako chcem ja. A nepotrebujem k tomu film, ani knihu. Aj keď uznávam, že ma to asi nakoplo.
ako povedala @somslavka aj obyčajné pozitívne myslenie je obrovským prínosom do života Dalo mi to veľa teda kniha film som nevidela ... naozaj ako je písané podobné priťahuje podobné ....
Pozitívne myslenie je super vec, negatívne možno ľuďom dáva pocit, že pomenovávajú veci pravým menom, ale v podstate nevedie k ničomu dobrému, aj tak sa zo sračiek dá dostať iba pozitívnym myslením..
ja som sa vďaka tomu stala z pesimistky optimistka zozačiatku to chcelo trochu úsilia, ale teraz si to ani neuvedomujem .. vďaka tomu sa mi zdá, že všetko ide ľahšie a to aj v tých zlých dňoch..
pozerala som to, väčšinou s touto teóriou utešujem ľudí, ktorým sa nedarí. ale snažím sa si to občas uvedomovať, že to fakt funguje. podľa mňa je to však placebo, ale je to fajn. stáva sa mi to často najmä pritom, keď si spomeniem po dlhom čase na nejakú osobu, ktorú som dlho nevidela a v priebehu dvoch dní ju buď stretnem, alebo sa o nej niečo iné dozviem..
Placebo forever ! Vsetko je placebo, zdravie je placebo, stastie je placebo, fyzikalne zakony su zakony, ale nassa viera v nich je placebo...
Boze, tak som si spomenula na nas vystup s tymito nazormi na "podium" pred 150 ludi a odbornu komisiu na workshope Ligy proti rakovine .. Ale ked.. my sme to tak nemysleli...
no tak ja som citala tu knizku...a tak bolo to tam tak jednoducho pisane ze ...no neviem...teraz citam taku staršiu origos vydanie z 67 objAVte moc podvedomia od Josepha Murphyho klasická 300 strannová knižka bez obrázkov a všeliakych čačiek. ALe logicky je tam všetko opodstatnené...až teraz stym schytavam nejake uspechy....takže pre ludí kerý sú taký nedôverčivý a pesimistický odporúčam skor toto ako tuto modernú zmenšeninu pre nečítajúceho čitatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Funguje to dosť mimovoľne a neúčinne, povedala by som. Niečo chcem. Potom na to zabudnem. A potom to dostanem.
ale ak dačo chceš, a myslíš si že to dosiahneš (či už veríš v seba, alebo secret, alebo v boha) tak to dosiahneš...
+ pozitívne myslenie je dobrá vec, lebo ak človek myslí pozitívne, tak aj zlé veci sa mu zdajú "dobré"...
a ešte chcem podotknúť tú vec, že nestačí len dačo chcieť a myslieť na to (a spoliehať sa že dajaký vesmír, secret, ti to dá) ale aj dačo pre to spraviť a tým pádom sa človeku vlastne plnia jeho sny....
Každopádne to pozitívne myslenie mi ostalo doteraz, nejako si to neuvedomujem, ale málokedy myslím nejako negatívne a čokoľvek si vlastne želám, hovorím si, že mi to jednoducho vyjde. Ja proste viem, že to vyjde a stačí mi to. Ale len vtedy, keď pre to aj niečo urobím, lebo inak to nemá zmysel
Proste nepotrebujem síkrit na to, aby som vedela, že som si strojcom vlastného šťastia. Kto si jak spraví, tak má - tým sa riadim a preto vždy konám a myslím len tak, aby som bola šťastná.. Aj keď to možno niekedy dokonale nevýjde, každý má občas nejaké problémy, ale ja som celkovo so svojim životom spokojná. Pretože ho žijem presne tak, ako chcem ja. A nepotrebujem k tomu film, ani knihu. Aj keď uznávam, že ma to asi nakoplo.
každopádne, aj keby to bolo placebo, vždy ti bude lepšie s pozitívnym pohľadom na svet, ako večne nasratým a ukrivdeným...
Boze, tak som si spomenula na nas vystup s tymito nazormi na "podium" pred 150 ludi a odbornu komisiu na workshope Ligy proti rakovine .. Ale ked.. my sme to tak nemysleli...