no tarja bola perfektná, dala nightwish to čo žiadna iná skupina nemá, určite na ňu nikto nezabudne.. mne osobne tam veľmi chýba ale čo už.. stalo sa, počula som že začala sólovú dráhu tak som zvedavá čo to bude ale anette je tiež skvelá.. proste nightwish ako kapela u mňa vyhráva či má tarju alebo anette
@1 , @2 - jeeemine vy ste nevzdelanci tarja spievala v nightwish(boli zakladateľmi symfonického, operného metalu), ale anette ju vystriedala.. a kto nepozná nightwish..- nightwish je ikona achjo.. nechápem ako skoro nikto nepozná nightwish..
@18. suhlasim, ale Tarja ma podla mna super solovu karieru. Jej nove songy su fakt super teda aspon mne sa pacia...a o nightwish s anette sa uz nejako nezaujimam...
a že ktorá speváčka sa tam hodí viac?hmm,no podla mňa tiež Tarja..jej hlas tam dával určité čaro..aj ked Anette tiež neni zlá,som počula nejaké nové pesničky a jedna sa mi aj velmi lúbila ..ale Tarja bola pre Nightwish špecifická.
for ALL: dakujem za nazory,najma tie pozitivne pre Tarju
osobne si myslim ze Tarja ma neskutocne nebesky hlas,neskonale krasny,asi najkrajsi aky som kedy pocula.a tym ktory o nej nepoculi odkazujem,vypocujte si jej solovku " My Winter Storm " a hned pochopite o com vravime
a co sa tyka Anette Olzon,snazim sa ociernit jej blby hlas vsade kade chodim.
a dufam ze mnoho z vas,Tarjinych fans,sa pride pozriet na jej koncert do Bratislavy a Kosic,jej hudba urcite nejedny oci naplni slzami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
dost nemusim, ajtak z metalovych kapeil kde spieva zena mam najradsje Arch Enemy, ale to je uz o nicom totalne inom
Annete- afektovana truba, ktorá nosí legíny
určite TARJA
@20 - ano, novy Nightwish je shit, ale na stary nedam dopustit, teraz uz su to viacmenej len komercne sracky, predtym to bola muzika
Určite Tarja!Anette sa tam nehodí..
a že ktorá speváčka sa tam hodí viac?hmm,no podla mňa tiež Tarja..jej hlas tam dával určité čaro..aj ked Anette tiež neni zlá,som počula nejaké nové pesničky a jedna sa mi aj velmi lúbila ..ale Tarja bola pre Nightwish špecifická.
osobne si myslim ze Tarja ma neskutocne nebesky hlas,neskonale krasny,asi najkrajsi aky som kedy pocula.a tym ktory o nej nepoculi odkazujem,vypocujte si jej solovku " My Winter Storm " a hned pochopite o com vravime
a co sa tyka Anette Olzon,snazim sa ociernit jej blby hlas vsade kade chodim.
a dufam ze mnoho z vas,Tarjinych fans,sa pride pozriet na jej koncert do Bratislavy a Kosic,jej hudba urcite nejedny oci naplni slzami.
Tarja rulezz,you would have loved this
kukni mi na webku a uvidis kto vyhrava XD