Viem že tu už bola anketa na túto tému,tak možno by som chcela nadviazať.. jedna stranka (link dole)ma inspirovala preniest ten navrh a v podstate aj projekt sem na birdz.. chcela by som ten projekt aj takymto sposobom podporit.. ide o to že ľudia by o to
@2 mas priviazane nohy na stol a pichaju ti injekcie s kadejakymi chemikaliami do oka?? davaju ti do tela latky na zhubne ochorenia?? testovali niekedy na tebe kolko latky znesies pokym nezomries??
ale ber to aj z tej stranky keby mal z tvojej rodiny niekto nejaku tazku chorobu a netestovali by lieky na zvieratach tak by mu asi tazko pomohli...cize to ma aj klady aj zapory
no hej ale tak ci tak niekedy su tie veci zbytocne,ved zvierata reaguju inac na veci ako ludia nie?.. dobre lieky mozno,ale naco je preboha testovanie kozmetiky? ked to zvladaju ine firmy ako napr. Oriflame alebo Avon tak preco by nemohli aj tie ostatne netestovat?
ja by som to zakazala, vobec sa mi nepaci ze kvoli mne ma niekto zomriet a aj ked je to len zvieratko preto ked si nieco kupujem tak si zistim co to bolo testovane na zviertatach
Kolko ludi sa uz snazilo tomu zabranit? vela a nic to nepomohlo vsetci testuju na zvieratach a ani vyrobky z avonu a oriflamu nie su vyjimkou aj ked pisu ze netestuju...je to smutne ja zboznujem zvierata a vsetkym co im ublizuju by som spravila to iste (
práve ma napadlo, že nemám gél na vlasy, idem skočiť do tesca, zistím či sa testuje na zvieratách
Aj keď...neviem si predstaviť ako by sa gél testoval na psovi
a na com to preboha vedci maju testovat?
keby si mala decko a umrelo by pretoze by nemalo vakcinu na chorobu (a tu vakcinu samozrejme nemalo pretoze nic nevyvinuli lebo nic netestovali na ubohych zvieratkach), bola by si spokojna?
my s tym nic nenarobime... ale viete.. ja lieky beriem..mozno je to krute ( alebo ja som kruta) ale neobetujete zopar zvierat na to, aby bol vyvinuty liek proti napr. rakovine?
ja si myslim ze ano.. ale co sa tyka kozmetiky.. no to neviem... ja neriesim ci je kozmetika testovana na zvieratach alebo nie... to by som uz ziadnu nemohla pouzivat okrem oriflame myslim..
mne je hlavne luto tych potkanikov
@4 - pokiaľ sú to potkany tak je to okej ale keď sú to prijebané psíky, mačičky, opičky tak už je to zlé? to čo je za názor. tak buď mi záleží na zvieratách ako takých a neznesiem pohľad na akékoľvek trpiace zviera alebo je mi to jedno a doma dávam rybkám elektrošoky. osobne mi je oveľa viac ľúto potkana než tých tebou menovaných ,,zlatučkých zvieratiek".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Aj keď...neviem si predstaviť ako by sa gél testoval na psovi
keby si mala decko a umrelo by pretoze by nemalo vakcinu na chorobu (a tu vakcinu samozrejme nemalo pretoze nic nevyvinuli lebo nic netestovali na ubohych zvieratkach), bola by si spokojna?
1Je to fakt že špatne
ALE
2.Na kom sa majú potom robyť tie pokusy????
Na tebe?
OK testy, ale nie zbytočné pič.viny
ja si myslim ze ano.. ale co sa tyka kozmetiky.. no to neviem... ja neriesim ci je kozmetika testovana na zvieratach alebo nie... to by som uz ziadnu nemohla pouzivat okrem oriflame myslim..
mne je hlavne luto tych potkanikov