začala som čítať knihu ale bola to taká píčovina, že som ju po pár stranách zatvorila. A pozerať sa na ten "dokument" by som si netrúfla. od samej nudy a jebnutosti by som pri tom zaspala ale ak tomu niekto verí tak peace out
V prvom rade the secret NIE JE dokument. Je to komerčný scam mierený na slaboduchých nepriebojných jedincov, ktorí potrebujú, aby im nejaká zázračná schéma zachránila spackaný život. Slepačia polievka pre dušu s templármi + nejaké spirituálne mambo jumbo.
Všetko, čo človek chce dosiahnuť, je v ňom, nepotrebujem k tomu žiadny návod od šarlatánov.
@orfea2 - no ono to práve nie je o modlení... modlenie je zlá technika pretože tým že sa za niečo modlíš vyjadruješ že to chceš, čiže to nemáš, a vesmír ti na to odpovie "okej, ako chceš, budeš to chcieť, ale nemať". vesmír reaguje doslovne, veľmi doslovne.
v podstate je to len o tom,ze ked nieco velmi chces,tak to mozes kludne dosiahnut,ale samozrejme musis do toho aj nieco vlozit...u mna to zatial funguje...coskoro sa mi splni dalsi velky sen
@orfea2 - ani predstava nestačí, zjednodušene povedané potrebuješ ten moment prežiť ako keby sa už stal a zároveň mať neochvejnú istotu že sa už stal. najlepšie často a opakovane, v priebehu dlhšej doby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
oveľa viac sa mi páči "You can heal your life" .. podľa mňa je to podané ľudskejšie a uveriteľnejšie
myslím že to dostatočne vyjadruje môj názor :p
Všetko, čo človek chce dosiahnuť, je v ňom, nepotrebujem k tomu žiadny návod od šarlatánov.
Sorry,ale všade sa to označuje ako Dokument
Naštuduj si čo je dokument.
ale inac sa tym neriadim...
ono na iných ľudí to "nefunguje", ak môžeš niečo ovplyvniť, tak podľa mňa len to čo sa týka priamo teba ...a mne to celkom vychádza..
koľkokrát sa stalo... napríklad maturant si vraví "nechcem vytiahnuť otázku číslo 5, nechcem tú piatu..." -čo vytiahne??
a keď si vraví "chcem Ľudovíta Štúra" -čo vytiahne?
nikdy sa vám niečo podobné nestalo?
@pasdenom to tiež nie je žiadny secret, to sú murphyho zákony