urcite len myslienkou na nieco danu vec nezhmotnis ... ale pokial sa na nieco sustredis ... a urobis vsetko co je v tvojich silach pre danu vec, potom nic nemusi byt nemozne ....
@agrilka myslím si v prvom rade že niekto sprosto zarobil na tom že odprezentoval veci o ktorých niektoré náboženstvá vedia už tisícky rokov ako nové a prevratné zistenie. pridaj si k tomu jadro tej teórie, že netreba nič robiť len snívať a ono to príde samo a je jasné prečo to ľudia tak zbožňujú a prečo sú tvorcovia toho filmu/knihy momentálne nechutne bohatí.
čo sa týka samotnej teórie, myslím že sa dostávame do bodu kedy ju kvantová fyzika prakticky potvrdzuje a vysvetľuje, aj keď si to ešte asi neuvedomuje. napriek tomu sa tá teória sčasti mýli, nestačí len snívať a veriť, to je iba dôležitá časť celého procesu.
@agrilka Toto Raz aj v pekle vyjde slnko, to je viac menej o láske, písané tak trocha zvláštnym spôsobom + píše o tom čo ho serie na tejto spoočnosti, a musím povedať že argumentuje dosť rozumne
A navyše sa na nej dá zasmiať =D
A čítal som od neho ešte Nauč ma umierať, a tá je o tom ako dosiahnuť svoje ciele a ísť si stále za svojim.
Len sa dosť ťažko číta, je mrte ezoterická,chvílami toho na mňa bolo príliš, čítal som ju strašne dlho, a toho humoru je v nej pomenej -.- ale tiež má čosi do seba
Hej je dobré že sa tu spomenulo v tomto fóre aj Hiraxa, lebo je to viac menej to isté. Stále tá istá myšlienka, ktorá tu je strašne dhlo a základ tohoto má každý už aj tak zakorenený v povedačke "ak niečo chceš choď si za tým" ... ja verím na the secret, pravdaže nie úplne každý žvást, ale podstata je z tohoto,, už som to tu aj vela krát vo fóre asi aj spomínala... a mimochodom, ten Hirax, je perfektný, i keď v poslednej knihe je tej ezoteriky už aj na mňa trošku dosť veľa...musím to čítať vickrát a ako ocenitel kvality mám každučký jeho román
ja tomu verim, proste som si tuna v hlboko pod zemou myšlienkou zhmotnil noutbuk, wifi, dokonca viem pisať kličkami a mam aj zrkadlo o ktore sa občas fotim proste je to zazrak čo dokaže myšlienka
Myslím, že je vrcholná hovadina, že sa to dá ovplyvniť len myšlienkami.
Človek pre to musí niečo robiť. Nesedieť na zadku, ale ísť von, zdokonaľovať sa, podľa toho čo chce. Možno to nazvať cieľavedomosťou. A to už je vlastnosť, ktorú ak človek nemá tak holt pečené holuby mu do huby padať nezačnú.
Vy to niektorí beriete strašne doslovne Samozrejme že len myšlienkami si nepritiahneš všetko čo chceš. Ale ak tomu pochopíš, život sa ti zmení. Záleží na tom ako ho budeš brať.
Ku knihe/filmu (je to jedno a to isté akurát že na film sa stačí pozerať ale inak presne tie isté veci sú tam odprezentované) mne sa to páčilo, niečo na tom bude a v pár príkladoch som sa aj presvedčila. Len sa nad tým treba zamyslieť, nie pýtať sa druhých. Je to vec názoru ako to kto pochopí a berie.
myslim, ze verim sam sebe uz davno a nepotrebujem k tomu nejakych tlachajucich ludi o tom ako sa da zbohatnut. Vlastne nic nove mi nepovedali. Ale skutocne to bolo zaujimave a nie je to az taka hlupost. Pekne sa to pozeralo a pocuvalo kazdopadne nepotrebujem tento dokument (ci knihy) k tomu aby som si to uvedomoval. Skoda len, ze to bolo prehnane optimisticke.
Verím tomu a aj sa mi plnia veci .. len o tom netreba pochybovať .. chcela som to vyskúšať a tak som si povedala chcem nájsť nejaké peniaze proste na ulici a tak a verila som tomu .. a za jeden týždeň som našla v jeden deň na zemi 5 eur a v niektorí z nasledujúcich 20 éčok
Verím knihe the Secret, videla som aj film, a naozaj skúšam sa podla toho riadiť ale nie vždy mi všetko vinde lebo málo myslím na svoje úspechy. Odporučujem aj knihu moc nášho podvedomia ktorá tiež pekne rozoberá myslenie ludí a čo všetko sú ludia schopny si pritiahnuť, rozne choroby , nešťastia,.. Zatial mi len vyšli že sa mi vždy vrátilo to čo som stratila, alebo som priťahovala často ludi na ktorých som myslela
a aj to funguje,...začal som s úplnými somarinami...ako napríklad: predstavoval som si istý kamienok každú noc...a nakoniec keď som upratoval chodník som ho našiel o 3 dni...potom aj s mincou
je to sila ľudského mozgu...alebo tzv. Placebo efekt
verim... funguje.. len to netrba brat doslovne.. ale ako peknu ispiraciu .... nestaci len verit.. ale treba preto nieco urobit.. pochppit ked sa nuka sanca ...
ja na to verím , a funguje to ako povedala @alysia nestačí len veriť, treba žiť tak ako by sme chceli aby sa veci udiali . a robiť preto niečo . ale aj Paulo Coelho povedal : ak si niečo praješ, celý vesmír sa spojí aby si to mohol / mohla uskutočniť
@nessiee si moj clovek ja som tuto ,,kravinu" ( som si myslela, ze je to blbost tetno vyrok a nechapala som ho ) ,,ak si nieco prajes, cely vesmir sa spoji aby si to dosiahol" som pochopila, az ked som citala tieto knihy a stale citam nejaku z tejto serie ,,secret,, a pomaha to, ked stale to citam a pracujem na tom...
Tak tak, nestaci len verit, ale treba verit tomu a uz sa srpavat ako keby to co chcem uz mam ... napr: chcem nove knihy? tak vyprazdnim policku, kde by tie knihy mali byt, a uz si len predtsavujem ze su tam... aj toto mi fungovalo pekne ... mas velku postel a chces partnera? Tak sa spravaj, ze jedna polka je tvoja a druha jeho... nemaj pre seba celu.. jaj tych prikladov je vela
@alysia ach dokonale si to vysvetlila ! to s tými poličkami aj u mňa fungovalo a je neurekom príkladov naozaj u mňa funguje aj "nástenka prianí" vždy si niečo prišpendlíkujem ako tam mal aj ten Pán vo filme , a už sa mi pár splnilo odtiaľ čiže , nech si hovorí kto čo chce , ja tomu verím lebo to sama zažívam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Neverím že myšlienka dokáže sama niečo ovplyvniť, ale verím že môže dopomôcť.
ked oni to tak presvedčivo hovoria
a písal by som ďalej ale by som spojleroval a pokazil zážitok tomu, kto si to náhodou pozrie
Radšej budem čítať Hiraxa
Niekedy píše viac menej o tom istom, a dokáže to napísať tak, aby to človeka zaujalo.
Nechce sa mi čítať rozprávania mumákov
@7 Hirax? to je o čom?
Tak to treba napraviť
tu máš prvú kapitolu jednej jeho knihy:
» baricak.blog.sme.sk/c/94911/Zijem-0...
čo sa týka samotnej teórie, myslím že sa dostávame do bodu kedy ju kvantová fyzika prakticky potvrdzuje a vysvetľuje, aj keď si to ešte asi neuvedomuje. napriek tomu sa tá teória sčasti mýli, nestačí len snívať a veriť, to je iba dôležitá časť celého procesu.
Neber to v zlom, skôr ako kompliment, ale chvílami mám pocit že si chaloval encyklopédiu, a nie len jednu
@10 tiež som toho názoru že je to len z časti pravda.. nestačí len snívať a všetko mi padne z neba samozrejme..
@11 noo vyjadril sa dosť encyklopedicky
A navyše sa na nej dá zasmiať =D
A čítal som od neho ešte Nauč ma umierať, a tá je o tom ako dosiahnuť svoje ciele a ísť si stále za svojim.
Len sa dosť ťažko číta, je mrte ezoterická,chvílami toho na mňa bolo príliš, čítal som ju strašne dlho, a toho humoru je v nej pomenej -.- ale tiež má čosi do seba
@13 čo sa ti splnilo?
Človek pre to musí niečo robiť. Nesedieť na zadku, ale ísť von, zdokonaľovať sa, podľa toho čo chce. Možno to nazvať cieľavedomosťou. A to už je vlastnosť, ktorú ak človek nemá tak holt pečené holuby mu do huby padať nezačnú.
Ku knihe/filmu (je to jedno a to isté akurát že na film sa stačí pozerať ale inak presne tie isté veci sú tam odprezentované) mne sa to páčilo, niečo na tom bude a v pár príkladoch som sa aj presvedčila. Len sa nad tým treba zamyslieť, nie pýtať sa druhých. Je to vec názoru ako to kto pochopí a berie.
su tam pekne myslienky. nevidim nic zle na pozitivnom mysleni, ale jasne ze len to nestaci. no v hlave to vsetko zacina a nasa mysel je silna vec. XD
a pár ľudí teraz na tom pekne zarába
Kto chce aby to bola pravda tak to bude pravda a ko nechce tak pre toho to pravda nebude.
eazy as fuck
a aj to funguje,...začal som s úplnými somarinami...ako napríklad: predstavoval som si istý kamienok každú noc...a nakoniec keď som upratoval chodník som ho našiel o 3 dni...potom aj s mincou
je to sila ľudského mozgu...alebo tzv. Placebo efekt
Tak tak, nestaci len verit, ale treba verit tomu a uz sa srpavat ako keby to co chcem uz mam ... napr: chcem nove knihy? tak vyprazdnim policku, kde by tie knihy mali byt, a uz si len predtsavujem ze su tam... aj toto mi fungovalo pekne ... mas velku postel a chces partnera? Tak sa spravaj, ze jedna polka je tvoja a druha jeho... nemaj pre seba celu.. jaj tych prikladov je vela
Ľudský mozog,jeho podvedomie dokáže veľa...a pozitívna sugescia nie je na škodu vecí,či už v to veríte alebo nie.
prikladov je tolkoooooooooo..
na nastenke som zacala makat po novom roku len najst obrazky toho co chcem je niekedy problem a ked nemam Photoshop ..
a mam ju doma anie na intraku, tak aj tam musim nieco poriest
Ty si videla film? ja nie.. ja len citam knihy
Tak tak nech si hovori kto chce co chce.. to je jeho problem ak neveri ...