Ahojte.
Baby,používate tu niektorá tónovací krém na citlivú, popr.suchú pokožku? Moja pokožka na tvári je v lete ok,slniečko je super na pleť, ale akonáhle udrie jeseň-zima,je to hrozné. Preto by som Vás poprosila,ak s tým niektorá máte skúsenosti,tak
kamoška mi vravela vraj nivea má taký, hodne krémový. ako veľmi kryje však neviem povedať, mne celkom dobre, keď už si ho dám, zjednotí pleť tónovací krém od dermacolu, ale je suchší (aspoň pre mňa, mám suchú pleť, no som bledá, tak je pre mňa ťažké nájsť správny odtieň). dá sa buď ako písala @2 zmiešať s krémom (na nejakej tácke, zrkadielku), alebo ja to robím tak, že najprv natriem pleť normálnym denným krémom, nechám uschnúť a potom dám druhú (tenšiu) vrstvu, na ktorú hneď (proste skôr, než sa vpije) namažem tie krycie záležitosti, spravidla len korektor takto sa mi to najlepšie zapracuje do pleti a nevysušuje ju to...
presne toto mávam ja, mám strašne citlivú pleť a v zime sa mi zvykne nepekne začervenať a ošúpať... kúpila som si nedávno toto » www.mojalekaren.sk/la-roche-posay-... a to si dám na čistú pleť, aj hrubšiu vrstvu, čo mi vôbec nevadí, lebo sa krásne vstrebáva.. ale ako písala @kitty7 keď chcem trochu farebne doladiť, tak korektor aplikujem ešte než sa to vpije, rovnako ako i BB krém (to mám dáky Garnier tuším)... ale väčšinou si ešte tvár jemne navlhčím ľahšie a rovnomernejšie sa mi to roztiera...
tak tónovanie riešim ja (ale ten krém je fakt super, dosť doporučujem. )
1. vykašli sa na všetky niveje a podobné chujoviny
2. kvalitná pleťová voda napr. » www.dermatologie.sk/d/sensibio-h2o-...
3. kvalitný hydratačný krém, pri suchej pokožke by om skúsila napr. » www.dermatologie.sk/d/hydrabio-rich...
4. kvalitné BBčko alebo makeup, mám odskúšané » www.bioderma.com/sk/nc/produkty/...
5. nájdi si kde je to lacné, napr. tú vodu som pred chvíľou videla niekde 250+250 za 11 eur, len sa mi to nechcelo už hľadať a vždy to kupuj keď sú na to akcie, dá sa na tom dobre ušetriť.
Práve som si na teba spomenula, keďže sama nenosím make up len korektory a potrebovala som tiež nejaký krém na zjednotenie pleti. kúpila som si včera v Pupe BB krém a teraz som ho prvýkrát vyskúšala a som až ohromená ako super to vyzerá... Kúpila som ten čo robí bronzovú pokožku pre opálený vzhľad (keďže v solárku si neviem opáliť tvár) a vyzerá to úplne super, určite aj tie čo sú "nebrnzery" budú tiež dobré, takže odporúčam a stojí to len 11 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tak tónovanie riešim ja (ale ten krém je fakt super, dosť doporučujem. )
2. kvalitná pleťová voda napr. » www.dermatologie.sk/d/sensibio-h2o-...
3. kvalitný hydratačný krém, pri suchej pokožke by om skúsila napr. » www.dermatologie.sk/d/hydrabio-rich...
4. kvalitné BBčko alebo makeup, mám odskúšané » www.bioderma.com/sk/nc/produkty/...
5. nájdi si kde je to lacné, napr. tú vodu som pred chvíľou videla niekde 250+250 za 11 eur, len sa mi to nechcelo už hľadať a vždy to kupuj keď sú na to akcie, dá sa na tom dobre ušetriť.
tento presne mám a z tej rady majú aj obyčajné, pre svetlú pokožku
(sorry za spam