ako si poradit s o dve hlavy vyzsim debilkom ktory ma znamosti a stale do mna zabrda ?!? vzdy som sa snazil mat nad nim nadhlad vzdy som si vravel nenecham sa vytocit taky idiotom ale uz to vazne presahuje medze! to co robi uz sa da prirovnavat k sadizmu!
Aj je ten inkrimonovany debilko nieco ako prototyp buduceho mafiana, nezavidim... Ale zisla by sa (aspon taka vseobecna, lahka) podpora tvojho sirsieho okolia. Ale nepises, co ti debilko robi, bez toho je tazke dalej povedat...
rovnaký debilko do mňa zabŕdal.Taký ten pseudohiphoper-naušnica v uchu a že čo si ja o sebe myslím že či viem kto je on!!!Nakoľko mi stačí povedať tri slová a som vytočený tak som skončil s otrasom mozgu a on s vybitým predným zubom...ale dal mi pokoj.( Nemal mať blbé poznámky na moju holku!!)
(Len tak mimochodom, ak by sa ťa pokúsil napadnúť, tým, že je silnejší, podľa nejakého zákona môžeš použiť zbraň o 1 stupeň silnejšiu (t.j. ak na teba zaútočí fyzicky a ty si slabý, môžeš použiť nôž napríklad, ako ochranu, nieže by si ho tým chcel zabiť, ale len ako ochranu)
No neviem, ako by to dopadlo, keby konal "v sulade so zakonom", a potom by sa o tom dozvedeli tie jeho "posily"...
Ja som tiez poznal jedneho podobneho typka. To ale bolo ovela vtipnejsie, lebo on bol odo mna o dve hlavy NIZSI a vobec sa nevedel bit. Len tak ma zastavil na ulici, pytal peniaze a parkrat predviedol nejaky vykop, asi to bola karate-kata, lebo som nemal pocit, ze to bolo mierene do mna Ale problem bol v tpm, ze asi 5 metrov za nim stalo asi 10 typkov o 10 rokov starsich a 2 hlavy vyssich ako ja. Takze som mu to nijako nemohol vratit, aj ked som uz obcas mal sto chuti...Ale peniaze som mu aj tak nikdy nedal. Ked som ho uvidel, skryl som si ich do travy a potom som sa po ne vratil. Ale to zasa boli casy, ked som vonku chodil s 20 Sk, teraz by som nieco take uz asi neriskol
Inak, ako sa to vtedy vyriesilo...asi ti to nepomoze, ale nejako sa o tom dozvedel moj otec a spravil chlapcovi scenu. Ale nakolko som mal vtedy 12 alebo 13 rokov a aj to som sa hanbil ako dabel, a ty mas teraz 16...asi to nebude prave naj riesenim
Ser nanho jeho zivot sam prefacka ked sa neuvedomi. proste z neho bude clovek zo zivota vyj3bany. prsote si jeho vety a narazky neber ku srdcu aj ked je vnich stipka pravdy, myslim si ze kazdy clovek ktory je niecim zaujimavy tak mu to ten tkz..prototyp buduceho mafiana, zavidi.... tak to riesi, proste nechapem taketo spravanie ... nie aby s snazil ked niekomu zavidi niaku vlastnost dosiahnut ju ale bude nanho picovat aby si myslel ze je viac ako on. no poroste konecna
a ja ani nechapem ludi ktory su frajery len ked je za nimi aspon dalsich 5 a viac a ked je sam tak sa este aj pozdravi to su borci alebo ide do tuheho a zacne sa vyhrazat kamaratmi len raz nato doplatia a kamarati sa na neho vyseru
normalne pozri mu do oci.. to je taky trik ak si dobry tak sa taky typkovia aj mozu pocikat lebo su dusevne dost slabi... staci ak veria ze sa im nieco stane(bars aj odrete koleno) ustupia...ak nije tak mas smolu
myslim, ze toto je o sebaovladani...treba byt nad vecou a kaslat na to, tak sa potom povznesies nad kazdou blbou poznamkou aj o 20 rokov...proste sa na to vykaslat a nevsimat si to... pretoze zrejmu mu ide len o to, konecne ta vyprovokovat...
mal som podobny problem s o rok starsim nackom tiez o hlavu vyssi vyholena hlava...isli sme s baru najebany a zastavil nas aj s cca 10-timi kumpanmi tedy som dostal dobre na hubu...ale je to tak ked mas kamaratov ktori su to schopni vyriesit mas po probleme...na dalsi tyzden ich pred barom cakalo 20 metlakov s par punkacmi...odvtedy nas obchadzaju a do toho baru nevkrocili
... co z toho vyplyva ? bud to vyriesis s nejakymi znamymi ak nejakych mas, alebo to vyries 1on1..bud dostane napicu ty alebo on...ale vacsinou takyto typci zabrdaju dovtedy kym im niekto poriadne neodrbe hlavu o najblizsi stlp..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(Len tak mimochodom, ak by sa ťa pokúsil napadnúť, tým, že je silnejší, podľa nejakého zákona môžeš použiť zbraň o 1 stupeň silnejšiu (t.j. ak na teba zaútočí fyzicky a ty si slabý, môžeš použiť nôž napríklad, ako ochranu, nieže by si ho tým chcel zabiť, ale len ako ochranu)
Ja som tiez poznal jedneho podobneho typka. To ale bolo ovela vtipnejsie, lebo on bol odo mna o dve hlavy NIZSI a vobec sa nevedel bit. Len tak ma zastavil na ulici, pytal peniaze a parkrat predviedol nejaky vykop, asi to bola karate-kata, lebo som nemal pocit, ze to bolo mierene do mna Ale problem bol v tpm, ze asi 5 metrov za nim stalo asi 10 typkov o 10 rokov starsich a 2 hlavy vyssich ako ja. Takze som mu to nijako nemohol vratit, aj ked som uz obcas mal sto chuti...Ale peniaze som mu aj tak nikdy nedal. Ked som ho uvidel, skryl som si ich do travy a potom som sa po ne vratil. Ale to zasa boli casy, ked som vonku chodil s 20 Sk, teraz by som nieco take uz asi neriskol
Inak, ako sa to vtedy vyriesilo...asi ti to nepomoze, ale nejako sa o tom dozvedel moj otec a spravil chlapcovi scenu. Ale nakolko som mal vtedy 12 alebo 13 rokov a aj to som sa hanbil ako dabel, a ty mas teraz 16...asi to nebude prave naj riesenim
keby mal niekto poznamky na moju milovanu, tak ho zmlatim tak, ze bude nosit zuby vo vrecku (za kazdych okolnosti, opity aj triezvy)..
mafian, nemafian, kokot, nekokot a pod...
ale ja mam 120kg a holu hlavu...to ma stavia oproti vam do vyhody asi ...
kazdopadne pani, dam vam radu...
kaslat na kokotov, co s vami maju problem...
to su len sedlaci, ktori si potrebuju dokazat, ze su nieco viac, ale nie su nic...
z takymi sa netreba ani zaoberat...
taky jeden snobsky sopliak, jej povedal ze je kurva...
tak som ho trosku prevetral..
a ja ani nechapem ludi ktory su frajery len ked je za nimi aspon dalsich 5 a viac a ked je sam tak sa este aj pozdravi to su borci alebo ide do tuheho a zacne sa vyhrazat kamaratmi len raz nato doplatia a kamarati sa na neho vyseru
... co z toho vyplyva ? bud to vyriesis s nejakymi znamymi ak nejakych mas, alebo to vyries 1on1..bud dostane napicu ty alebo on...ale vacsinou takyto typci zabrdaju dovtedy kym im niekto poriadne neodrbe hlavu o najblizsi stlp..