V poslednom čase ludia okolo mňa rozprávajú stale take trapne vtipy ako napr. Je to hnedé a je to na strome, čo to je?No predsa nedbanlivo pohodená kopa piesku.Alebo je to biele a chodi to hore-dole čo je to? tabletka vy vytahu. Ako zo zaciatku to bolo sm
no a co ces pocut? je to cervene ked to vyhodis je to modre ked sa to bude vracat je to zlte a ked to doapdne na zem bude to oranzove co to je? si v pici nevies co? Ani ja ale pekne to meni farby. toto som nepocul uz dost dlho ale to je otazka a nie ftip.
Mne kamos hovori vtipy-hadanky ktore nikdy neuhadnes typu lava to vo vode a ma to supini,co je to?Ryba?Nie,krtko v obleku ryby.Alebo to zopakuje este raz,ja poviem ze ci nie nahodou krtkov brat v obleku ryby a on ze ci mi nejeba,ze sak ryba ne
Alebo ja poznam tiez nieco podobne,sice je to stare ale je to podobne ako piste ostatni,ze.......Je to zelene a naraza to do stromov.Co je to???ESMERALDA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
xixi... ten piesok bol coolovi
a tento poznas? je to cierne a klope to na sklo?
dieta v mikrovlnke
neres hovadiny vtipi nie su vtipami ak sa opakuju
ide babka po pusti a zaboci
ide babka po pusti a spadne na nu chladnicka
idu 2 babky a prostredna sa podkne
idu tri autobusy.jeden ide doprava, druhy dolava a treti za nimi.
Ide jedna babka za druhou a tretia hovori : z nas styroch by bola pekna patica.
moja spoluziacka sa asi 15 minut v kuse smiala na: ide babka do obchodu a maju zatvorene alebo ide babka do obchodu a rozok.
fantazii sa medze nekladu..
18: ta absurdnost
viete čo je totálna staroba? Keď aj parochna osedivie
Lesne huhu.
A je to na luke a robi to "huhu", co je to?
Lucne huhu.
A je to vo vode a robi to "huhu", co je to?
Lesne huhu sa islo okúpať
Kto ma väčšiu cenu? Muž alebo žena? No jednoznačne žena! Prečo?
Muž :2 vajcia = 6sk......1 párok = 8sk .
Žena:1 koza =2500sk.....2 kozy = 5000sk a bobor je zákonom chránený - cena je nevyčísliteľná
cervena kocka
ja som letela na vtipe: hovorí veveričke strknem ťa a strkla ju.