Za zlé som dostal pohlavok, alebo som sa nemohol pozerať na telku a musel sa to doučiť. Zaracha na telku skončil keď som si to opravil. :D A vyrástol zo mňa plnohodnotný člen spoločnosti a teraz si našťastie plním všetky zodpovednosti aj mimo školu. :D
Nie lebo zistili že to nemá zmysel. Keď mi mama zabavila ovládač od x-boxu tak som si kúpil druhý a keď mi zabavila celý x-box tak jej prekutral celú izbu a zobral si ho späť. Ale musím priznať že si zaslúžila viacej rešpektu než koľko som jej prejavoval ...
Ja si pamätám, ako som prišla urevaná s dvojkou domov asi v druhom ročníku, som sa bála a mama ma vysmiala. :D A potom som sa spustila na strednej, no to už bolo horšie oveľa. :D
nie, mama na mňa síce tlačila, aby som mala jednotky, ale ak som čosi pokazila a mala snahu to opraviť, tak ma netrestala :D (príp. to vždy skončilo iba pri vyhrážkach, že mi zakáže to a to...)
Na ZŠ sme mali systém vreckové za známky a vyhodnocovalo sa to mesačne - niečo za 1tku, niečo za 2ku, 3ka bola za nič, pri 4ke sa bralo 50% peňazí a pri 5ke všetky.
A od trojky a horšie sa vždy ešte pridal nejaký ten zákaz telky alebo PC.
Nebolo treba a nasi su za to, ze trestat sa ma za lenivost a lajdactvo, nie ak dietatu nieco nevychadza a robi, co moze. Aj ked si pamatam, ako som dostala v jeden mesiac dve dvojky (kazdu z ineho predmetu) a tato zahlasil "uz to ide s tebou dolu vodou" :D
Nie, povedali mi ucis sa pre seba. Na zs som bola velka bifla, same 1, kruzky. Na gymply som mala najhorsiu 2. Nikdy sim nedostala trest ani pochvalenie, lebo od skolky som tak bola naucena, ze znamky su pre mna a nie pre rodicov. To ma asi motivovalo v tom byt vo setkom najlepsia a extremne sutaziva... Aj ked niekedt som bola smutna, ze za same 1 som nedostala skrecka, ale musrla som xkrat vyniest smeti a umyt cely vchod :D dakujem rodicom za to ako ma vychovali... (love)
dostávali sme vreckové na základe známok 1tka - 10Sk 2ka - 5Sk 3jka - -5 Sk 4ka - -10Sk 5ka - -15Sk
spočítavalo a vyplácalo sa mesačne, neskôr dvojtýždenne, neskôr tak nejak... nepravidelne, keď sme videli že sme si nazbierali dosť na to aby to malo význam, a poprosili.
hej, dávnejšie keď som si upratovala bordel v krabiciach, tak som našla lístoček - starý odkaz od mami z čias keď som chodila na zš, kde mi napísala, že za trojku čo som dostala nemôžem týždeň kukať tv :D
Názory k téme
19 ročné dievča
19 ročné dievča
33 ročný muž
blame it on me. I really don't care
hrá sa, že má 0 rokov
25 ročná žena
31 ročný muž
Nitra
28 ročný muž
31 ročná žena
SENEC
hrá sa, že má 0 rokov
Tam kde končí zákruta
hrá sa, že má 0 rokov
Prašivá diera
26 ročná žena
bridge troll
30 ročný muž
26 ročný muž
Bratislava
27 ročná žena
TnB
29 ročný muž
K0K0T0V0
9 ročné dievča
V ✝emnu spanilém
20 ročné dievča
hrá sa, že má 2 roky
26 ročný muž
27 ročná žena
20 ročné dievča
27 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
hrá sa, že má 1 rok
knižnica
A od trojky a horšie sa vždy ešte pridal nejaký ten zákaz telky alebo PC.
27 ročná žena
v predklone
27 ročná žena
v predklone
tvári sa, že má 5 rokov
za oponou
30 ročná žena
19 ročné dievča
Kyjev, Ukrajina
13 ročný chlapec
vie čo je to zarobiť na zahraničný voz
31 ročný muž
čo to zase píše?!
1tka - 10Sk
2ka - 5Sk
3jka - -5 Sk
4ka - -10Sk
5ka - -15Sk
spočítavalo a vyplácalo sa mesačne, neskôr dvojtýždenne, neskôr tak nejak... nepravidelne, keď sme videli že sme si nazbierali dosť na to aby to malo význam, a poprosili.
27 ročná žena
Over the rainbow