@2 týmto výrokom si sklama všetkých dvoch fanúšikov Vášho sňatku Inak práve ma napadlo, že môžme pokračovať v infantilnosti, čiže dopĺňam - prvý príznak zapieranie
@16 myslím, že teraz Ti už nebude môcť odolať. Inak, mohli by ste mať civilný sobáš 3.11.? Vtedy sa žením aj ja a mohli by sme sa hromadne ožrať na matričnom úrade
Milujem lezenie - v meste na stromy, tam kde sú na skaly, na hocičo A v cudzom meste, na hocičo na pešej zóne, značky, múriky, stojany na bicykle ... A preskakovanie lavičiek je sranda
A všetko mi ruky podáva, ako hyperaktívnemu ... Rád žmolím malé veci v rukách ... Zvykol som cmúľať lego ...
@petika nevadí, vlastne ani moja žena tam asi nebude vstrebávať (nemá dobrý ročník a nechcelo by sa mi umývať polovicu matričného úradu) Ale myslím, že aj dvom nám tam bude fajn
@29 tak podľa Tvojich slov je dosť možný nasledovný scenár - tunidlo a moja budúca žena budú nami znechutení, nechajú nás tam popíjať a napokon vkročíme do sňatku manželského iba my
@38 tym pripitkom som myslela napr oslavy..chapes si niekde na oslave a vsetko zacne pripitkom pripitkom, ktory vlastne je nieco ako volanie na slavu oslavujucemu... a pritom je to volanie po dalsom
@53 ale vyjadril. Chce s Tebou žiť až do konca života, ale asi sa nebudeš môcť pýšiť priezviskom pani Tunidlová a vstrebávať alkohol budeš môcť iba ak so mnou.
no takze pozeram ze uz pokrocily cas je...tak idem si ulozit svoju krasnu hlavicku na makku podusticku a idem snivat o POmanzelskom sexe..ze ake to bude
Stužková bola jediná vec, kde som to bol ochotný akceptovať ...
Nie úplna ochotný, ale tam som sa s tým akosi zmieril ...
Potom som bol následne donútený, aj keď nie ochotný akceptovať aj na ústnej maturite z angličtiny ... Ale profesorka dostala hubovú polievku a keďže nie je stará zabednenkyňa, naopak, len je v niektorých veciach divná tak dúfam, že pochopila čo som jej vravel a nebude už tak tlačiť na pílu a strpčovať ľuďom život
@75 Tak stužková je samostatná kapitola Už týždeň sa chystám dať na youtube video, kde je zachytený unikátny tunidlodance..Stužková, sála, veľa zatiaľ triezvych ľudí stojacich v elipse, trápna hudba od Elánu. Zrazu sa Tunidlo postaví do stredu a začne konať pohyby silne pripomínajúce pogo škoda, že som to nevidel live..
jaká že to debata mi tu ušla, aj moja hriešna duša bola by chcela prispieť kúskom dreva do dosiek, z ktorých sa skladá svet! zipči, hanebne nás vynechali. poetka nás vyhandrkovala!
Mimochodom, z tej svadby nebude nič. Moja budúca žena sa dnes preradila k ľuďom, ku ktorým mám neutrálny postoj. A to som sa ešte veľmi neutrálne vyjadril.
@104 ale ak su dvaja manzelia, to znamena ze sa mozu napriklad zastupovat v pravnych veciach...alebo ak sa s jednym nieco stane tak je iste ze ten druhy zostane zabezpeceny..ano ano viem ze nejde iba o to..ale kedze ja som si doteraz myslela, ze je to cisto trapny papier....teraz si mysli, ze vo veciach pravnych je to dobre
@106 myslim skor o majetku..samozrejme ak nieje nijako inak ten majetok zabezpeceny...ale su tam vselijake klucky a slucky..a podobne veci...
ale ano zhodnime sa na tom, ze je to papierovacka..ale mne sa aj tak paci
...a teraz ma napadlo, ano moze byt nejaka osoba poverena brat ti napr peniaze..ale ak sa bere ta situacia, ze sa nieco stane a tak..tak v prvom rade moze so vsetkym manipulovat manzelka/manzel..ano ano ak neratam rozne dohody, zmluvy a dalsie zase len papiere...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
A ani pohľad na krv mi nerobí dobre ...
A hviezdy tiež len tie biele ...
nemám rád granatír a prehnaný egoizmus
Tak?
Milujem lezenie - v meste na stromy, tam kde sú na skaly, na hocičo A v cudzom meste, na hocičo na pešej zóne, značky, múriky, stojany na bicykle ... A preskakovanie lavičiek je sranda
A všetko mi ruky podáva, ako hyperaktívnemu ... Rád žmolím malé veci v rukách ... Zvykol som cmúľať lego ...
Treba mu vysvetliť, že alkohol je skvelý katalyzátor vzťahov
A budem to piť keď je to kentus? fuj, otras ...
A dokonca aj z džbánu som si počas prvého kola trocha glgol, až druhé kolo som sa na to vykašľal
Ty profesionálny dizajnér recesií
a @tunidlo sklamal si ma... nic z toho asi nebude...
Čo si bigamista? chceš krumpľu?
ak by pil kazdy tak ako ja...lihoviny by sa prestali vyrabat-nebolo by totiz pre koho
Nie, to bolo P(o)etike
tak zas ja sa nebranim ani vstupeniu do snatku s tvojou zenou ale tak je to dost mozne...ak je buduca odporkyna..
Tak to počujem rád
Aj keď hromadná opíjačka zastretá akože prípitkom je dosť holdovanie
Ale veď také sňatky zatiaľ nie sú právne povolené
No veď je to volanie po ďaľšom ... A vznikajú z toho nevábne alkoholické orgie
No polohy sa môže poriešiť neskôr
No veď zadné vrátka a aj iné prasačinky
No okrem toho ako sa používajú som zistil akurát to, koľko stojí doplnenie
V čom, v doome?
A kto by sa už pýšil dvojslovným priezviskom?
ok ty budes nas rodinny-intimny priatel..
Ja vidím v spojení "ani Tunidlová" dve slová
@58
No a už chýba len ďaľší člen rodiny - pes ...
Podľa možnosti takisto čo najintímnejší ...
bru noc obom
Tss, tak málo rešpektu k mojim činom ...
a ako džentlmen by si mi mal popriat krane sny
Je to krutá realita, že ostatní sa tam producírovali v obleku a nadávali aké im je teplo ...
Tak krane sny ... Neviem síce, čo su krane, ale nech sa ti sníva o POmanželskom sexe
nie nie ja sa nesmejem... nahodou to mas u mna + a zaruku ze budem o tebe rozpravat vsetkym naokolo
Stužková bola jediná vec, kde som to bol ochotný akceptovať ...
Nie úplna ochotný, ale tam som sa s tým akosi zmieril ...
Potom som bol následne donútený, aj keď nie ochotný akceptovať aj na ústnej maturite z angličtiny ... Ale profesorka dostala hubovú polievku a keďže nie je stará zabednenkyňa, naopak, len je v niektorých veciach divná tak dúfam, že pochopila čo som jej vravel a nebude už tak tlačiť na pílu a strpčovať ľuďom život
Mám za niečo iné?
A po koho svatbe?
idem od vas uz je moj casu..neublizila som ziadnemu z vas
@84 zatiaľ nie, ale ak opustíš tunidla, tak tu budeme musieť čítať depresívne krupmle o chlapcovi, ktorého na fóre oblba poetika
vetrím voľaké pikošky?
Kto neskoro chodí ...
Darmo, chodiť do postele v takej skorej hodine sa nevypláca ... Teda pokiaľ tam človek ide sám ...
tuny, som nedostala pozvánku do tejto diskuzie. ma nikto nevolal. som sklamaná!
Tak čo tu robíš?
» halbot.haluze.sk/?id=3949...
tuny pre toto odmietaš svadbu?
Nie, svadbu odmietam preto, lebo je to podľa mňa kravina
Nepotrebná vec, prosto čistá administratíva, celé založené na tradícii
Nie na základe obrázku na nete, aj keď fakt dobrého
akože len z princípu ísť hlavou proti múru, lebo všetci to uznávajú?
Nie
Ale nejaká vec musí byť založená na logike, ja proste v svadbe nevidím zmysel, je to LEN tradícia v mojom ponímaní ...
A vec nemôže byť len tradícia ... Ak je to tradícia s rozumnou podstatou tak nie je problém ...
Záleží od predmanželskej zmluvy a podobne ...
Veď vravím, že je to proste administratívna záležitosť, ktorá sa hrá, že je to o láske ...
Bohužiaľ v práve sa moc nevyznám, takže neviem, čo všetko to ovplyvňuje, ale pokiaľ viem tak už nie je mladomanželská pôžička ...
Inak to, že ak sa jednému niečo stane tak druhý zostane zabezpečený to hovoríš čom konkrétne?
Že zdedí majetok tej osoby, alebo o nejakom poistení?
A si nemôžeš zvoliť poverenú osobu, ktorá by to mohla tiež?
ale ano zhodnime sa na tom, ze je to papierovacka..ale mne sa aj tak paci
...a teraz ma napadlo, ano moze byt nejaka osoba poverena brat ti napr peniaze..ale ak sa bere ta situacia, ze sa nieco stane a tak..tak v prvom rade moze so vsetkym manipulovat manzelka/manzel..ano ano ak neratam rozne dohody, zmluvy a dalsie zase len papiere...
A najhoršie je to, že bez nej to nejde
koli klídek, však ved sa môže zapojiť aj tvoja ctená osoba.
Ale čo narobím, téma sa založila a neukázať sa tu by bola rozhodne väčšia drzosť ako ukázať ...
A moje narcistické ja to ešte aj príjemne pomasírovalo
Hej a pritom vyzerá sympaticky a vľúdne ...
(a poďakuj sa tikalokovi )