Ak by ste mali tú možnosť, chceli by ste ujsť ? Od všetkého čo vás teraz trápi, dakam preč... Kam by ste šli? Myslíte si, že by vás tento útek zbavil všetkých problémov ?
momentálne by som išla asi tak na dva mesiace volakam k moru na pieskovú pláž do apartmánu s mojou najlepšou kamarátkou preč od všetkých citov a sklamaní a neviem čoho všetkého
Niekedy mám chuť utiecť. Niekam ďaleko. Ale som len decko, nemám peniaze, iné prostriedky, takže kam by som šla? Čo by som robila? Proste to je nereálne. Aspoň teraz. A v konečnom dôsledku by to asi ani nebolo riešenie. (Asi nie nadarmo sa hovorí, že pred problémami sa neuteká, ale máme sa im postaviť naprieč.)
podla toho ci by som len tak utiekla a nemala kde byvat takze by som musela rozpredat organy alebo slapat alebo by som isla niekam kde mam hupaciu siet, plaz, a pinacoladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na Island dojiť kravy.
Teda dufam ze raz pride
Viac-menej mám možnosť, ale práve kvôli tým problémom (vyvolaným zväčša mojím pičizmom) mám pocit, že si to nezaslúžim, a že mi dobre tak.
kua, menim sa na hindustoffera(pozor, slovo s copyrightom!).
hneď a možno by som mala aj kam............
Keby mám utiecť najskôr by som sa asi bezmyšlienkovito túlala niekde po lese, pokiaľ by som sa nestratila a potom by som volala o pomoc