Nehovor nam co mame robit. Ale inak -My deti zo stanice zoo. -harry potter -dennik anne frankovej (aj ked ako to presne skoncilo si treba dopozerat na youtube, mohli to dat do knihy este)
Tri sú stále málo, ale lepšie ako jedna, dnes by to boli asi The Waves od Woolfovej, The Sound and the Fury od Faulknera a Blood Meridian od McCarthyho
Smely zajko v Afrike, Ako isiel dedko na jarmok a tretiu som asi este neprecital :D nieco trosku ked sme mali citatelsky dennik v skole tusim :D troch patracov a nejake strasidla ci co tusim :D
Tri sú málo, sry :D If on a winter's night a traveler, to kill a mockingbird, americkí bohovia, and the ass saw the angel, neznesiteľná ľahkosť bytia, just kids od Patti Smith, letmý sneh od vilikovskeho, sofiina voľba, fight club, the sound and the fury od faulknera, windup girl od paola bacigalupi, homo sapiens a ešte veľa veľa! :D
Osobne beletriu veľmi nečítam ale z toho čo som prečítal tak sa mi páčilo: Stopárov sprievodca po galaxii od Douglasa Adamsa(spolu s celou sériou), Dobré znamenia od Neila Gaimana a Terryho Prachetta a Tracyho tiger od Williama Saroyana(sice velmi kratka ale úžasná)
Obrázková encyklopédia, jedálny lístok, televízny program... Síce niesu to doslova knihy ale príbuzné knihe teda jediné čo čítavam a najviac podobá knihe.
Názory k téme
25 ročný muž
Paradise circus
honorable mention: American gods
@nats @hnisavica kuk sem
31 ročný muž
Košice
-My deti zo stanice zoo.
-harry potter
-dennik anne frankovej (aj ked ako to presne skoncilo si treba dopozerat na youtube, mohli to dat do knihy este)
8 ročné dievča
imigračné oddelenie ministerstva zahraničných vecí SR
hrá sa, že má 2 roky
26 ročný muž
Turiec
27 ročný muž
kOkOtOvO
25 ročný muž
28 ročná žena
Wonderland
26 ročná žena
Naivka.
Burlive vysiny
Harry Potter
21 ročné dievča
parkovisko za Viedňou
Rada nešťastných príhod (séria)
Tajný život včiel
Lolita
24 ročné dievča
Choď a zvestuj to na hore
Gróf Monte Cristo
28 ročná žena
Doma
hrá sa, že má 1 rok
If on a winter's night a traveler, to kill a mockingbird, americkí bohovia, and the ass saw the angel, neznesiteľná ľahkosť bytia, just kids od Patti Smith, letmý sneh od vilikovskeho, sofiina voľba, fight club, the sound and the fury od faulknera, windup girl od paola bacigalupi, homo sapiens a ešte veľa veľa! :D
tvári sa, že má -1 roky
24 ročné dievča
hrá sa, že má 1 rok
tvári sa, že má 6 rokov
hrá sa, že má 1 rok
asshole birdzu!
Vojna a mier
Suostrovie gulag(aj ked to nieje roman)
Sto rokov samoty
Ale je ich urcite viac, len toto mi napadlo takto narychlo ;)
21 ročný chalan
29 ročná žena
Trnava
hrá sa, že má 2 roky
„Smrťou končí každý problém. Žiadny človek, žiadny problém."
Colorless Tsukuru Tazaki and his years of pilgrimage
Odviate vetrom
hrá sa, že má 0 rokov
z minulého storočia
21 ročný chalan
Zvolen
27 ročná žena