Mam 14 rokov a veľký zadok . Ale ked veľký tak poriadne.
Brucho mam chudé aj do tváre som fajn ( teda podla mna ) chalanom sa páčim. ale ten zadok ( Neskutocne mi vadi . Nikdy si nemôžem kúpit normálne rifle.Ke
prosím ťa... netráp sa nad takými hlúposťami... tak máš veľký zadok, uberie Ti to snáď na dĺžke života? nech si spolužiačky robia čo chcú, kašli na nich, si aká si a keď sa niekomu nepáči, nech sa nepozerá...
Brucho mam chudé aj do tváre som fajn ( teda podla mna ) chalanom sa páčim. ------------------------ no vidíš, zvýrazni svoje prednosti a nedostatky sa stratia
ja si myslim, ze to je len pubertou... aj kamoska mala taky isty problem tak v 16tich sa to akosi same vyrovnalo, teraz ma super postavu... ale cvicit za to neprestan, na skodu to nebude
Toto je presne môj prípad (a čo je na tom najsmutnejšie, že ja mám na zadnici asi viac tuku ako na celom ostatnom tele dokopy). Tiež som diétovala a cvičila, aj hladovala a cvičila a pomohlo to také veľké oné (no dobre, pár nohavíc je mi väčších, ale výsledok aj tak nie je viditeľný, takže nulový).
Potom mi niekto povedal, že veľké zadky sú sexy, na čo sa do teraz strašne rada vyhováram (a následne na to zopakujem cvičenie a hladovanie)
Ale minule, ked som bola u kozmetičky som čítala článok, že už aj na SR existuje druh plastickej operácie, ktorý funguje na princípe, že tuk sa premiestni z problémových partií (v mojom prípade zadnica) do neexistujúcich partií (v mojom prípade hrud). Takže už sa iba stať manželkou/milenkou/slúžkou/otrokom/hocičím nejakého plastického chirurga a dovtedy budem striedať chudnutie a vyhováranie sa.
kks.... nikdy nebudeš spokojná kým sa s tým nevyrovnáš (môj prípad)... buď taká aká si... a nikto si to nevšimne... možno nejaké inbecilné paká, ktoré ťa ani nepoznajú...
V tvojom príde nie si spokojná sama so sebou, čo? Ani ja nie, ale hodila som to za hlavu a žijem... Mám bruško a netrápi ma to, lebo viem že keď sa to niekomu nepáči je to jeho vec...
Ja som s tým spokojná (dajme tomu), ale nerozoberám to a neupozorňujem na to (dajme tomu, každý máme slabú chvíľku ) ...
A buď rada, že máš aspoň veľký zadok, lebo keby si mala byť, že ho "nemáš" bolo by horšie...
A hlavne, nedrž diétu... je to napiču a budeš po čase vyzerať ešte horšie ako si myslíš!
nerob si z toho nič, ja som bola tiež strašne nešťastná z toho, že som mala 90 cm boky v 11 rokoch a oproti tomu úzky driek a malé prsia, mohla som tiež cvičiť koľko som chcela, nemohla som si kúpiť také gate ako mohli nosiť moje chudšie a vyššie kamarátky, potom sa to zlepšilo asi v 15, keď sa prsia dorovnali ako tak k bokom
a mala som aj obdobie, keď som trpela nechutenstvom - vtedy som jediný krát úmerne schudla - ale za takú cenu radšej nechcem byť chudá
každý tu píšete aby sa netrápila a neviem čo a pri tom keď vidíte na ulici dievča s veľkým zadkom prevraciate oči a máte blbé poznámky...pravdaže česť vinímkám!
tak cvič nejaké cviky a budeš mať pevný zadok a aj z neho schudneš a budeš vyzerať sexy.. okrem toho si vo veku kedy dievčatá viac priberajú ale to sa ešte zmení
Prečo z toho nespravíš prednosť? Nerieš ostatných a ostatné. V obchodoch sa orientuj na nohavice s vyšším strihom alebo takým strihom, ktorý naň patrí. Ak sa budeš za zadok hanbiť a trápiť, tak si to každý všimne.
všetky dievčatá,ženy čo som počúval sťažovať sa ,že majú veľký zadok,tak ho veľký nemali... tie,čo ho majú veľký,majú dosť často veľké aj niečo iné a to ich viac trápi... a máš 14 buď z toho vyrastieš alebo budeš rada,že máš pekný zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mňau
Potom mi niekto povedal, že veľké zadky sú sexy, na čo sa do teraz strašne rada vyhováram (a následne na to zopakujem cvičenie a hladovanie)
Ale minule, ked som bola u kozmetičky som čítala článok, že už aj na SR existuje druh plastickej operácie, ktorý funguje na princípe, že tuk sa premiestni z problémových partií (v mojom prípade zadnica) do neexistujúcich partií (v mojom prípade hrud). Takže už sa iba stať manželkou/milenkou/slúžkou/otrokom/hocičím nejakého plastického chirurga a dovtedy budem striedať chudnutie a vyhováranie sa.
Nie, na nič lepšie som zatiaľ neprišla
V tvojom príde nie si spokojná sama so sebou, čo? Ani ja nie, ale hodila som to za hlavu a žijem... Mám bruško a netrápi ma to, lebo viem že keď sa to niekomu nepáči je to jeho vec...
Ja som s tým spokojná (dajme tomu), ale nerozoberám to a neupozorňujem na to (dajme tomu, každý máme slabú chvíľku ) ...
A buď rada, že máš aspoň veľký zadok, lebo keby si mala byť, že ho "nemáš" bolo by horšie...
A hlavne, nedrž diétu... je to napiču a budeš po čase vyzerať ešte horšie ako si myslíš!
a mala som aj obdobie, keď som trpela nechutenstvom - vtedy som jediný krát úmerne schudla - ale za takú cenu radšej nechcem byť chudá