aký najhorší zážitok alebo trapas sa vám stal pri bozkávaní?? ,..mne osobne sa stalo toto..bola som vonka...boli nás viacej..a kamaráti pili pretože oslavovali kamarátove narodeniiny...a prišiel ku mne jeden kamarát...(je veľmi pekný) ...a prišiel ku m
(blee) (blee) (blee) ja ked som sa bozkavala tak zozadu prisiel ku mne kamarat a asi mi trcali tanga tak on mi ich natiahol az po krk dobre ze nie..a ja som sa tak zlakla az som frajrovi zahryzla do jazyka dost silnooo chudaak
mne sa minuli rok strašne pačil jeden chalan (už chodí teras na strednu ) .. musím sa priznat že som bola z neho totalne na práškoch keď išiel okolo zadržala som dych a tvarila som sa že tam nie som a v jeden deň sme sa fotili .. samozrejme šeci vyobliekany hh ja som si dala šaty ćo sa mi stalo osudným hehe boli sme vonku na prestávke pofukoval taký jemný vetrík zničoho nič sa mi šaty nadvihli a môj ,, idol " ma videl v tangáčoch hehe celý mesiac som sa mu vyhýbala
hej ležala som ja, môj bývalý (sme sa akože mali dať dokopy) kamarát a kamarátka sme ležali na tráve bolo nám dobre, tma všetko
zrazu počujem nejaké hlasy, čo nám dvom bolo tak dobre :´(
a som si myslela že kamarátka tak som sa ozvala že tu sme no a s kamarátkou prišla aj jeho bývalá čo sa pred týždňom s ním rozišla trapás, jak nám to fajne dojebala
alebo ležíme sami dvaja na posteli a kamarátová mladšia sestra vbehne do izby a skočí na neho to som sa nasmiala
ach boli sme v tescu a jak su tam tie presklenne dvere oni boli tak ciste ze som ich tam ani nevidel same baby zamnou a ja idem idem a naraz DRRRRB!! do skla secky babi sak tak zacali smiat a ja kokot az potom som zbadal to sklo ked som donho nadrbal jakoze cely den som bol v pici trapas
holka mala jemne fuzy nad perami co mi bolo maximalne neprijemne a bozkavat sa nevedela uz vobec nie, a dalsia jedna sa neskutocne moc snazila kmitala tymjazykom tak rychlo a neprirodzene ze to bolo az neprijemne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zrazu počujem nejaké hlasy, čo nám dvom bolo tak dobre :´(
a som si myslela že kamarátka tak som sa ozvala že tu sme no a s kamarátkou prišla aj jeho bývalá čo sa pred týždňom s ním rozišla trapás, jak nám to fajne dojebala
alebo ležíme sami dvaja na posteli a kamarátová mladšia sestra vbehne do izby a skočí na neho to som sa nasmiala
@metalabby pokym sa nechvalia s kolkymi jebali tak vpoho