Keby to vyžadoval dress code, nevadilo by mi. Inak sa moc nehodím k osobám, ktoré sa každodenne obliekajú štýlom "opätky aj do Kauflandu", takže mi to príde trochu nereálna situácia.
Jasné, že nevadilo. Ale taký prípad asi nikdy nenastane, keďže ženy sa k nižším správajú ohľadom vzťahu s opovrhnutím. Resp. ani myšlienka na možnosť niečoho viac neprebleskne a tým pádom je to pasé.
Teoreticky vadilo, ale vlastne uz som chodila s nizsim a v tom case mi to az tak nevadilo, aj ked by som bola urcite radsej, keby sme boli esteticky vyvazeni
Tak sú aj vyššie odomňa, no záleží od charakteru, či by ju to samotnú neštvalo a či by mi to nevyhadzovala na oči ...inak som chcel donedávna nižšiu stále, ale nejak som zľavnil z nárokov
k otázke: som žena a nevadí mi to. jeden-dva centimetre sa stratia. opätky neznášam a vzhľadom na moju výšku ich ani nepotrebujem nosiť a celkovo toto je asi posledná vec, ktorú riešim, keď vo všetkom ostatnom ten vzťah funguje.
To je otazka ako pre mna lebo som vysoka
Beriem to ako negativum, nie ako prekazku, kedze raz som bola zalubena do nizsieho a vedela by som si to predstavit Urcite je to pre mna vyhoda ak je muz vyssi, mozem si dat opatky (aj ked tie nosim raz za uhorsky rok) a celkovo tak lepsie, zenskejsie sa citim, ak je vyssi odo mna Ale samozrejme su ovela dolezitejsie veci ako vyska.... No ale zavisi tiez od vyskoveho rozdielu a celkovej telesnej konstrukcie Ak by bol nizsi o viac ako 5 cm alebo velmi chudy, uz by som to nedala, jednoducho vyzerali by sme smiesne spolu.
@quattroformaggi ja ti tu nebudem dokazovať, že to odráža väčšinový názor žien. Na to si ...teda aspoň som si myslel, že si dosť inteligentná a všímavá... ale z bubliny nevidieť na nikoho iného evidentne, len svoj odraz.
@wistingher vieš, že ma absolútne netrápi, čo si o mne myslí random užívateľ birdzu? to, že napíšem koment, ktorým vyjadrím nesúhlas s tým tvojim ešte neznamená, že som blbá. možno by si mal byť troška menej vzťahovačný a začať rešpektovať to, že nie všetko, čo si myslíš, musí byť zaručene pravda.
@wistingher ešte k tomu statusu, čo si teraz o mne napísal - skús si, prosím ťa, prečítať ešte raz svoj prvý koment k tomuto fóru. napísal si, že ženy sa správajú k nižším mužom s opovrhnutím a že im hlavou ani len neprebleskne myšlienka na niečo viac s takýmto chlapom. nikde tam nebola ani len zmienka o tom, že ženy vo všeobecnosti chcú vyššieho chlapa. lebo ty si vyslovene napísal iba to, že ženy sa na nižších chlapov pozerajú ako na odpad. to je jediné, k čomu som sa ja vyjadrila a stojím si za tým, že to skutočne blbosť je. tak sa prosím ťa prestaň zhadzovať, vypisovať pičoviny a prekrúcať to, čo si tvrdil ty a k čomu som sa vyjadrovala ja, lebo si totálne odveci a ktokoľvek si prečíta toto fórum a komenty k nemu zistí, ako to bolo
@quattroformaggi hej, neviem kto tu káže o vzťahovačnosti keď napíše, že moje názory sú priblblé, pritom už len výsledky ankety na tomto portáli (ale kludne bež sa spýtať ktorejkoľvek baby, alebo si nájdi odpovede na to akého by chceli chlapa, tak 90% napíše "vysoký" alebo minimálne "aspoň vyšší ako ja". ) hovoria sami za seba. Ja som si to nevymyslel. Nemám potrebu si vymýšľať čo ženám vadí a čo nevadí.
Na takýchto ľudí jak ty čo bude iných zosmiešňovať a tváriť sa jak sú niečo viac naozaj nemám náladu. Ale pravdu si budem zastávať vždy.
Toto čo si predviedla je fakt výkon. Ale snažila si sa z toho vyjsť akože nad vecou. Ten statusík bol dobrý spolu s komentíkmi tebe podobných.
@wistingher si fakt taký blbý alebo len nevieš čítať? tvoj názor o tom, že ženy sa k nižším mužom správajú s opovrhnutím je PIČOVINA. nič viac som tým povedať nechcela. vidím, že čítanie s porozumením u teba nula bodov, keďže si ideš vkuse svoje, takže tu moja snaha o interakciu s tebou končí.
@quattroformaggi kde prosím ťa vidíš slovo "odpad" ? To čo si domýšľaš mňa naozaj nezaujíma. Ale mňa za svoje fantasmagórie ponižovať nebudeš.
Ja nenesiem zodpovednosť za to, že ženy chcú za partnera niekoho vyššieho. O nižšieho v tom začiatku, proste nemajú záujem, nezaujímajú sa oň ho ako o budúceho partnera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Keby to vyžadoval dress code, nevadilo by mi. Inak sa moc nehodím k osobám, ktoré sa každodenne obliekajú štýlom "opätky aj do Kauflandu", takže mi to príde trochu nereálna situácia.
Beriem to ako negativum, nie ako prekazku, kedze raz som bola zalubena do nizsieho a vedela by som si to predstavit Urcite je to pre mna vyhoda ak je muz vyssi, mozem si dat opatky (aj ked tie nosim raz za uhorsky rok) a celkovo tak lepsie, zenskejsie sa citim, ak je vyssi odo mna Ale samozrejme su ovela dolezitejsie veci ako vyska.... No ale zavisi tiez od vyskoveho rozdielu a celkovej telesnej konstrukcie Ak by bol nizsi o viac ako 5 cm alebo velmi chudy, uz by som to nedala, jednoducho vyzerali by sme smiesne spolu.
Na takýchto ľudí jak ty čo bude iných zosmiešňovať a tváriť sa jak sú niečo viac naozaj nemám náladu. Ale pravdu si budem zastávať vždy.
Toto čo si predviedla je fakt výkon. Ale snažila si sa z toho vyjsť akože nad vecou. Ten statusík bol dobrý spolu s komentíkmi tebe podobných.
Ja nenesiem zodpovednosť za to, že ženy chcú za partnera niekoho vyššieho. O nižšieho v tom začiatku, proste nemajú záujem, nezaujímajú sa oň ho ako o budúceho partnera.