Zas je tu. zas je kazdy druhy blog o nom. O nejakom ujovi, ktorý ma dnes meniny. Tak aj ja som sa musela zapojit. A spolocne vzyvam - vsetci, kt. tohoto uja neoslavujete, podpiste sa sem!
ja to teda rozhodne neoslavujem, lebo je to len dalsi trapny komercny sviatok.. predsa ked mam niekoho rada, vyjadrim mu lasku prostrednictvom cohokolvek stale, hocikedy ked to budem chciet ja povedat, neviem preco by som mala niekomu nieco davat za to ze je valentin a ? svojej laske sa snazim davat mile darceky ktore potesia kedykolvek ked sa mi da nepotrebujem na to valentin :S
myslim ze valentin ja flustrujuci sviatok ktory deprimuje polovicu sveta (teda tu polovicu co je sama ) a ostatni si mozu davat darceky kedy chcu takze asi tak
no len tak aby ste vedeli ja nemam rada valentin lebo nemam frajera a je to sviatok zalubenych takze som nejako zaostala nemam ani frajera a donca ani priatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale rada nakupujem darceky