@6@moncici777 - to neboli rady na internetové stránky, to ti chcel len takzvany ukázať, ako "strašne" je tvoja téma originálna tým, že ti dal odkazy na ďalšie rovnaké tu vo fórach na birdz.
a co takto poriadnu pusu? ale taku naozaj poriadnu myslim ze na cokolade ani na plysakoch nezalezi ale ked moc chcete... a ked je to dlhsi vztah tak si kup nejake pekne pradlo a potesi to oboch
Ved vymysli vole daco originalne... Co kazdy beha do obchodov a vykupuje ich? To ked tak velmi toho chlapca/dievca lubite, preco nevymyslite nieco originalne? Ved predsa musite vediet, co ma rad a co nema a tak treba zautocit na jeho citlivu stranku a ne ze mu donesiel bonbonieru a "na, bo ta moc lubim"... Ako no
@takzvany ja nic v zlom,ale ze sa ti to chce..
chapem o co ti ide..ale i tak sa tu za najblizsie dva tyzdne vyroji minimalne tolko diskusii kolko si ich sam nasiel.. a tak to bude a je so vsetkym.. ludia nechcu vediet co tu uz bolo.. ale chcu aby odpovedali im.. a ze by to bolo tak jednoduche hladat.. to radsej zalzit novu diskusiu
mimochodm.. darcek.. valentin.. a ze to potom nie je komercny sviatok..
nic nekupuj.. nestresuj sa.. ved ak ta ma rad.. nepotebuje od teba nejaku blbost ci uzasnu vec.. stacis mu ty.. a on tebe..
tak sa dohodnite.. nekupte si nic..len nejakym specialnym sposobom stravte spolu den ci vecer ci kolkokolvek casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.birdz.sk/forum/co-date-s...
» www.birdz.sk/forum/zase-vale...
» www.birdz.sk/forum/valentin/...
» www.birdz.sk/forum/den-sv-va...
» www.birdz.sk/forum/oslavujet...
» www.birdz.sk/forum/zasa-bliz...
» www.birdz.sk/forum/valentin-...
» www.birdz.sk/forum/ze-blizi-...
chapem o co ti ide..ale i tak sa tu za najblizsie dva tyzdne vyroji minimalne tolko diskusii kolko si ich sam nasiel.. a tak to bude a je so vsetkym.. ludia nechcu vediet co tu uz bolo.. ale chcu aby odpovedali im.. a ze by to bolo tak jednoduche hladat.. to radsej zalzit novu diskusiu
mimochodm.. darcek.. valentin.. a ze to potom nie je komercny sviatok..
nic nekupuj.. nestresuj sa.. ved ak ta ma rad.. nepotebuje od teba nejaku blbost ci uzasnu vec.. stacis mu ty.. a on tebe..
tak sa dohodnite.. nekupte si nic..len nejakym specialnym sposobom stravte spolu den ci vecer ci kolkokolvek casu
Nie, že by som nebola materialista, ale nie darčekový