No to je najkrajší darček, ale ešte nesexujte:oD. Na to je ešte čas! Choďte sa prejsť na jeh obľúbené miesto, doma si urobte niečo fajne na papanie - také rýchle, jednoduché a čo hlavne chutí jemu ( ale aj tebe, aby si sa z toho nepogrcala ) a potom si urobne pukance a pozrite si pekné film:oD.
Mno Typek newjem ako teba, ale mna by urcite nepotesilo keby mam priprawit program wecera. Baby to zwladnu urcite lepsie a romantickejsie, predsa su sikownejsie
Inak Emi81 suhlasim ze urcite je najkrajsie ked je s babou ktoru miluje, tje ostatne weci (wecera, swjecky, darceky...) to uz je len take spestrenie..
No byť s ňou môže aj iné dni, ide ale o to, že ten valentín je presne ten deň ( večer ) kedy by mal byť spestrený a trošičku neičím možno výnimočný, však TOMMYHOT ? :o)
Mno sak ja nehoworim ze nema byt wynimocny, ja len howorim, ze ja by som asi ruku k dielu neprilozil.. Taketo weci mi fakt nejdu a skor by som to secko doebal, nez sprawil to krasnym...
No som zvedavá, kto z vás, čo tu tvrdí, že Valentín je gýčovina by nebol sklamaný, keby neboli Vianoce. Ide o tom, že Vianoce sú viac zaužívaný sviatok ako Valentín !!!
KUKULKA32:
A nevyhováraj sa na to, že tento sviatok je gýčový, milovanú osobu to môže raniť.
Vianoce a Valentin, secko su to komercne ojeby, nic wjac.. obchodnici sa raduju ze im ide obchod a zamilowany sa raduju ani newjem preco
Ked njekoho fakt lubite tak je fuck kedy mu date darcek alebo kedy si sprawite pekny wecer, hlawne ze ste spolu a netreba na to ziadne trapne swjatky ako je Valentin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak Emi81 suhlasim ze urcite je najkrajsie ked je s babou ktoru miluje, tje ostatne weci (wecera, swjecky, darceky...) to uz je len take spestrenie..
KUKULKA32:
A nevyhováraj sa na to, že tento sviatok je gýčový, milovanú osobu to môže raniť.
Pre chlapc sa ťažko kupujú darčeky, ja mám teraz ten istý problém. Je mi ľúto, nepomôžem ti. No ale uvariť niečo fajné, jeho obľúbené jedlo môžeš.
Ked njekoho fakt lubite tak je fuck kedy mu date darcek alebo kedy si sprawite pekny wecer, hlawne ze ste spolu a netreba na to ziadne trapne swjatky ako je Valentin...