pokrajaj si mesko na slize, pridaj k tomu trochu korenia podla chuti, sojovky, horcice, olivoveho oleja a piva (nie, nerobim si srandu) a nechaj to aspon hodinku odstat. potom to vykydni na panvicu a pred koncom do toho dohod balicek arasidov. cina ako vysita a super chut (+ ryza samozrejme)
@3 Nejde o to,ze by som nevedela varit,ale ja uz neviem co varit.Varim v podstate kazdy al.kazdy druhy den a uz mi dako dochadza fantazia.Skor som mala na mysli daco v trube.Mam kuracie stehna,ale sak tie sa daju vykostit cize moznosti je vela,ale mna ziadna nenapada
@7 som rada dakujem ... a este sme obcas zvykli piect klasicky stehna na kyslej kapuste , do ktorej sme nakrajali slaninku ... maso nebolo take vysusene ... a ako priloha knedla alebo zemiaky, moj otec to ma rad ale ja osobne mam tu omacku radsej ...
Na panvici prudko osmažíš mäso, okoreníš ho - môžeš to trošku aj prehnať, lebo potom sa to zjemní zeleninou, tak nech to nie je bez chuti. Pridáš k tomu arašidy a ďalej smažíš, až kým mäso nie je hotové. Do kuchty al. klasického hrnca dáš podusiť mrazenú zeleninu, podleješ to jednoducho vývarom a necháš prevrieť. No a bum! - potom to jednoducho zmiešaš dokopy, ešte trochu necháš na plameni a máš chutné a (relatívne) zdravé jedlo! Ja to jem bez prílohy, ale kľudne môžeš za 15 min. dorobiť ryžu.
@14 Skoda,ze si zmenila nazor Cukiny milujem.Vyprazane,plnene,varene,no na kazdy sposob.Palacinky som aj ja robila prednedavnom.Mnamky Cokolada a slahacka
inac prave sa mi do-ebala babovka....kvoli nasej posranej komunistickej sklenenej forme na babovku.ale zase je to moja vina...lebo matka mi ju pri vyklapani celu do.rbala...Aaaah,jaka som nasrana--ja cem silikonovuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na panvici prudko osmažíš mäso, okoreníš ho - môžeš to trošku aj prehnať, lebo potom sa to zjemní zeleninou, tak nech to nie je bez chuti. Pridáš k tomu arašidy a ďalej smažíš, až kým mäso nie je hotové. Do kuchty al. klasického hrnca dáš podusiť mrazenú zeleninu, podleješ to jednoducho vývarom a necháš prevrieť. No a bum! - potom to jednoducho zmiešaš dokopy, ešte trochu necháš na plameni a máš chutné a (relatívne) zdravé jedlo! Ja to jem bez prílohy, ale kľudne môžeš za 15 min. dorobiť ryžu.