už pár rokov dozadu som @quatrefoil povedala, že väčšina tých popových interpretov začína mať rovnaký zvuk a v súčasnosti už aj hip hop znie ako techno
sú zlé ale aj dobré napríklad pre mňa taký maroon 5 aj ked to je taký pop rock mix alebo christina perri , Avril, Hurts, The pierces nájde sa toho veľa nemusia to byť len tie čo idú v kuse v rádiu
pop nemusím, teda to, čo si ľudia ako prvé predstavia pod tým pojmom. zas existujú interpréti, ktorí môžu byť "tagnutí" ako pop a pritom je to príjemná, oddychová hudba
Ked pop-music beriete ako to, co chodi na funradiu, tak fajn, su to sracky.. ale je rozdiel medzi popom a popularno-masovou zmeskou vsetkych moznych zanrov interpretovanych skaredymi detmi, ktorymi krmia teenagerov na celom svete.. Takeho Jacksona, alebo Madonnu uznavam, lebo priniesli do hudby nieco nove co ovplyvnilo dalsich talentovanych umelcov v tvorbe a vo svojom rangu nemaju (alebo v pripade Jacksona nemali) konkurenciu. Nie (len) v predaji, ale hlavne v kvalite. Tak ci tak, pop nepocuvam, ani som nikdy nepocuval. Napriklad teraz pocuvam toto
nemám rada pesničky typu tancuj, pi a zbal niekoho to je taký typický text ale sú pesničky ktorých text má hlbší zmysel a tiež nemám rada to škatulkovanie nie vždy sa dá presne povedať o aký žáner ide .
Ake nadherne je zvysovat si ego kydanim na iny zaner hudby ze?
Co keby sa nikto nestaral tomu druhemu do hudby, kazdy si o nej mysli svoje to je fajn, ale ide o to co sa niekomu paci, napr. ja mam niekedy chut na jednoduchsiu hudbu a nie na umelecke diela, pacia sa mi niektore DnB veci, funk aj Jazz je ok a tak. preco by nemohlo byt aj toto nieco obdobne? proste niekomu sa to paci a niekomu nie .
@romanzkrajinyx Vieš čo chuj je ten, čo ťa neviedol k normálej muzike.. A nehnevám sa, len mi je tvoj názor u prdele, lebo vieš kokot o tom, čo je dobré keď počuvaš gagu.. Tak si otvor priečinok s jej posťahovanými fotkami a hoň ďalej.. Časom na to prídeš
@peter_piper joj ty si co smetiar? viac pdola mna byt ani nemozes s taky intelektom..neriesim ta ta no..zo je znamka inteligencie ked sa hadas kvoli hud. vkusu..ktory ma kazdy iny a nikto nemoze povedat ktorá pesnicka/spevák je najlepsi..
@romanzkrajinyx Ja sa hádam? Ja celú dobu iba konštatujem.. To teba tu nasiera, že sa mi nepáčia tie tvoje sračky, čo si púšťaš do ucha.. Tak si neser do huby a nemel o inteligencii sopliak, lebo tvoj káčer, ktorého si ešte ťaháš za sebou ololo nej ešte ani nešiel..
no to si mal do koho zakopnúť, tento kokotko z paštekova @peter_piper vrtal aj do mňa, je to podľa všetkého jebnutý cigáň, však sa naňho pozri, no dovi dopo... filip
@zajko30 Internet už pár rokov používam a za ten čas som sa naučil, že s demagógmi sa neoplatí baviť... Nechápem, ako si môžeš stále myslieť, že je to vtipné... A navyše, že inteligentný humor ešte nezabudni založiť diskusiu, že ťa urážam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
mňau
mňau
tak komu sa už toto nepáči no ja neviem....síce tato song nieje 100% ale aj tak...
tak komu sa už toto nepáči no ja neviem....síce tato song nieje 100% ale aj tak...
povedzme, že sa jej snažím vyhýbať veľkýýým oblúkom
@eraser tak !
Youtube to istí na na ňom zvyčajne počúvam to, čo vznikol do Born this way
a mama aj tak chce ABBU, a to sa viac-menej dá vždy
Co keby sa nikto nestaral tomu druhemu do hudby, kazdy si o nej mysli svoje to je fajn, ale ide o to co sa niekomu paci, napr. ja mam niekedy chut na jednoduchsiu hudbu a nie na umelecke diela, pacia sa mi niektore DnB veci, funk aj Jazz je ok a tak. preco by nemohlo byt aj toto nieco obdobne? proste niekomu sa to paci a niekomu nie .
no to si mal do koho zakopnúť, tento kokotko z paštekova @peter_piper vrtal aj do mňa, je to podľa všetkého jebnutý cigáň, však sa naňho pozri, no dovi dopo... filip