Kedysi som si tu vsimla jednu diskusiu, na ktoru niekto zareagoval asi takto: „To je taka hlupa otazka, ako keby si sa ma spytala, ze preco mam taky nick aky mam...“ No a neser tigra Ja sa vas na to pytam! Akoze a ked uz sme pri tom, tak k mojmu nic
mam dva nicky...tu na birdzi mam TASHIRA - ten je odvodený od môjho mena tereza...je to vlastne prezívka mojho mena v nejakom jazyku...ale uz si vobec nepamatam v ktorom...viem ze som na to narazila dakde na nete...a pacilo sa mi to...
a druhy je vuittonka1 - to siel spoluziak na skolu, akoze modny navrhar a ked som sedela pri nete a isla sa prvy krat zaregistrovat na pokec, tak som mala pred sebopu casopis Elle, ktory mi on pozical a tam bola akurat otvorená dvojstránka Louis Vuitton - vuittonka a 1 je tam pre to lebo odo mna pytali cislo...viem ze som bola uplne prva vuittonka na azete rovnako ako som uplne prva tashira
ehm.. tak ja som mixelle, lebo za prvé, nenávidím "písmeno" ch. A zadruhé moja oblubená piesoňka od guns N Roses je my michelle.. a dosť ludí ma volá mišel aj ked sa vlastne volám Monika....
To čo stojí za zmienku je moj nick na pokeci Lajema tiež jediná lajema na azete .. a vzniklo to tak, že mi to slovo behalo celý den po rozume (až potom som zistila, že je to nejaké miesto bohviekde) a tak som sa preregistrovala
Seagull je po anglicky čajka. Čajka ako vták, nie ako dievča aby sme sa pochopili
A vzniklo to tak, že som bol v Brightone v 2005 roku a tam bolo veľmi veľa čajok (vtákov). A mne sa tie zvieratá veľmi páčia, tak preto. A nevidel som veľa krát taký nick, tak aj preto.
A prečo 1? Lebo som sa narodil prvého
Inááč: nie som žiaden Segal, Seaqul, ani Seagol... som Seagull - čítaj Síg(u)l
Ja ho mám po jednej pesničke ktorú som v kuse v 9.triede na základnej počúval. "Gabry Ponte - Geordie" "Impiccherando Geordie, con una corda d`oro, é un privilegio raro..." tak nejako to bolo A aj sa podobám na teho škrátka čo je v tom klipe
no ja mam nick podla mnea .. jedna kamoska ma zacala volat nikorka eh .. ze dobre .. a tak mi to zostalo ... ale tak ina mi dava tez zabrat take ze: nikvi,nikva,nikvička... nikprd,dokonca ... a volakedy som bola aj nikolajnice-kolajnice eh .. stacilo ...
Dala mi ho profesorka v tretom rocniku. Pomenovala ma Kasko. Ako v jdnej knihe zevraj. A od v tedy som kasko vlastne az po dnes. Ja neviem inak dakedy ako sa volam
preco trtko ? lebo ma tak vola moja najlepsia spoluziacka... tak pre jej poctu som si ho dal, nik iny ma tak nevola a nikde inde takyto nick nemam len na birdz.sk
Samozrejme kazdemu dojde ze som v preklade ,,anjelske kridla". a ze preco? No tak v prvom rade by som tie kridla chcela mat a odist niekam velmi daleko... A po druhe... pod ochranu svojich anjelskych kridel rada vezmem kazdeho kto to potrebuje. Ak ma niekto problem, vypocujem si ho a ak mozem tak rada pomozem.
hm...no susenejablko...regoval som sa a chcel som nieco co vlezie do historie slovenskeho internetu...a zuval som akurat susene jablka taak ma napadlo ze si dam susenejablko (nie Susenejablko, susene jablko a uz vobec nie Sušené jabko alebo niec podobne...jednoduho susenejablko)
55lienka: Prepac, registrovala som sa len pred par mesiacmi, takze som to musela prehliadnut Tak ako vzdy ked zakladam nejaku diskusiu, tak som to tu cele poprezerala a nic podobne som nenasla. Vlastne ani teraz neviem najst tu tvoju diskusiu, mozno uz ani neexistuje...
A dakujem vsetkym! Mnohe veci su mi teraz jasnejsie
Inak podnetom na tuto temu bol hlavne nick Mliecakkorova (dufam ze to pisem spravne). Akoze ten ked som prvy krat videla, tak ma to strasne zaujalo od zaciatku som vedela ze to musi nieco znamenat, no nemala som ponatia ze co az potom som nasla vysvetenie v profile (mno ako mne sa zda ze tam na zaciatku nebolo)
moj nick vznikol z rozpravky myslim cerveni klastor co chodievalo na markize este za detskeho casu a jednotku mam preto lebo som musel dat cislo pred nick ale ked sa budu mazat stare profili co sem nechodia ako matias 6mesiacou tak si dam matias a bude nick na pravom mieste.
I ked zase teraz ma tak napada, ze takto je to tiez fajn...aspon viem ze ked sa tu dlhsiu dobu neukazem, tak ze moj profil tu bude stale A nemusim na to aspon mysliet. Vsetko ma svoje klady a zapory
tazkypavuk??...no tak to len tak zo mňa vyletelo ...som dostala plyšového pavúka...a vedela som, že to musí byť niečo s pavúkom ...a ťažký..no ja pripomínam toho ťažšieho ...
No flejmrejdz. Asi preto lebo este daaavno, ked som vymyslal nick, davno pred birdzom, tak som drtil warcraft a tam bol furion stormrage....a ja som chcel byt radsej flame ako storm. Predsa len flejm znie skoro ako flam
Raz som si kreslil cez hodinu, samozrejme namiesto pisania poznamok a bol som pekne mimo (nebudem komentovat ...nuz a chcel som napisat ze debiliny, ale akosi som napisal Del Purr... odvtedy sa mi to strasne zapacilo a pouzivam to uz asi 3 roky
môj nick je mliečak korova. to je bar. predávajú tam moloko plus niečo k tomu, z ktorého dostanete chorošnú štvrťhodinku, keď v ľavej zadnej velebíte boga aj s jeho anjelmi a v mozgovici sa vám rozprskuje ohňostroj...
padli mi oči na knihu clockwork orange a chcela som mať duchaplný nick
No, moj nick..Volaju ma Naty (akoze Natalia ) a 009 preto, lebo 007 už mal niekto iný, a 009 bolo prvé, čo ma napadlo---ale na jednej stránke mám nick: Mamnahaku009 čo vyjadruje moju životnú filozofiu
Je to skratka mojho priezviska... a dve L som si dala pre imidz, ked som mala asi tak 12 rokov... ten nick ma sprevadza uz odtedy... a neznasam, ked si niekto mysli, ze ho mam len preto, aby som vyzerala drsne.. ved ja som tak millaaaa a priiitulnaaaaa... a nikdy som nikomu neublizila... fakt, ved ja som take krehke ziena
heheh proc medvedpu? no to je na dlho ale dobre...proste sme celi z kamkou namotat spoluziacku...a tento nick sme si tu spravili lenze profil bol pisany v muzskom rode a bla bla bla hh a kamku sme zmoítali ale cez aZeT....a tak mi zostal tento nick a jejoo je to supis hh mne sa luibi ale nwm jak vam...a inak ma volaju mrkva,katuskamrkva,...a potom uz len take trapas mena ze kacenka,.kacena a podobne : dlhe...zeeee??
Hm, no moj pochadza z mojho mena, volam sa Dano a chalani na strednej ma volali Dandžo (strasne sa mi to nepacilo, skoro ako ganja ), a potomto raz jeden spoluziak napisal ako Dungeo (cize "dungeon" bez "n" na konci, kedze vyslovnost je taka ista), vtedy sa mi to zapacilo a uz sa inak ani nepodpisujem a ten nick mam vsade
raz mi sesternica povedala Peterko. Tak som si potom chcel dať peterk ale to som nemohol tak som si to dal bez tej jednej bodky: peterkoo. Dobre sa to píše
Inak ked sa to tak vezme, tak aj moj nick je vlastne originalny, kedze absolutne nic neznamena Su to len pismenka ulozene za sebou...a napadlo ma to este davno predtym, nez som vobec poznala Birdz
Azizi> ja tvoj nick poznam ak si videla The Fifth Element, tak si urcite spomenies. Uplne na zaciatku ked ten dedous v pyramide povie >Aziiiiiizi, svetlooooo!
Taniellita- myslim ze to bolo na strednej...Isla nejaka telenovela ci co...a spoluziacka mi vravi jaj ty sa tam na jednu podobas -potom to uz prislo normalne akosi ma tak zacali volat....uz aj doma mi tak vravia...a ja to taaak nemam rada.... uz je neskoro...idem spat.....dobru nocku...Tana
heh preco Emily? kto videl film Mrtva nevesta Tima Burtona vie a kto nevidel nevie...haha.. Emily bola hl.postava(Mrtva nevesta) a zaujal ma charakter tej postavičky-ked ona bola tak strasne dobra a mila ale hroooozne naivna...
no ja to mám jednoduchéé... Martin lebo som Martin, 182 podľa mojej obľubenej skupinky ktorá u mňa toho veľa zmenila (Blink182) a veľké M a N akože taký môj copyrightík (ale ajtak to nevidno
@102 Mei: Videla Ale ja mam strasne zlu pamat Aj na googli som nasla nejake vyznamy, najma myslim ze je to nejake arabske meno, al. priezvisko... Dolezite vsak je, ze na zaciatku som to ani len netusila
yachiru je meno mojej oblubenej anime postavicky ale inak to aj znamena "eight thousand flows" takze cosi ako osemtisic prudov ale tak prekladat to do slovenciny je dost bue
budem sa opakovať: kto zistí čo znamená môj nick tak vyhráva špeciany status... prípadnú výhru nech si dohodne s Tomášom a možno to aj nič neznamená, možno sa mi to len snívalo, ale asi skôr nie
Citala som knihu kvety v podkrovi a velmi som si oblubila Cathy nakolko sa v skutocnosti vola karin katarina a bola som velmi potesena ked nebol obsadeny co by som necakala
mne sa paci meno Jacqueline (citaj žaklín), tak som si ho trosku pozmenila, aby nikto nemal problem s jeho citanim osem je moje oblubene a ta nula sa tam nejak pritrafila..co ma ale dost zarazilo je to, ze taky isty nick pouziva aj jedna nemecka dievcina na youtube.. nejde mi do hlavy, ze niekomu prisla na rozum rovnaka somarina ako mne v pripade, ze mi moj nick neskopirovala, co sa mi ale zda dost nepravdepodobne
ja som si dala nick podla mojho idolu Yasmin Le Bon je to aspon posdla mna ta najkrajsia modelka na svete aj ked msism priznat ze uz ma svoje roky a tu som ako jedina s tymto nickom aspon myslim ked som to asi pred pol rokom kontrolovala tak som bola jedina ale uz som tu nasla podobne nicku tomu mojmu nicku
Noooo jaa ehhe .. ekvivalent menaaaaa Majka v Cestiner ehhe .. lenze Maruska he doost taqee onicoom he taq som pridala par aa a tak vziklo Maruskaaa eheh :.. wery cool ze ,.. :. hah ja wem no chvalim sa co uz :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
moj nick
domyslite si
Samozrejme ze je to odvodene zo staroskandinavskeho Yngwar (to je kmen mena Igor )
(Pre neznalých to je tak grafitacke a taggerske namiesto I-1 namiesto E-3 namiesto A-4 O-nula a tak
proste som chvilu boxoval/nezavodne/a 161 znamena AFA v ciselnej desiatkovej sustave!
ZhE?
a druhy je vuittonka1 - to siel spoluziak na skolu, akoze modny navrhar a ked som sedela pri nete a isla sa prvy krat zaregistrovat na pokec, tak som mala pred sebopu casopis Elle, ktory mi on pozical a tam bola akurat otvorená dvojstránka Louis Vuitton - vuittonka a 1 je tam pre to lebo odo mna pytali cislo...viem ze som bola uplne prva vuittonka na azete rovnako ako som uplne prva tashira
a na icq som niesomhana, lebo nie som hana.
ale to je dlhá história
To čo stojí za zmienku je moj nick na pokeci Lajema tiež jediná lajema na azete .. a vzniklo to tak, že mi to slovo behalo celý den po rozume (až potom som zistila, že je to nejaké miesto bohviekde) a tak som sa preregistrovala
Si pamatam, ja ani neviem ako sa zlozil moj nick..ale tak asi jednoducho vymyslene.fantazia spolupracovala.
A vzniklo to tak, že som bol v Brightone v 2005 roku a tam bolo veľmi veľa čajok (vtákov). A mne sa tie zvieratá veľmi páčia, tak preto. A nevidel som veľa krát taký nick, tak aj preto.
A prečo 1? Lebo som sa narodil prvého
Inááč: nie som žiaden Segal, Seaqul, ani Seagol... som Seagull - čítaj Síg(u)l
no ja mam nick podla mnea .. jedna kamoska ma zacala volat nikorka eh .. ze dobre .. a tak mi to zostalo ... ale tak ina mi dava tez zabrat take ze: nikvi,nikva,nikvička... nikprd,dokonca ... a volakedy som bola aj nikolajnice-kolajnice eh .. stacilo ...
a taka tema uz bola, doriti
Zúrivá Inak Pôsobivo Pekná a Očarujúca Rozumná Asertívne Hurikánska michelle
zipporah
z hebrejciny sephora, znamena "vtáčik"
zipporah je postava naozaj zúrivá
89 bo je to rok vyroby... teda vyprodukovania...
27. Tatianka - ja ju čitam citriaha
nerozumiem co sa tu rozobera ved to neznie divne
A dakujem vsetkym! Mnohe veci su mi teraz jasnejsie
Inak podnetom na tuto temu bol hlavne nick Mliecakkorova (dufam ze to pisem spravne). Akoze ten ked som prvy krat videla, tak ma to strasne zaujalo od zaciatku som vedela ze to musi nieco znamenat, no nemala som ponatia ze co az potom som nasla vysvetenie v profile (mno ako mne sa zda ze tam na zaciatku nebolo)
Ale jej názov na mna veľmi sedí... podľa mna
a môj nick zamená niečo eo nechcem abz ste vedeli ak to niekto uhádne tak je dobrý
nápoveda: slovník cudzých slov
kitt-skrátenina kittie, kitty-mačiatk
ináč som neoriginálna, je to z gotických mien...ale tých je tu viacej
a to cisielko 205, ktoré používam ak už nie je voľne Sheena, bolo moje číslo na prijmackach na strednu (robila som ich pred dvoma rokmi )
padli mi oči na knihu clockwork orange a chcela som mať duchaplný nick
tak preto lebo:ked som mala asi 5,po 1.krát som bidela film REBELove.a kto to videl,vie,ze je tam tiez 1postava co sa vola bugina.
harakter buginy:pojasena,ma plno kecov-skutek utek(u mna neplati ,ja najprv skutky a potom keci
no a jasne ze by som mohla mat aj akukolvek inu prezyvku s REBELov ale seciostatny mali normalne mena.IBa bugina sa volala tak jak sa volala.
no a este tam bol jeden chalan co sa vola Vavrín ,tak ale asi by matka nezacala svojej 5rocnej dcere hovorit_ vavrín myslím ze bugina je dobrá.
aj ked teraz jak toto pisem tak ma napadlo ze ten vavrin by tez nebol zly
chapete,že?
1.:systemik- lebo lubim SOAD
2.:13:lebo vtedy mam meniny
na azete nejako podobne...len s viac bodkami (aby som nastvala ludi, co mi chcu napisat): s.y.s.t.e.m1
Inak ked sa to tak vezme, tak aj moj nick je vlastne originalny, kedze absolutne nic neznamena Su to len pismenka ulozene za sebou...a napadlo ma to este davno predtym, nez som vobec poznala Birdz
Azizi> ja tvoj nick poznam ak si videla The Fifth Element, tak si urcite spomenies. Uplne na zaciatku ked ten dedous v pyramide povie >Aziiiiiizi, svetlooooo!