o 10 rokov budem mat 30 tak to uz by som aj vydata chcela byt a mat byt v Starom meste, poriadne auto a dobru partiu kamosov a v 40 rokoch ked sa rozhodnem pre deti tak uz 2-3 mat nejake slusne mile s domom so zahradou kde by bola bio zelenina a bio ovocie ale aj travnicek, bazen a tenisovy kurt nech zijeme zdravo
@4 vcelku moze byt, ale bazen a tenisovy kurt ee. To je nakladne na prevadzku a zabera to zbytocne plochu. Takze tenisovy kurt bude zaroven aj travnicek :p
@jurino555 ja som nikdy nepovedala ze nie som narocna ale zas toto je taky trochu nadpriemerny standart, nemusim mat pozlatene stolicky ale ten bazen a kurt by som fakt rada mala aj tie ostatne veci dolezite je tesit sa zo zivota
@matheusko ja chcem antuku a ved peniaze budu tak naklady mozu byt tiez
takže mám na výber v : anglicku, nemecku, rakúsku, švajčiarsku, švédsku potom s genialnym chlapom so zábavnou robotou, s domom, koňom, rodézskym ridgebackom, s vysokoškolským titulom a prsote rkasnym zabezpečeným životom a chatou v švedsku/norsku/finsku to mam tiež na výber
o 10 rokov budem sedieť na brehu nejakej tichej vody, chytať ryby, pozerať na druhý breh do šumiaceho lesa a užívať si pokoja. Predpokladám, že o 20 rokov budem druhom brehu.
aale tak za 10 rokov? ccela by som mať vlastný dom, nejakého človeka v ňom plus nejaká dobrá robota, ktorá by ma aj bavila aj by peňazí bolo tak akurát nejaká tá záhradka kde by som si pestovala stromčeky abo nejaké tie rajčiny a tak a hm určite bazén =D
@interrupcio ale myslela som to tak,, že žiadne extra vysoké ciele nemám.. a o tomto si myslím, že sníva takmer každý, ale nájdu sa aj taký čo majú oveľa vyššie ciele.. (napr. cestovať okolo sveta, mať v zahraničí nejakú úspešnú firmu,.........)
@pumaamravec ... antuka sa teplom (na slnku) zvetrava a potom sa z tej plochy prasi ... a polievat jalovu plochu sa mi nepaci. Inak v meste je dost ihrisk, napr. aj na ulici Pri Habanskom Mlyne blizko su Kramare, Lesopark a si stale v Starom Meste :p
Ja sa nevidím v budúcnosti, záujem o ňu je u mňa takmer nulový. Riadim sa len tým, čo chcem najbližšie mesiace robiť a robiť všetko preto, aby som sa úspešne vyhýbala tomu klasickému trvanlivému mliečnemu životu. Avšak v roku 2016 sa vidím v Moskve na MS v hokeji, áno, určite áno... ak dožijem dovtedy, uuurčite!
najradsej by som bola za buducnost typu -> Dom+byvanie v zahranici,auto,kvalitna praca s kvalitnym platom,dokoncena VS,milujuca a zdrava rodinna a nestereotypny zivot,deti radsej nech pockaju od tej 25+ inak som skromna ^^
Tak už predstavu už mám, len neviem či to vlastne vide. O takých 10 rokov sa vidím na Vysokej škole a makať na svojej kariére. A dúfam že budem po boku s niekým milovaným .... Zatiaľ je to len otázne ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@matheusko ja chcem antuku a ved peniaze budu tak naklady mozu byt tiez
mori o 20 rokov sa budem tesit ako deti vypadnu z domu
10r..bolo mi smutno za mamou
20r..chcem žiť naplno
30r..robota, cestovanie, rodina
40r..budem chcieť žiť naplno
50r..bude mi smutno za mamou
60r..budem nosiť plienky
viacej ma zaujíma prítomnosť
aale tak za 10 rokov? ccela by som mať vlastný dom, nejakého človeka v ňom plus nejaká dobrá robota, ktorá by ma aj bavila aj by peňazí bolo tak akurát nejaká tá záhradka kde by som si pestovala stromčeky abo nejaké tie rajčiny a tak a hm určite bazén =D
To, čo si nahonobím s milujúcim manželom, dve deti, rodina.
Ak sa bavíme o tom, čo by sme chceli mať o tých 10 rokov.
...No je sanca, ze aj v Londone alebo Tokiu
Chystas sa cestovat ?
@bizbilio ...Nechystas sa platit "monsigneurovi" dufam !? Ci ?