rolinsova v tej nehode bola vraj nevinne čomu i verím. Čo mal ten ujko čo robiť v strede cesty. A tá rodina... Chceli z nejvytrieskat čo najviac peňazí sa dalo. Ako nejaký kriply. Nemám daru síce rád no tu som jej držal palce
Su to ludia ako vsetci ostatni a nevidim dovod, preco by sa im malo odpustat, prave preto, ze su "celebrity", by mali byt prikladom a nie naopak (aspon kedysi to platilo, dnes uz neviem)
Ako vieš akú zodpovednosť nesie bežný človek mi povedz...si aspoň právnik? A to mi vysvetli aký to je vážny trestný priestupok. Si to podal tak tendenčne že uvažujem či sa oplatí reagovať nieto hlasovať.
to ze su celebrity nemusi byt len polahcuju ale i pritazujuca okolnost podla toho aky resp kto je sudca..
na druhej strane je kopec ludi co ani nei su celebritami a prechadza im to v pohode.. nehovoriac o inych.. takze toto je nieco co sa fakt neoplati riesit..
trestný priestupok neexistuje.. bud je priestupok, alebo trestny cin... podla mna ide aj o to, kolko ma obvineny penazi a kolko a akych pravnikov si moze dovolit platit...
Presne tak! Spravodlivo sa určite nepostupuje,už len z dôvodu že prominent a obyčajný človek má od seba na kilometre ďaleko vo veľa veciach,rovnako v tomto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Viem si predstavit teoreticke vynimky, ale zrovna popularita medzi ne nepatri.
na druhej strane je kopec ludi co ani nei su celebritami a prechadza im to v pohode.. nehovoriac o inych.. takze toto je nieco co sa fakt neoplati riesit..