hm... z vlastnej skúsenosti som označila to, čo som označila, ale myslím, že aj fialová možnosť môže byť správna. ale to som na vlastnej koži ešte nezažila
presne také mám kamarátime sa roky, s nikým si tak "špecificky" nerozumiem, síce teraz sme každý v inom meste, ale denne si voláme, hocikedy aj hodinu - dve.. a riešime naše vzťahy, ja z pohľadu ženy a on z pohľadu muža
no a nikdy by som s ním nič nemala, proste to sa nedá ani predstaviť.. a som si na 532754% istá, že ani on so mnou, to ešte menej ako ja s ním proste to viem, mám na to svoje dôvody.. a neni to gay
-bud su obidvaja priatelia stastne zadani, nic im v tom ich vztahu nechyba, nemaju teda potrebu hladat nieco viac each-other.
-fyzicky sa vobec nepritahuju aj ked nemusia byt zadani, taki ludia ale podla mna vyhladavaju niekoho u koho ta fyzicka pritazlivost je, cize toho "skutocneho" priatela istym sposobom zanedbavaju a tu povacsinou krachne to skutocne priatelstvo
-rovnaka sexualna orientacia, tu moc toho nevymyslis.
inak tam bude vzdy nieco viac aspon z jednej strany
@monicqa15 OMG a čo ak sa navzájom nepáčia a fyzicky nepriťahujú?? ty akože chceš každého chlapa, ktorého stretneš? a myslíš, že každý chlap chce teba?
To som nechcela nechcený klik... ! priatelstvo medzi ženou a mužom može určite existovat sama mám takého skvelého kamarata s ktorým si hovoríme všetko ..nikdy ma nenapadlo ani rozmýšlať nad tým, žeby malo byť niekedy medzi nami niečo viac
neverím na čisté priateľstvo medzi mužom a ženou, som toho názoru, že jedna strana chce vždy niečo viac..alebo už spolu daní ľudia vzťah mali, rozišli sa a zostali pri kamarátstve.
čisté kamarátstvo môže existovať medzi mužom a ženou, pokiaľ sú obaja rovnakej orientácie...alebo ak sú takýto ľudia kamarátmi od detstva a berú sa skôr ako súrodenci, lenže z takéhoto vzťahu môže vzísť raz aj partnerský vzťah, je to dosť pravdepodobné.
mám kamaráta, o ktorého som nemala žiadny záujem, on o mňa áno, ale to som sa dozvedela až neskôr, ale beriem ho ako kamaráta a už aj on mňa, ale niekedy v minulosti tam bola tá náklonnosť z jeho strany.
poznám aj prípad dvoch ľudí, ktorí spolu chodili pár rokov, teraz sú kamaráti a majú nadštandardne dobrý vzťah, vraj žiadna náklannosť medzi nimi nie je ani z jednej strany, ale to už je asi nad moje myslenie, neverím, že niečo také by mohlo existovať a vždy má jeden z tej dvojice o druhého záujem..
rozhodne to je možné i keď len veľmi výnimočne Jednu takú sa mi podarilo stretnúť základ bol vyjasniť si že jeden pre druhému nie sme jeho tip a od vtedy sa ľahko vyslovuje čokoľvek
Áno, takéto priateľstvo môže existovať, ale väčšinou tam "niečo" je, aspoň z jednej strany, aj keď to možno časom vyprchá... - táto veta to proste úplne najlepšie vystihla. Lepšie sa už k tejto téme vyjadriť nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ešte milión krát sa niekto chce na toto spýtať?
» www.birdz.sk/mixer/priatelst...
no a nikdy by som s ním nič nemala, proste to sa nedá ani predstaviť.. a som si na 532754% istá, že ani on so mnou, to ešte menej ako ja s ním proste to viem, mám na to svoje dôvody.. a neni to gay
existuje, ak:
-bud su obidvaja priatelia stastne zadani, nic im v tom ich vztahu nechyba, nemaju teda potrebu hladat nieco viac each-other.
-fyzicky sa vobec nepritahuju aj ked nemusia byt zadani, taki ludia ale podla mna vyhladavaju niekoho u koho ta fyzicka pritazlivost je, cize toho "skutocneho" priatela istym sposobom zanedbavaju a tu povacsinou krachne to skutocne priatelstvo
-rovnaka sexualna orientacia, tu moc toho nevymyslis.
inak tam bude vzdy nieco viac aspon z jednej strany
čisté kamarátstvo môže existovať medzi mužom a ženou, pokiaľ sú obaja rovnakej orientácie...alebo ak sú takýto ľudia kamarátmi od detstva a berú sa skôr ako súrodenci, lenže z takéhoto vzťahu môže vzísť raz aj partnerský vzťah, je to dosť pravdepodobné.
mám kamaráta, o ktorého som nemala žiadny záujem, on o mňa áno, ale to som sa dozvedela až neskôr, ale beriem ho ako kamaráta a už aj on mňa, ale niekedy v minulosti tam bola tá náklonnosť z jeho strany.
poznám aj prípad dvoch ľudí, ktorí spolu chodili pár rokov, teraz sú kamaráti a majú nadštandardne dobrý vzťah, vraj žiadna náklannosť medzi nimi nie je ani z jednej strany, ale to už je asi nad moje myslenie, neverím, že niečo také by mohlo existovať a vždy má jeden z tej dvojice o druhého záujem..