Mam som už vela vztahov a kazdy sa skoncil jednoducho že sme sa pohnevaly pred tyzdnom som sa zoznamil s jednmou kočkou s ktorou som sa už aj rozysiel a aod tej kočky som mal dalsie dve a ani do jednej som sa nezalubil je možne že už neverim v lásku??
no ja verim v lasku a poznam lasku a mam lasku
a ty asi ocakavas nieco od baby co ti nemoze dat alebo proste nevies co je laska tak preto ich stracas...dievca musis dobre poznat aby si s nou zacal chodit a nie len tak si zacat s kazdou
hm..ja verím v lásku aj keď som sa v nej sklamala...a k tomu tvojmu prípadu..vieš dávaj si pozor na dievčatá lebo ked si každý týžden začneš s kur*ičkou ktorá má každý víkend iného..tak nečakaj od toho vzťahu nič veľké..človeka musíš najprv spoznať a až potom sa pokúšaj o niečo väčšie...
ak som správne pochopila, tak pred 7 dňami si sa zoznámil s nejakou slečnou. chodil si s ňou a aj si sa ňou stihol rozísť. po nej si mal ďalšie 2 baby (stále hovorím v rámci týždňa). pochopila som do dobre?
jAJ DO PICE,TAK MAS 17,NO A UZ ta omrzela laska.Haha,vtipne dost,rozpravas ako nejaky stary chlap.Vies,laska nieje len o tom,ze sa s niekym pohadas a zrazu ti uz nieje dobra.Co si myslis,ze laska je len o sexe,totalne vyumelkovanej babe,ktoru ti chce kazdy pretiahnut a o no problem?Ako vsetky pekne baby co poznam,nedokazali byt ani trosku verne.Vypliva to z toho,ze ked sa okolo nich kazdi obsmieta,tak co by to nevyuzili,ked su take neodolatelne.Nehadali ste sa prave preto?No k veci,nechapem v com dnesni chlapci akoze hladaju lasku.Ty o tych tvojich vztahoch sa neda povedat ze to bol vztah.Tak si mal hodit inu temu...
@krutafunebracka pretoze je to najkrajsia vec na svete...pocit ze ta ma niekto rad je uzasne...a preco zas laska=sex??...ale keby uz islo o to...tak urcite je krajsie ked niekto pocne dieta z lasky ako z nezodpovednosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ty asi ocakavas nieco od baby co ti nemoze dat alebo proste nevies co je laska tak preto ich stracas...dievca musis dobre poznat aby si s nou zacal chodit a nie len tak si zacat s kazdou
verím v lásku platonickú, neopätovanú a jednostrannú...
takže si myslím, že si asi strašne sprostý alebo prelietavý, keď chceš vedieť či si schopný veriť v lásku, keď striedaš baby ako na bežiacom páse
nerob ukvapené závery! je na prvý pohľad jasné, že tu ide o hľadanie pravej lásky
NAhahahahahaha mahahah ahahah ahaha haha hahahaha a
*dychat!* *dychat!*
muhahahahahahahahahahahahaahhaahahahah
A to ty si hovorila, že by sme tu bez toho neboli, ja ti len vravím, že boli.