Rozmýšľam nad menom pre môjho nového psíka-nebude to žiadny obor ale ani malý vankúšik-takže mi trošku pomôžte nech sa trošku inšpirujem Chcel by som niečo originálne a zároveň normálne
inak mojím snom bolo vždy mať psa yoli(nku), ale nejak mi to nevyšlo nikdy. a tiež je fajn Shrek, inak jeden z mojich psov sa volá Bunták po miestnom dedinskom ožranovy. ale najlepšie je dávať psom mená so sykavkou, lebo to lepšie počujú
moj psik sa vola Timmy,inak mu hovorim Timo a Timusko,predtym sme mali Maxa,ale kricali sme nanho po mojom zahranicnom kolegovi,lebo presne rovnako stekali...hihi---predtym bol Tangy-chlapec zo serialu a este predtym Jerry...
A psik u babicky sa vola Bono,samozrejme moj napad---po B.Voxovi z U2...snad sa inspirujes...
ja viem že treba toho psa pomenovať čo najskôr,ale najlepsie by bolo pockat si dlhsiu dobu kym sa so psom riadne spoznate a potom ti sám začne pripominat nejake meno...on ti v podstate sam povie ze ako sa volá...
môj sa volá Eddie ale keby osm pockala ta kto je jasny Axl alebo Asterix
keď tak nad tým rozmýšľam, tak moji dvaja psi vlastne počúvajú na Neštekaj a Neskáč. ale inak my sme sa raz nechali pri takých šteniatkac inšpirovať hudobníkmi a volali sa Spank, Tučko, Jedla a Konko - po členoch Turbo Boost. aj keď ja som ich chcela pomenovať Run, D, M a C, ale tak neprešlo mi to. ale úplne najlepšie meno pre psa je tuším Banánko
ja mam teraz izboveho psika vlastne je sučka .volame ju Jessika,Jesi.pred rokom som mala Ara no ten bol velky a bol iba von.museli sme ho utratiť ,lebo hrizol .
Môj hafanko sa bude volať NIKO a bude to čierny labrador . Ale páči sa mi aj Chris, Shadow, ... Susedov pes sa volá Lordo, aj to je zaujímavé. Ale určite mu nedaj meno, že Kuko aj také som už počula.
ja mam dvoch hafikov jedneho maleho mpsa a vola s HUGO :p mne sa to lubi....a druhy....velky hafik...toe BARO(N) a moim sniiickom je mat potkana ktory sa bude volat PIXEL strasne mile meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Čudo
inak mojím snom bolo vždy mať psa yoli(nku), ale nejak mi to nevyšlo nikdy. a tiež je fajn Shrek, inak jeden z mojich psov sa volá Bunták po miestnom dedinskom ožranovy. ale najlepšie je dávať psom mená so sykavkou, lebo to lepšie počujú
Alebo sa mozte inspirovat: Google, Opera.. moznosti je dost
Ale najlepsie meno pre psa je aj tak Birdz - hej birdz prines tanier
Skus pozret na nete mena pre psov, moj sa volal Kiko.., alebo Čokel, aj to som už počula
Trochu si budem protirečiť, aj meno, Est
A psik u babicky sa vola Bono,samozrejme moj napad---po B.Voxovi z U2...snad sa inspirujes...
Perlamer: nad mackom som tiež rozmýšľal
môj sa volá Eddie ale keby osm pockala ta kto je jasny Axl alebo Asterix
benko
mufu
pufu
huhu
Fucker!
nie najkrajsie, ale urcite najoriginalnejsie... Uz len kvoli pohladom tetusiek na ulici, ked krici na svojho hava...
pre psa je toho vela...ja som jeden cas volal psa ze Vevericka.......
...dufam,ze som ti pomohla
dobrý výber
alebo len zanzi
Alebo aj Zahraj alebo Bejk
Ale nie... Čo ja viem, ja by som dala psíkovi meno podľa výrazu tváre...Napr. Demon(napr. ak by mal červená oči)...
Na slovo bude poslúchať