ked sa chce viem , ked sa nechce staci aj to co urobi mama (skor sa nechce) a ked je mama prec , pomoze oco a ked nai oco nie je doma voda tecie a poviem si ,ze chudnem
viem variť, občas dom zaskakujem za mamu, takže dokážem nasýtiť aj 5 hladných krkov ( vrátane svojho), nie je to vždy to najchutnejšie čo som jedla, ale od hladu by som určite nezomrela
ja zvlaadnem hranolky... omeletuu..spagety.. saackove polievky.. aaa jasnee.. caj a kavu cize by som sik neumrela.. keby som odkazana na seba.. ale tak raz sa naucim aj varit..
Ja viem upiecť koláč, uvariť párky, čaj, polievku zo sáčku ale aj takú jednoduchú potom špagety v pohode... ta aj palacinky a minule sa mi aj halušky podarili
môj pokus o varenie dopadol katastrofalne.cela kuchyna bola od dymu a ten smrad čo tam bol,bol ešte 2.týždne a nech som akokolvek vetral ten smrad tam bol
práve jem omeletu so šunkou ktorú som si sama spravila, takže variť viem...a ešte si viem v pohodicke spraviť cestoviny....a uplne všetky polotovary a dokonca aj koláč som zvládla....
ja som skusal varit a zakazdym to nedopadlo dobre...proste mi to nejde tak zijem na suchej strave a sem tam si urobim daco z konzervy este ze mam cez tyzden normalny obed takze mi stacia moje kuchynske schopnosti......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ticho verím, že raz sa dostanem k tomu aby som sa aj niečo poriadne naučila...
a to naozaj cokolvek(neberte to ako samochvalu)
btw..uz ste robili tortu na dvojplatnicke?