Caute,by som sa chcel spytat ci nepoznate nejake dobre vojenske filmy hlavne z 2.sv ale mozu byt aj napr zo sucastnosti...odvtedy co som videl Bratstvo neohrozenych(band of borthers) a zachrante vojaka Rayana tak ma hrozne taketo filmy zacali bavit
Hartova válka/Hart´s War, Kod Navayo, Čata (Vietnamská vojna), Nepriaťeľ pred bránami, Pád tretej ríše, Bojovali za vlasť(Rus), Bojové nasadenie, Blokáda(Rus), Afgánsky zlom(Rus), Stalingrad, The Brotherhood of War/ Púta vojny - super film o vojne v Korei, Tobruk(CZ/Sk) Walkyrie, Oddíl 10 z Navarone, Obete vojny
Pearl Harbor, Slzy slnka, Tropická búrka ( to ani nie), Umenie vojny: Zrada (to mám v zozname, ale nepamätám si to), Za nepriateľskou líniou, Zástavy našich otcov, Zelené peklo, Kukuška (svojský film, síce počas vojny, ale nie o nej)
@Foxhound veď práve preto som podotkol že je skvelý a veľmi citový. Každému ho fakt odporúčam si pozrieť a aj film Admirál je tiež skvelý.
@Ewee Katyň je tiež skvelý film je o Katyňskom masakry na Poľských dôstojníkoch a Poľskej inteligencii ktorých popravila MKVD v 1940 roku ešte keď Sovieti mali pakt o neútočení s hitlerovým Nemeckom. Nedávno ho dávali na STV 2 ale s titulkami aj tak som si to pozrel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Letters from Iwo Jima -WW2
Enemy at the Gates -WW2
Full Metal Jacket - Vietnam
Apocalypse Now - Vietnam
Je spracovany aj serial z roku 2003 - a udajne je tiez velmi dobry. Ten som ale nevidel, tak neviem potvrdit
@Ewee Katyň je tiež skvelý film je o Katyňskom masakry na Poľských dôstojníkoch a Poľskej inteligencii ktorých popravila MKVD v 1940 roku ešte keď Sovieti mali pakt o neútočení s hitlerovým Nemeckom. Nedávno ho dávali na STV 2 ale s titulkami aj tak som si to pozrel.
m taze bude trvak mozno aj rok kym si vsetky pozriem