Podľa mňa by mali ospravedlňovať neskorý príchod, keď niekto meškal, lebo mu trebalo. Napr. keby doniesol kus použitého toaleťáku ako dôkaz. Totižto mne treba vždy akurát keď už i tak takmer meškám do školy a akurát keď už fakt musím padať, tak proste
Ale tak falšovať ospravedlnenky sa dá aj tak, ale vážne by sa to hodilo. Nám ospravedlnia aj za lístok z autobusu/vlaku, ak niekto mešká kvôli tomu, že mu meškal bus/vlak/kolobežka.
moj kamarat minule prisiel na hodinu fyziky (ktoru mame z nasou triednou) neskoro, a ked pytala ospravedlnenku tak zahlasil "ospravedlnenku som zabudol, ale mam letak"
tu ospravedlnenku aj tak raz doniesol..
btw ja ked som minule zmeskal tak som sa vyhovoril na to ze opravuju cestu (co bola nahodou pravda) fungovalo
JA som raz meškal pol hodiny na hodinu pretože mi minútu pred zvonením začala strašne tiecť krv z nosa - z ničoho nič - tak som pol hodinu vykrvácával nad umývadlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tu ospravedlnenku aj tak raz doniesol..
btw ja ked som minule zmeskal tak som sa vyhovoril na to ze opravuju cestu (co bola nahodou pravda) fungovalo
No našťastie ospravedlnenie bolo prijaté