V mojom prípade má pitný režim dva oddelené prejavy. Jeden je pitný režim, na ktorý nedbám a pijem iba vtedy, keď som smädný, druhý je pitný režim, na ktorý nedbám a pijem bez ohľadu na smäd, pretože musím.
@zajko30 ano, ale to som sa nepytal kvoli ankete, ale preto, ze si mi poplietol nick a pritom vzdy si ho predtym (a aj potom) pisal spravne, tak preto mi to napadlo, navyse bola sobota vecer alebo taky daky den, cize bolo to pomerne pravdepodobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Tým sa všeličo vysvetľuje.
Dúfam, že iba piješ.
praveze ani nepijem, to je ten for ale nic nelegalne, neboj. a dakujem za tolke lichotky.
a radsej sa vyjadri k teme.
V mojom prípade má pitný režim dva oddelené prejavy. Jeden je pitný režim, na ktorý nedbám a pijem iba vtedy, keď som smädný, druhý je pitný režim, na ktorý nedbám a pijem bez ohľadu na smäd, pretože musím.
K téme sa nemôžem vyjadriť, pretože sa veľmi hanbím. Ach, tá dobrá výchova!
úchylové
Teraz mám dojem, že to už ani necítim ...
Ale aby sa vedelo, že som z dobrej rodiny, prd môjho brata už zapríčinil jednu šabľu!
Ty si si už po skoro dvoch desaťročiach na svoje prdy zvykol. No ak sa nezmiernila od oktávy ich intenzita, tak neúnosne terorizujú okolocítiacich.