@sasi2680 no ono to boo v novinách špeciál.... tie baby tu mali depresívne poviedky..a on ich tak zmanipuloval cez TS.ky...že sa nehchali nakoniec zabiť a on ich potom ziedol
@semhamforas hej myslím si, že sa to mohlo stať komukoľvek znás.: lebo birdz...priznajme si to...nieje až taký známi ako napríklad pokec..( a ďakujem za to)
a bodaj by nie keď tu po väčšine každý píše o tom aký je beznádejní, ako je bez lásky a ako ho irituje keď si tu druhý píšu tie zamilované veci a ako by najradšej spáchali samovraždu, pretože sú chorý a nemajú priateľov a najradš.... oh wait ... its probably my story ... čurko kde si ?
A tak no, pretože ľahko sa namotá psychicky labilný človek aj dnes tu už pojeden bol a odpoveď od takého psychopata považujú za dar.
Ale aj keď je v živote najhoršie a všade ste posledný , treba si vždy spomenúť, že to vy ste boli tá jediná spermia z miliárd, ktorá dostala šancu žiť, tak prečo tú krásu končiť samovraždou ... vždy si treba povedať ... aj krásny/a som , aj múdry/a som aj mám našlapnuté na dobrú kariéru a keď do 25 nenájdem lásku tak sa bude chodiť do bordelu ... no problem
No šak aj mne pisal jeden chalan a už som sa ho bala takže som zrušila birdz a potom doplo že to mohol byt on.Ale bez birdzu sa nudim tak som si vytvorila novy nick .
@semhamforas ja som pochopila, ako si to myslel, ale ja som chcela npísať že hej , ale bolo to tu a tkak sa to mhlo dostať k hocikomu znaás.. prepáč zle som sa vyjadrila
uz ho nerieste preboha, tiez bol clovek aj napriek tomu ze mal takuto psychicku chorobu a uchylku...v dejinach boli aj horsi vrahovia, nad ktorymi som si aj ja povedal ze to boli bestie asi z ineho sveta....
Mohlo sa to stať kdekoľvek... Ale uvedomte si že, ak sa kanibal s niekym na ľubovoľnom portáli DOHODNE, že sa stretnú a že ho zabije, tak toto osobná komunikácia dvoch ľudí. Oni dvaja sa dohodli, oni dvaja sa stretli. A tu vás žiaden portál nezachráni... Žiaľ.
Myslím si, že 99,99% ľudí, by sa nestretlo s niekym, kto vás chce zabiť (a je úplne jedno na akom portáli si píšete, alebo či si píšete emaily alebo smsky).
a odkial mate ze to bolo tu?? pozerala som tie noviny a jedine co bolo, tak ukazovali, jej stavy a blog ... a nikde tam nepadlo ani slova o tom, ze si pisali tu ... a aj keby, ked mala holka depky a bola blba, tak sa nechala zabit ... jej vec ...naco to riesite???
keby ho nebola naša "Vznešená polícia" zabila, mohlo sa v prípade aj vyjasniť, kde, kedy, ako, kto.....teraz mu môžu akurátne fúkať do riti....a vlastne ani to, už vyletel hore komínom a všetko je v perdeli..........filip
nakoniec len toľko napíšem: mamky s tatkami by sa mali zaujímať viac o svoje nedospelé štence, kde, s kým chodia, dopisuju si a podobne.......potom je len nárek a je im to hovno platné.........
@lietajucemaslo - omfg všimla si si že ten kanibalokokot žil na slovensku? keď si sa to dozvedela, nemala si chuť zrušiť celé svoje trvalé bydlisko a presťahovať sa do ameriky? ale aj tam žijú vrahovia. nemáš chuť zrušiť na základe tohto faktu celý svoj život?
@marttina To je fakt. A hlavne, ak si niekto povie, ze to chce rovnovahu, tak zacne jest aj na zapade, aj v strede - ved co sme viac pozadu, nez Kosice, kurna? 8)
inak...je to choré....jej to síce už bolo jedno ale tak keď jej povedal že už dakoho pred ňou zabil.......mala to nahlásiť........ale chápem prečo to neurobila....ale má čio chcela.....aj keď nie uuplne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A tak no, pretože ľahko sa namotá psychicky labilný človek aj dnes tu už pojeden bol a odpoveď od takého psychopata považujú za dar.
Ale aj keď je v živote najhoršie a všade ste posledný , treba si vždy spomenúť, že to vy ste boli tá jediná spermia z miliárd, ktorá dostala šancu žiť, tak prečo tú krásu končiť samovraždou ... vždy si treba povedať ... aj krásny/a som , aj múdry/a som aj mám našlapnuté na dobrú kariéru a keď do 25 nenájdem lásku tak sa bude chodiť do bordelu ... no problem
asi orion 55
alebo 05
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
a cez net ta nikto nezje to ti doma nevysvetlili?
Pokiaľ viem tak "len" jednu jedinú , ktorá sama chcela zomrieť ...
Myslím si, že 99,99% ľudí, by sa nestretlo s niekym, kto vás chce zabiť (a je úplne jedno na akom portáli si píšete, alebo či si píšete emaily alebo smsky).
(hadzu ludi do jedneho vreca...)
Staci fotka s komentarom: "Si na zozratie" - a aha, uz je to tu!
» www.topky.sk/cl/100370/12759...
nakoniec len toľko napíšem: mamky s tatkami by sa mali zaujímať viac o svoje nedospelé štence, kde, s kým chodia, dopisuju si a podobne.......potom je len nárek a je im to hovno platné.........
keď už čítaš ten domýšľavý bulvár, nedomýšľaj si k tomu veci ešte aj ty, lebo dospeješ presne sem
a @mielikki no nebol by som si istý veru, vzhľadom na to, že tá ela, či kto, ti viackrát komentovala blogy
veď to je úžasné birdz je taký všestranný
a ten zvyšok je už úplne jedno kde to je.
inak...je to choré....jej to síce už bolo jedno ale tak keď jej povedal že už dakoho pred ňou zabil.......mala to nahlásiť........ale chápem prečo to neurobila....ale má čio chcela.....aj keď nie uuplne ...