Nemôžete mi trošku zlepšiť náladičku nejakým vtipom ? lebo mám sa pod psíka tak by to možno pomohlo trošku sa zasmiať a keď tak nejaký neotrepaný Ďakujem...
Maly Indianik sa pyta otca."Oci,preco sa moj bracek vola Rychly luk?" "Lebo tvoja mama ho porodila ked som bol na polovacke."odpovedal otec."A preco sa sestricka vola Mesacny svit?" "No lebo bola pocata za mesacneho svitu.A vobec,neotravuj a chod sa radsej hrat,Prasknuta guma!"
pani ucitelka sa postavi a povie ze ten kto bude stat je debil vsetci sedia ale jozko sa postavi a pani ucitelka sa ho spyta: jozko ty si debil on na to :nie len nechcem aby ste bola jedina kto je debil
Na križovatke zastaví milionár svoje nové porche vedľa starého trabanta. Naskočí zelená, obaja pridajú plyn a trabant zmizne milionárovi z dohľadu. Ten sa naštve a kúpi si Ferrari. Znova tá istá situácia na križovatke, naskočí zelená a trabant sa opäť stratí z dohľadu. Milionára to tak naštve,že si kúpi Lamborghini Diablo. A opäť sa opakuje situácia s trabantom. Naskočí zelená, obaja vyrazia a idú hodnú chvíľu vedľa seba. Po chvíli stiahnu okienka a milionár sa uškŕňa na trabanťáka.
Starý Arab žije už cez 40 rokov v Chicagu. Veľmi rád by na svojej záhrade pestoval zemiaky a zeleninu, ale je tam sám a cíti sa už starý a slabý. Jeho syn študuje v Paríži a otec sa rozhodne napísať mu e-mail:
Milý Ahmed, som veľmi smutný, že nemôžem na svojej záhrade zasadiť zemiaky. Viem, že keby si tu bol, pomohol by si mi záhradu zorať. Mám ťa rád. Tvoj otec.
Obratom obdrží odpoveď:
Milý otec, prosím ťa, nerob v žiadnom prípade na záhrade čokoľvek!!! Schoval som tam "tú vec". Tiež ťa mám rád Ahmed.
Už za hodinu obkľúči dom starého muža americká armáda, námorníci, FBI a CIA. Preorávajú a prerývajú záhradu kúsok po kúsku, prehľadajú každý milimeter, ale nenájdu nič.
Rozčarovaní sa stiahnu a odídu.
Ešte ten deň dostal starý muž od syna jeden e-mail:
Milý otec, iste je už záhrada kompletne zoraná a môžeš si zasadiť svoje zemiaky. Viac pre teba z takej vzdialenosti už nemôžem urobiť. Mám ťa rád. Ahmed.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Řekla řediteli ústavu, že chce, aby byl její manžel pohřben tmavě modrém obleku.
On se ji zeptal: "Nebylo by jednodušší jej pohřbít v tom černém obleku, který má na sobě?"
Ale ona trvala na svém a přislíbila libovolnou peněžní částku. Když nastal čas obřadu,
vdova se dostavila na hřbitov a vidí, že její manžel leží v rakvi krásném tmavě modrém obleku.
Přistoupila tedy k řediteli ústavu a pochválila ho, že se ji oblek velice líbí. Pak se zeptala na cenu.
On říká: "Víte, vlastně to nestálo ani korunu. Totiž, stala se velmi zajímavá věc.
Hned, jak jste odešla přivezli jiného nebožtíka, který čirou náhodou měl na sobě tmavě modrý oblek.
Byl asi tak stejně velký, jako váš muž. Tak jsem se zeptal vdovy po něm, jestli by ji vadilo,
kdyby byl její manžel pohřben v černém obleku. Řekla, že to vůbec nevadí, že to je dobře. No, a tak jsem prohodil hlavy..."
mna dnes celkom zabavil
-chlapcek sa pyta dedka: Dedko ,co je toto?
-To su cernice.
-A preco su cervene?
-Lebo su este zelene.
idú dve babky a tretia povie: z nás štyroch by bola dobrá petica LOL
este::
viete preco si blondinka namáča vlasy do slížikovej polievky???..počúva horkýže slíže
viete preco si blondinka opiera ucho o múr domu???... počuva house
» video.google.com/videoplay?docid...
"Ktoré je najrýchlejšie zviera na svete?"
Ta Gepard."
"Správne Dežko. A ktorý vták je najrýchlejší na svete?"
"Ta gepardov, ňe?"
tomu sa hovorí logika, že?
"Nie, splachni..."
- No dvadsať, prečo?
- Dvadsať, hej? Tak to sa nám ešte tri flákajú niekde po meste...
Takže polícia má k dispozícii asi 6000 fotografií únoscu.
Co je to maximalna staroba?
Ked vychadzate z muzea a spusti sa alarm.
xD muhaha rofl rofl rofl
chlapcek na to hovori:tak isto ako ocko
policajt na to:a ako sa vola ocko?
chlapcek na to:neuverite pan policajt ale tak isto ako ja
" Slečna, jednou rukou držím vašu fotku, druhou na vás myslím"...
Kolekcia pánskych slipov: January, February, March, ...
-Slniečko moje!
-Čo, mačiačik moj?
-Rybičkamoja,urob mi raňajky.
-Samozrejme, medveďík.
-Ja ťa milujem, kvietočk moj.
-Aj ja teba,zajačik.
-ty si tiež nepamatáš,ako sa volam?!
"Betka."
"A vieš aj nejakú básničku?"
"Áno, ťapi ťapi ťapušky zdraželi nám papučky. A ockovi alkohol, ktorí debil z vás to bol?"
,,to bol taký veľký?????!!"
,,nie, taký kyslý!"
„A teraz čo spravíš, frajer?“ pýta sa ho.
„Zaradím dvojku.“
Milý Ahmed, som veľmi smutný, že nemôžem na svojej záhrade zasadiť zemiaky. Viem, že keby si tu bol, pomohol by si mi záhradu zorať. Mám ťa rád. Tvoj otec.
Obratom obdrží odpoveď:
Milý otec, prosím ťa, nerob v žiadnom prípade na záhrade čokoľvek!!! Schoval som tam "tú vec". Tiež ťa mám rád Ahmed.
Už za hodinu obkľúči dom starého muža americká armáda, námorníci, FBI a CIA. Preorávajú a prerývajú záhradu kúsok po kúsku, prehľadajú každý milimeter, ale nenájdu nič.
Rozčarovaní sa stiahnu a odídu.
Ešte ten deň dostal starý muž od syna jeden e-mail:
Milý otec, iste je už záhrada kompletne zoraná a môžeš si zasadiť svoje zemiaky. Viac pre teba z takej vzdialenosti už nemôžem urobiť. Mám ťa rád. Ahmed.