som vyhrala napríklad kabelku adidas v súťaži activia cez net, alebo voňavky čupačups cez net v sobotu som vyhrala 36 evry vo Fortune a to je asi všetko
a ešte cez obaly z jojo cukríkov striekaciu pištol, hodinky a také gumené postavičky dinosaurov
za skolske sutaze nejake somarinky som povyhravala ale nic extra..knihy a podobne..
no ako trieda sme v 9. rocniku cez internetovu sutaz s T-mobile vyhrali vikend so superstaristami v Pezinku a to bolo super...k tomu vela vecnych cien, program, milionovy ohnostroj, diskoteka. laciho strika sme videli aj 3 finalovych superstatistov uzasny vikend to bol ale od 1. miesta nas delilo velmi malo..to by sme s azucasnili aj finaloveho vecera..skoda ale aj tak to bol ata najvacsia vyhra aku sme spolu dokazali vyhrat ako celok
@D170 presne tak bolo to uzasne stale na to rada spominam vela akcii za tak malo casu..no proste wuaa aj nocna hra bola po lese v hoteli sme si dvere otvarali cipovymi kartami..proste to malo aj uroven a pre nas to bolo super..lebo ako celok sme si to uzili ( + sme boli aj na kupku v decembri!! wrr zima )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ešte cez obaly z jojo cukríkov striekaciu pištol, hodinky a také gumené postavičky dinosaurov
no ako trieda sme v 9. rocniku cez internetovu sutaz s T-mobile vyhrali vikend so superstaristami v Pezinku a to bolo super...k tomu vela vecnych cien, program, milionovy ohnostroj, diskoteka. laciho strika sme videli aj 3 finalovych superstatistov uzasny vikend to bol ale od 1. miesta nas delilo velmi malo..to by sme s azucasnili aj finaloveho vecera..skoda ale aj tak to bol ata najvacsia vyhra aku sme spolu dokazali vyhrat ako celok
2-
+
3-cd fun radia+tricko