Poraďte mi prosím, čo by sa dalo navštíviť v Bratislave? Idem tam na týždeň s ocom(nemá rád výlety typu BA pláž-čo by sa napr. mne páčilo hej) a sestrou a ideme k tete.
Problém 1:sestra je strašne lenivá a nikde sa jej nechce chodiť a všade jej je
hej, Devín tiež.. ten je nádherný.. a segru nie do ruksaku..ale niekam priviazať ked sa jej nechce nikam chodit.. ale my sme napriklad isli z hlavneho pristavu v meste na devin loďou a s5.. vyslo nas to tusim dakych 5 ečok a bolo to pekne
Ten Devín je dobrý nápad, a potom by sa odtiaľ dalo prejsť na Sandberg. Ďalej je tu pekná botanická záhrada a aj Medická záhrada a Grassalkovičov palác je celkom pekný. Možno uvidíš aj prezidneta.
Ten Devín je dobrý nápad, a potom by sa odtiaľ dalo prejsť na Sandberg. Ďalej je tu pekná botanická záhrada a aj Medická záhrada a Grassalkovičov palác je celkom pekný. Možno uvidíš aj prezidenta.
Ježiš, to sa nehanbíte, všetci čo idú na „výlet“ do Bratislavy, že len obehnú všetky obchodné domy? Veď to je choré.
Hrad, Slavín, Devín, Kamzík, Dóm sv. Martina, Michalská veža, SNM, SNG, Radnica je žiaľ zavretá, Gerulata, ale to je až v Rusovciach, Sad Janka Kráľa a kopa ďalších vecí.
krutafunebracka nebud mudra niekoho možno nezaujíma historia tak ako teba a pri ba cenach....a nie nehanbíme sa!
čo je to eurovea a kde je???
na kamzik sa ako dostanete..chodi mestska??
toto s lodou sa mi páči
littlephoenix ja som chcel isť do Kitze...ale akej odpovede som sa dočkala? do žadneho rakuska nejdem! (no takže asi tak) a priom chodi aj meststka že vraj až do viedne či ako...
Tam nejde o históriu. Hento je choré, všetci tí šialenci, čo sa prišli do obchodov PREJSŤ a berú to ako kultúrny zážitok?! To je zvrátené. Obchody sú na to, keď niečo POTREBUJEŠ, tak tam len zájdeš a kúpiš to. Serú ma, keď niečo potrebujem a nejaké fifleny (tým nechcem povedať ty, to už idem trochu mimo) tam len zavadzajú, stoja ako tupé, afektovane sa chichocú a nedá sa tam ani prejsť a zohnať čo najrýchlejšie a najpohodlnejšie to čo chcem.
Keď tu potrebuješ nakúpiť, tak sa rovno opýtaj, kde najlepšie nakúpiť a nie kam ísť na „výlet“.
Ja tam idem na celý týžden moja drahá a nevidim v tom nič zle prejsť sa po nakupnom centre, naobedovať sa tam a čo mi padne do oka tak si kupiť... a kam potrebuješ niečo rýchlo kupiť tka ideš rovno za tým a nepozeráš sa po fiflenach ktore postavaju
@adheleide : joj moja pôjdeš nabudúce ...ja som bola v Rakúsku len raz, teta ma tam vzala bolo to deň pred prijímačkami a v podsate i BA som videla vtedy prvýkrát...teda tak ,,turisticky,,
@13 Moja drahá a ako sa mám po nich nepozerať a rýchlo ísť rovno za tým, keď tam tie zmachlené ťavy bezdôvodne blokujú každú uličku? Je to šialené prechádzať sa po obchodoch (obzvlášť je nehorázne, keď tam niekto chodí vyvenčiť decká, čo to z nich potom vyrastie?!), samozrejme, že sa tam môžeš ísť pozrieť, ale nie považovať to za celotýždenný nabitý megavýlet, to nie je žiaden výlet, prejdi sa po čerstvom vzduchu a kultúre, to je výlet. Keď aj len po centre mesta alebo čo, nemusíš hneď robiť pešie túry Gerulata-Sandberg.
littlephoenix ..ja som bola v rakusku teraz koncom juna, prvýkrát, ma volala učitelka zo ZŠ lebo mali volne miesta v buse...a užasne super tam bolo krásne vieden sme prešli len busom ale nadhera..boli sme v schonbrunne.... a sprievodkyna nam hovorila niečo o tom že v Kitze su obchodiky s čokoládou ..jeeej tam chcem isť hihih
krutafunebracka mi povezd kto tu hovoril o tom že cely tyzden stravim v nakupnom centre?? povedala som že tam idem na cely tyzden kvoli tomu aby ste napísali viace nápadov..na každý deň niečo iné...Vysvetli mi kde si našla, že nakupne centrum považujem za celotýždenný megavýlet?
@adheleide pouzi google, ked tu uz trcis na tom nete. najprv napises, ze chces poradit. niekto povie len svoj nazor, ze vylet nieje chodenie po obchodoch a nasledne na to napises, ze teba nezaujima historia. akoze sorry, ale naco tu potom pises, ked ti vadi, ked ti niekto poradi? to ti fakt staci google. vytukaj nakupne centra v ba a mas to. pekny tyzden teda prajem.
my ked sme boli na zapade tak sme sa na BA vybodli, len sme tam spali a boli na prechadzke mensej xD aaa chodili sme do Viedne... nie je to daleko a fakt tam je co pozerat, ci uz historia, alebo taky prater alebo hocico..
tu euroveou neodporucam nevidela som miesto kde by mali vacsie nic ako tam. co ine? to je moj 2 rocny problem. ale skus ten kamzik mozno tam bude aspon pekny vyhlad. alebo sa prejdite cez sad janka krala a potom po novom moste do centra to je celkom pekna prechadzka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(segru zobrať do ruksaku)
nové centrum eurovea je tam krásne a zo zadu je výhľad na Dunaj
Hrad, Slavín, Devín, Kamzík, Dóm sv. Martina, Michalská veža, SNM, SNG, Radnica je žiaľ zavretá, Gerulata, ale to je až v Rusovciach, Sad Janka Kráľa a kopa ďalších vecí.
čo je to eurovea a kde je???
na kamzik sa ako dostanete..chodi mestska??
toto s lodou sa mi páči
littlephoenix ja som chcel isť do Kitze...ale akej odpovede som sa dočkala? do žadneho rakuska nejdem! (no takže asi tak) a priom chodi aj meststka že vraj až do viedne či ako...
Keď tu potrebuješ nakúpiť, tak sa rovno opýtaj, kde najlepšie nakúpiť a nie kam ísť na „výlet“.
@adheleide pouzi google, ked tu uz trcis na tom nete. najprv napises, ze chces poradit. niekto povie len svoj nazor, ze vylet nieje chodenie po obchodoch a nasledne na to napises, ze teba nezaujima historia. akoze sorry, ale naco tu potom pises, ked ti vadi, ked ti niekto poradi? to ti fakt staci google. vytukaj nakupne centra v ba a mas to. pekny tyzden teda prajem.
Vy ste uplne chorí
Mesto je dosť na nič, ak sa nezašiješ niekam preč od turistov.