Moj kamos ma vyrastok pod jazykom ktory sa mu zmensuje a zvacsuje nevideli ste to uz niekde,neviete co to je alebo co to sposobuje? dakujem za kazdu odpoved...
hej piercing, sekla som sa...lebo moja sestra mala v pere a niečo taketo sa jej z dnuka urobilo a museli jej to vyrezat..takže k doktorovi si čas najst musi
ja toto mať, tak som u lekára do 10 minút. O.o Pripomína mi to vred. Občas sú také vredy z pohlavných chorôb (áno aj na iných častiach tela môžu byť.) alebo ústnou infekciou keď si človek do huby dáva kade čo a nečistí si zuby a ústnu dutinu.
Môže ísť o tráviace problémy. často krát sa to ukáže práve na jazyku. biele, hnedé škvrny a kadejaké vriedky. Dokonca to môže byť aj vnútorný herpes. Čiže nie na pere ale urobila sa infekcia na jazyku.
@23 ja sa k tomu tiež prikláňam, ale nechcem liať olej do ohňa no. Je to nebezpečný vírus hpv. tak nech uteká k lekárovi a nečaká akoby to bola bolesť zubu.
@chidori jj, nasjkôr hpv, keby to bola nejaká infekcia ako si ty spomínala vyššie to by bolo skôr vo forme povlaku..a zasa herpes..to by vyzeralo ináč a ten by relatívne rýchle zmizol, ale zakladatelka diskusie píše, že sa mu to zväčšuje a zmenšuje- z toho usudzujem, že to trvá dlhšie....--
ozaj @tifa14 mohla si napísať aj ako dlho to má, či to boli štípe, alebo to tam proste len je atd..
¨fuu neviem kolko to ma ale co ho poznam tak od vtedy to mal a to bolo minimalne rok urcite...raz mu to aj zmizlo..potom daco zedol kysle a sa mu to zvacsilo ...hm..
tak potom na 99% hpv, nech s tým ide čím skôr k lekárke musia mu to čím skôr odstrániť..hpv je pohlavná choroba, spôsobuje ju vírus, ktorým sa dá veľmi ľahko nainfikovať, takže aj keď mu výrastok odstránia vírus mu ostane v tele po zbytok života...potom musí posilnovať imunitu aby čo najviac znížil riziko opatovného nárastu výrastku...a taktiež by nemal nikoho vedome nakaziť...ako sorry, ale mať aspoň rok toto v ústach a za rok si nenájsť čas? Prepáč, ale asi je to riadny debil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
visco ked nema cas ist k doktorke tak na kery KOKOT mu bude informacia, ze co to je...
"vis co je to rakovina"
- " jaj ok "
-.-
@4lex no neni to vtipne ale co mam plakat ?
a to si ty kamošovi fotila výrastok na jazyku?
Môže ísť o tráviace problémy. často krát sa to ukáže práve na jazyku. biele, hnedé škvrny a kadejaké vriedky. Dokonca to môže byť aj vnútorný herpes. Čiže nie na pere ale urobila sa infekcia na jazyku.
ozaj @tifa14 mohla si napísať aj ako dlho to má, či to boli štípe, alebo to tam proste len je atd..