mno, možno keby si dvihol ricisko od kompu a začal žiť vlastný život, nielen život svojho alter ega, ktoré si buduješ na internete, možno bys aj ty nejakú mal
jak nezdvíhame? teraz o chvíľu idem dvíhať riť na tréning. odtiaľ ju idem presunúť do baru. pozajtra ju dvíham do školy a do roboty a možno ešte na pivo a poopzajtra ju zas dvíham do ženevy, tak čo oné?
@10 ja ked idem akurat do fitnes potom zase domov 1. ja do baru nechodim bo mi vadi nafajčene prostredia a (priyebludia) do školy aj ja dojdem mam to 10 metrov.A neflakam sa!
ako ale zober si, ja priateľku nemám a ani som nemal. čo jako teraz? ako jasné že ma to serie, tak ako by to sralo každého normálneho oného, ale ako nemám potrebu tu zakladať takéto témy. čo si čakal, že ťa budú ľutovať a kadá sa ti potom omotá okolo krku, alebo čo?
no čo ja viem nie som pritažlý ale zas vnucovať sa nechcem... Ale na daktrych sa lepia vo velkom a všetky im to žerú ale ked im to nevady tak nech potom trpia
@17 nie nie, si vedľa On to napísal preto, lebo vedel, že sa nájde kopa ľudí, čo mu bude odporovať tým, že naňho nakydá a on sa s nimi potom môže hádať, ponižovať ich a nadávať im... Klasický postup. tak chillout a nerozčuľuj sa nad takýmito ľuďmi
ja som sa tym vyrovnal asi ked som mal 15-16 ... odvtedy uz nic neriesim (jedna zla skusenost za druhou) je mi tak dobre a uz by som nemenil ani za nic....
jednak v poslednej dobe som vkuse rozlietany niekde cize ani na jednom mieste sa dlho nezrdzujem... a dalsi faktor je praca..dost casovo narocna cize ani nemam cas na zivot pomaly ne to este nejake vztahy........
Fakt ze nekto nemoze mat priatelku alebo nechce mat za komplexy tak si to iste mysli aj o ostnych ludióch na svete trapna anketaaa...proste jeden velkyy TRAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Shit, kto to povie tej mojej?
No, v 19-tich žiadna sláva myslieť, si, že nikdy nebudeš mať frajerku...
a nepotrebujem
jednak v poslednej dobe som vkuse rozlietany niekde cize ani na jednom mieste sa dlho nezrdzujem... a dalsi faktor je praca..dost casovo narocna cize ani nemam cas na zivot pomaly ne to este nejake vztahy........