chcela by som byt psychologicka abo daco podobne..proste riesit problemy inych....a skumat ludsku psychyku a vseobecne osobnost.....som piatacka na 8rocnom gympli a nevjem na ake predmety sa mam zamerat...pomozte prosim....cisto teoreticky teraz uvazujem
zameraj sa na slovencinu na jazyky a na biologiu a na matematiku to si myslim, ze by sa ti hodilo nie ja nie som z gymnazia takze ani neviem ake predmety tam este mate
haha,len tak ze nahoda..: aj ja som piatacka na 8 rocnom a taktiez by som rada bola psychologickou...my mame psychologiu v NOSke,takze tam sa vyzijem a som vo svojom...len neviem kam na skolu...ale minule som hladala na nete a adekvatna skola by asi bola v BA- Komenskeho... ale ak viete o nejakej inej skole,tak dajte vediet .....thanx...
moja hej ta je dobra ale na komenskeho je dost tazke sa dostat...tam niekedy je lepsie mat znamost ako znamky jako ja vjem...a aj ja sa tam chystam....a mno noska je v pohode lenze to este nemame..to tusim az na buduci rok....
a moze byt ten cudzi jazyk aj spanielcina???pokial ja vjem vsade sa uci len anglina...lenze ja som na spanielskom gympli takze by som tu spanielcuni trosku aj xcela vyucitr kezde sa ju ucim uz piaty rok....to by bolo idealne...ale asi by som xcela az privela ze?....
no ja si myslim ze najlahsie sa dostanes na skoly v zahranici...ja osobne by som tiez rada studovat psychologiu a chystam sa do ceska...ale nie do prahy na karlovu...to nie...ale dakde do brna alebo do zlinu...dobre ale vzahladom na to ze som len uboha prvacka este o tom budem rozmyslat...ale chcela si radu tak tu ju mas
hej dakujem ale o tom ze yb som odisla na vysoku niekam do zahranicia som nikdy ani neuvazovala...xcem ostat v bratislave...ale mozno si to az tie tri zvysne roky este rozmyslim tym som si jedinym asi ista
a este mam otazku....ste si isti ze tu matiku treba?? lebo moja kamaratka sa rozpravala s jednou psychologickou a pytala sa jej na to ze ktore predmety tam treba a ona jej povedala ze len bio a nosku...no a samozrejme povinne - jazyk a sjl...tak ma ta matika trochu zarazila
no ako ja som tiez tak trochu bola z tej matiky trosicku mimo...lebo ja ju neznasam ...aaa este diki za typ do Ceska..aj tam som rozmyslala,takze uvidim...ale este mam nejake ine skoly v zzasobe ako je napriklad prognostika,takze este uvidim..
A aj ja som chcela ist na psychologiu (teda este chcem), len nemam sancu spravit tento rok prijimacky. lebo su zevraj strasne narocne, tak asi skusim stastie o rok.
nie matematika tam nie je overene...a hej tento rok je to strasne tazke co mama zistovala..ale ja mam na to este tri a pol roka takze to sa este 200krat zmeni....a do ceska???mno o tom som nikdy ani neuvazovala...ale zevraj tam je to drahsie ovela ako tu..aj cestocvne aj ubytovanie strava..atd..takze nevjem..to si treba dobre rozmysleit...
a ohľadom toho, úplne z čista jasna, by som aj ja rada šla tou cestou psychológie, no biola je fakt ťažká, mám v nej hokej, takže najskôr ma stretnete na úrade práce a nebude to za pultom...
- matiku potrebujes na prijimacky len na Komenskeho univerzitu v BA inde nie
- najviac potrebujes biologiu, nauku o spolocnosti- z nej zaklady filozofie, sociologie a hrubsiu knihu zakladov psychologie...
+ nejake tie osobnostne predpoklady samozrejme
Inak na prijimackach odo mna chceli velmi podrobne info hlavne zo psychologie, ktora sa neprebera na strednej... clovek sa musi sam v tom posprtat, ak mu to za to stoji...
A k tomu Brnu a Praha - skoro zbytocne sa pokusat, beru v priemere 5% uchadzacov a prijimacky su tam ovela tazsie ako na slovensku...
Ja tiež chcem študovať psychológiu,ale v Nitre ako výučný predmet..... a tiež si myslím že tam treba len NOSKU a BIOLU.... ale tiež treba do tej psychlógie trošku rypnúť!
Ja by som teoreticky tiez mala ist na psychologiu,uz koncim gymnazium a ked viete niekto mi poradit,kto chce ist stud.vonku..Ake skoly na psych.su v Cesku??Okrem Karlovky samozrejme..Napiste dik
Aj keď som len úbohá prváčka na osemročnom gympli už teraz túžím byť psychologička dosť čudné viem..ale každé dieťa má sen čo by chcelo byť najprv som chcela byť modna navrharka a netuším jak som sa dostala k tej psycho. hh
Ahojte chcela by som sa vás spýtať, či náhodou neviete, či by som sa tam uplatnila aj z odboru Obchodná Akadémia? a kde všade sa dá tá psychológia študovať? (na Slovensku) Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tam mas viac informacii.
A aj ja som chcela ist na psychologiu (teda este chcem), len nemam sancu spravit tento rok prijimacky. lebo su zevraj strasne narocne, tak asi skusim stastie o rok.
a ohľadom toho, úplne z čista jasna, by som aj ja rada šla tou cestou psychológie, no biola je fakt ťažká, mám v nej hokej, takže najskôr ma stretnete na úrade práce a nebude to za pultom...
mne sa zdalo ze treba biolu chemiu, ale to treba na medinu asi... (A) cizeeee asi najskor tu biolu nosku... a cudzi jazyk je podla mna tiez plus (A)
- matiku potrebujes na prijimacky len na Komenskeho univerzitu v BA inde nie
- najviac potrebujes biologiu, nauku o spolocnosti- z nej zaklady filozofie, sociologie a hrubsiu knihu zakladov psychologie...
+ nejake tie osobnostne predpoklady samozrejme
Inak na prijimackach odo mna chceli velmi podrobne info hlavne zo psychologie, ktora sa neprebera na strednej... clovek sa musi sam v tom posprtat, ak mu to za to stoji...
A k tomu Brnu a Praha - skoro zbytocne sa pokusat, beru v priemere 5% uchadzacov a prijimacky su tam ovela tazsie ako na slovensku...