Vzdy ked sa dorobim poccas kramov som taka omamena abo taka malatna
ahojte ..xcem sa spytat jedine co viemje ze vzdy ked mam dostt menštruaciu som moc nadrzana a rada sa drazdim v sprche....le obcas ked som uz taka ze sa xcem spravit vzdy v tom najlepsom ked uz citim ten krasny pocit a moja vagina sa stahuje prestanem a m
NO akože sorry ľudia, aj keby to bol fake, ani jeden z vás nedal odpoveď! A myslím že odpoveď ani nepoznáte proste je jednoduchšie sa zasmiať ukázať prstom a povedať FAKE ako sa zamýšľať alebo držať hubu a neprejaviť sa... hanba hanba.
k téme: nejako si nemyslím že by to bol FAKE, ale odpoveď fakticky nepoznám.
@38 cakal som kedy to konecne niekto napise... kazdy ze FAKE ale nikto nenapisal nic rozumne len POSTHUNTujete
takze k teme... ja si myslim ze je to z toho privalu pocitov a emocii pri orgazme... skus to v posteli a potom si chvilku len tak polezat uvolnena... mne sa po sexe tiez nic nechce ani ked sa urobim nenazval by som to malatnostou ale... asi viem o com vravis...
mam pocit, ze fake je najoblubenejsie a najpouzivanejsie slovo na birdzi...pritom sa podla mna ani vela krat o fake nejedna...a myslim si, ze aj tato diskusia nie je fake...len holke bolo trapne to zakladat pod svojim nickom, tak si zalozila na tuto diskusiu iny...co by sa vobec nemuselo diat, keby tu bola mnou navrhovana moznost zakladat diskusie aj anonymne...ale to ostane navzdy nevypocute, takze nech sa nikto necuduje, ze tu bude takyto gulas a milion500 zbytocnych nickov...
@60 presne toto som si aj ja hovoril, uplne do bodky a dojdem na koniec diskuzie a *dang* si to napisal. vazne dost trapne ludia, od toho 11 rocneho chlapca to este pochopim, ale...
hhahahaha dpc fake .... akoze toto uz co je hahahah jezisi ze kefu no mam doss co tak skusis rovno ja neviem napriklad zachodovu kefu? to by bolo celkom ok nemyslis? hahahahahah takto som sa este nezasmiala no a ceresnicka na koniec ten kondom akoze skoda kondomu hahaha
k teme.. : ja som tiež za poriadne vytrtkanie pred kram. a to ze je tese pred tym podrazdena, je normalne bo klit. sa zvecsi tusim 6 az 7 nasobne... tak to preto.. musis sa hrat trosku vedla a nie priamo na nom ked uz sa to blizi ale nie som odb... ale ak chces sukromne hodiny pomoci tak staci napisat
no a to ze si omamena.. vuaaa tak musis mat paradny orgazmus... bud len a len rada. a aj tvoj nabijak asi bde rad ked ta pocuje vzdychat kazdy sused aj ja ceeeem
podla mna je to len koktejl hormonov v tvojom tele. pri menstruacii sa uvolnuju hormony, pri orgazme sa uvolnuju hormony a ked to skombinujes, tak ti moze prist, ze si "zdrogovana" podla mna sa za to nemusis vobec hanbit. je to normalne @0
@Peacemaker89 no suhlasim jedna z normalnych odpovedi ... a zrejme aj dosť pravdiva !!!
Vy poniektori sa možete hanbiť za trapošiny čo tu piše mega kokotiny... fakt ...robi te sa ako keby ste boli sväty a dokonca ako keby ste nevedeli čo je to masturbacia ... bez ohladu na to čo si pchaš do tej piči abo ako si to honiš!!! ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
inak ludia cente si jej inteligenciu ani sa nepytala ci mohla s hrebenom otehotniet
@18 ďakujem, vždy som rada pomohla ohľadom takýchto vecí
kapem
FAKE
no cest vinimkam..
ale KOLIECKO..ja ti veriiim...vazne a prečo??
lebo som vobec necital co si napisala :p
idem sa pridať fake fake fake
takže dokopy - 57+499+4= 560
k téme: nejako si nemyslím že by to bol FAKE, ale odpoveď fakticky nepoznám.
takze k teme... ja si myslim ze je to z toho privalu pocitov a emocii pri orgazme... skus to v posteli a potom si chvilku len tak polezat uvolnena... mne sa po sexe tiez nic nechce ani ked sa urobim nenazval by som to malatnostou ale... asi viem o com vravis...
takže to máme: 1564
@38 @40 ked takúto diskusiu založí niekto kto je prvýkrát prihlásený..tak nikdy tu normálnu odpoved nedostane.
1622
oprava: 1623
@54 - 2000
3683
Vy poniektori sa možete hanbiť za trapošiny čo tu piše mega kokotiny... fakt ...robi te sa ako keby ste boli sväty a dokonca ako keby ste nevedeli čo je to masturbacia ... bez ohladu na to čo si pchaš do tej piči abo ako si to honiš!!! ...