Tak ma napadlo...ma niekto vztah na dialku?Nemyslim na dialku taky,ze byva vo vedlajsom meste(tu temu som ti videla no...to bolo nieco ine)...myslim taky...ze byva v inom state...Ci to funguje...ako...atd
za tie styri roky urcite sa parkrat ukaze na Slovensku, je to dost dlha doba, hmm, zalezi na tom, ako dlho ste spolu, ako dobre sa poznate, pretoze zivot dokaze vselico...
ajajaj...no tak to vam drzim palce je to nieco ako skuska vztahu...no a ked myslis, ze vas vztah len tak nieco neznici, tak nemas o com pochybovat teda ak si to mysli aj on a ked tu bude kazde tri mesiace, to sa celkom da ...tak vela stastia..
Môj bratranec chodil dokonca s Belgičankou takže celý ich vzťah bol o dialke a dorozumievali sa len anglicky. A mal aj Maďarku On je hodne šikovný, ale neskazila im to dialka, takže to funguje. Ale je to vraj moc ťažkéééé
ked to vydrzite taak to je teda riadna laska.. urcite to bude tazke ale nic sa neda robit ked ti za to stoji tak tie 4 roky vydrzite...ale rodicia zacinali tak ze jeden na SR druhy v Cesku taakze to urcite ide (inak by som tu nebola)
Podla mna je to skor o dovere...Nik nemoze povedat ze sa to neda,pokial to nezazije kazdy sam...myslim si ze ak vam bude vasa laska stat za to tak to vydrzi hocico,aj tie 4 roky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov