Mala som chalana,ktorého som spoznala cez letné prázdniny..To by nebol ani taký problém..Keby..Keby nebol z BA a ja z PP..Najlepšie by bolo,keby sme obaja boli z rovnakého mesta,ja viem..Po pár rozhovoroch sme spolu začali cho
Vzťahy na diaľku nie sú práve najlepšie ale dajú sa zvládnuť...
Jedna kamarátka mala priateľa z druhého konca Slovenska a vydržalo im to rok (a nerozišli sa kvôli vzdialenosti)
Ďalšia kamarátka z BA je už druhý rok šťastne zadaná, aj keď jej priateľ býva v Žiline..
A dá sa povedať že momentálne je aj ten môj vzťah tak "na diaľku", keďže mi priateľ vždy na týždeň odchádza do Česka a nie vždy sa nám darí sa potom stretnúť keď sa vráti domov...
Takže pokiaľ išlo len o tú diaľku, nemyslím že to bol dôvod na rozchod...
Robit a venovat sa veciem ktore ta fakt zaujimaju, pri ktorych by si mohla zabudnut...ak by som bol zufaly ako ty asi by som sa snazil vymazat vsetky spomienky, odsteranit vsetky veci co mi u ososbu pripominaju
eh ja sa snazim udrzat vztah o vzdialenosti 9000 km a zatial sa to dari... ale tak no ono je to vsetko diskutabilne by som povedala. ako bolo povedane vyssie ide o ten ciel. dialka nerozhoduje.. je to aj o povahe, vole, hlbke citov atd...
ani necitam ....vztah na dialku hlavne ked je odlucenie na dlhsiu dobu nema zmysel verte ci nie nema zmysel .....jedine ze sa poznate normalne face to face dlhsiu dobu a partner musi dajme tomu na cas odcestovat to je ine ....
Keď som začínala chodiť s priateľom /1 rok dozadu/, bola medzi nami diaľka 170km. Dalo sa to znášať, lebo sme sa videli vždy cez víkend a niekedy aj cez týždeň, keďže priateľ má auto a nemal problém prísť hoci aj prenocovať, ak som potrebovala jeho blízkosť.
Teraz sa situácia zmenila - priateľ chodí kvôli robote po celom svete - momentálne je druhýkrát v Číne na viac ako mesiac, a poviem ti, nie je to nič lahodné. Na začiatku som si myslela, že keď je láska, nie je problém.
No teraz sa to trošku zmenilo. Síce ho stále milujem, ale tá vzdialenosť mi strašne prekáža. Aj tak o neho ale stojím a preto sa snažím vydržať...
Ale po roku ti naozaj môžem povedať, že je to ťažké, a ak ti za to daný človek nestojí, nechoď do toho...
kazdy berie potrebu byt s tym druhym inak...nestalo sa vam predsa ze ste si s niekym pisali a normalne vam to stacilo??pacil sa vam..chceli steho..a ked sa to iste deje aj vo vztahu...ked ste v dennom kontakte tak nie je problem..a raz za mesiac je to vpohode ak spolu stravite vikend...
Muffy, počkaj až s internetovou známosťou začneš chodiť, najprv ti to bude stačiť a bude sa ti to zdať úžasné, no postupne budeš chcieť viac a viac, čo sa nebude dať...ani ja som si to nechcela pripustiť, ale je to tak...kiež by nebolo
Muffy mas divnu predstavu o vztahu ....takych bab alebo chalanov mozes mat aj 100 a nemusia o sebe vediet .....a plus ze dajme ze na Azete mas takych typkov co v profile maju informacie ako Van Dam ...a pritom su to domasedovia
Nema to moc velky zmysel, ale na obzvlastnenie zivota to celkom dobre sluzi...ja mam napriklad ,,priatela,, az v taliansku...a zatial to skoro rok drzi...
LUDIA POMOZTE....dnes som sa dozvedela od priatela ze v maji odchadza do Prahy za pracov...co mam robit?...wem ze vztahy na dialku nevydrzia vzdy...tak co teraz ..ked ani jeden z nas nechce druhemu ublizit a powedat mu je koniec...pretoze ceme ostat spolu...
No... Napríklad môj chalan chodí cez týždeň na výšku, takže ho nevidím od nedele až do štvrtka/piatka (čo nie je zase až tak veľa), ale aj tak mi strašne moc chýba...Podľa mňa pokiaľ je to ešte v rozmedzí 2-3 týždne, tak o to viac sa teším, že ho zase uvidím (možnože keby som s ním mala byť každý deň vkuse, tak by sme si začali liezť na nervy , takto sa ani nehádame, pretože sme takí šťastní, keď sa vidíme, že nás to ani nenapadne
vztahy na dilaku su o velkej dovere a je to vlastne aj skuska lasky...dnes je "in" na nete, ked chodis s chalanom cez internet, robia to aj tak moje 2 kamosky a aj ja som to raz skusila ale on bol z michaloviec a ja z ba. Chcela som sa snim aj stretnut cez prazdniny, ale si nasiel inu na nete...boli sme spolu 2 tyzdne, odvtedy som s takymito vztahmi skoncila...na jednej strane je to dobra zabava, ale ma to vobec buducnost?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Jedna kamarátka mala priateľa z druhého konca Slovenska a vydržalo im to rok (a nerozišli sa kvôli vzdialenosti)
Ďalšia kamarátka z BA je už druhý rok šťastne zadaná, aj keď jej priateľ býva v Žiline..
A dá sa povedať že momentálne je aj ten môj vzťah tak "na diaľku", keďže mi priateľ vždy na týždeň odchádza do Česka a nie vždy sa nám darí sa potom stretnúť keď sa vráti domov...
Takže pokiaľ išlo len o tú diaľku, nemyslím že to bol dôvod na rozchod...
Takže myslím, že v niektorích prípadoch diaľka nič nerieši. No vzťah založený len na smskách a dlhých rozhovor po telefóne veľa ozaj nevydrží
Teraz sa situácia zmenila - priateľ chodí kvôli robote po celom svete - momentálne je druhýkrát v Číne na viac ako mesiac, a poviem ti, nie je to nič lahodné. Na začiatku som si myslela, že keď je láska, nie je problém.
No teraz sa to trošku zmenilo. Síce ho stále milujem, ale tá vzdialenosť mi strašne prekáža. Aj tak o neho ale stojím a preto sa snažím vydržať...
Ale po roku ti naozaj môžem povedať, že je to ťažké, a ak ti za to daný človek nestojí, nechoď do toho...
ked ja newem ci bez neho vydrziiiim..