@tomice27 ....ja len vravim svoj nazor ,preto lebo som nieco podobne zazila ,tak preto .......a nechceem ti kazit naladu ani prinajmensom .....vies ,ze nie som taky typ ....
ono...vravi sa niekedy, ze na dialke nezalezi, ak je laska silna...ale myslim, ze to neplati az tak uplne...i ked, samozrejme...malo by to takto byt, ak je ta laska skutocna...ale...ta dialka, aj ked si to neprizname, no stale nas bude trapit, mucit...a "zabijat"...dialka je dialka, a to a zmenit neda...ja osobne...uz by som nieco take radsej necel...i ked, nemozem nikdy wediet, co pride, ak vobec nieco pride...ale ak by nieco take prislo..tak..ja newem, co s tym spravim, newem
...zazil som...trvalo to 8 mesiacov, byvali sme spolu okrem prazdnin len cez vikend, takze clovek si vychutnal s partnerom kazdy spolocny okamih.....nakoniec to skoncilo neverou ale nie z mojej strany................ale nebranim sa vztahom na dialku, aj ked je to tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov