tak toto je pre mňa dosť aktuálna téma...až na to, že to nie je do 50km, ale vyše 150 ja osobne by som do toho šla, lebo si myslím, že všetko sa dá zvládať, keď sa chce...len pre neho je to vraj trocha problém..a o to horšie, že na výšku ide asi do Česka, čiže tá diaľka sa ešte znásobí..
a inak,takyto vztah sa da vysrzat,ak je tam dovera a skutocna laska,si myslim..a tyx 50 km,presne no to nemas vobec vela...ved to mas taku hodinku,cety urcite 50 km...a to je pohoda...
50km? šak si kúpiš sedemmíľové čižmy a ideš ale inak vlakom je to najrýchlejšie, nie je to až také drahé a vzťah na diaľku je možno aj lepší ako na nediaľku
ja som mal vztah na dialku 120 km a co ja viem ten vztah nestroskotal na tej dialke, ale v podstate aj hej to je na dlho...skus a uvidis kazdemu vyhovuje daco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vzťah na diaľku je podľa mňa na viac ako tých 50km, treba mať veľkú dôveru k partnerke a tej ja nie som schopný keby býva tak ďaleko...