Nie nema to vyznam. Podla mna je to vstah o hubu. Ak by som mal mat ja partnerku tak maximlane cca 30km od mojho bydliska. Aby som ju mal pod nosom nie? Ale laska si nevibera a aj tak keby sme ti vseci povedali nie (co budem asi len ja) tak aj tak si urobis po svojom
Sak ak sa mate radi tak co riesis!!! ... ja mam jedneho z rodicov z vychodu a 2. z ceska taakze ziaden problem.. myslim aj ked mne by to teda moc nevyhovovalo
ani podla mna to nemá význam a mozno sa ti zdá, ze ho más aj rada, ale uvidís, ze ked budete od seba dlhsie vzdialení, tak tvoja láska k nemu ochladne. Ja by som sa pokúsila nanho co najskôr zabudnút.
noo moja milaa teeeda verm mi alebo nie thak medzi vami to mozno tak zo zaciatku slapat bude ,,ze hadam to nejak zvladneme aj ked byvas skoro na druhom kontinente,, ..nooo nieco takeee som zazila viidavali sme sa zriedkavo ale bolo too cosi velkee a postupne to padalooo az to skoncilo pri nostalgii a len par sms do roka...
netrap sa tym..ja mam tiez vztah na dialku, on byva v Cechach a ja na Slovensku....ked ta laska vydrzi, budes vediet, ze je to ten pravy.....my uz sme spolu takmer rok...a stale sa lubime tak ako na zaciatku, a viac si cenime jeden druheho...dolezita je dovera.....=o)
Vek na to aby vám to vydržalo máš tak neviem asi tam naozaj ide len o veľkosť jeho a tvojej lásky. Ja osobne by som to nevydržal ja potrebujem mať dievča pri sebe a tak mi to vyhovuje, ale držím palce
Paťkaa...Podľa mna na dialke vôbec nezáleží...Keď ho lúbiš, tak nieje čo riešiť!Možno sa nebudete vidieť každý deň, ale o to viac sa budete mať radšej pri vašom stretnutí..Budete sa viacej vážiť...veď uvidíš
Lenkaaa len aby bola jedinná ktorú bude mať na diaľku sa to nedá kontrolovať aj keď dievčatá tvrdia že inú ženskú s chlapa cítia, ale je to blbosť bol som mladší a nikto nič necítil, keď chlap chce tak to zakryje a takisto aj žena.
Vzťahy na diaľku ani niesu tak o láske ako o vernosti a dôvere!
sranda akurat vcera som si zacala vztah na dialku je to 600 kilakov a taky som zvedava ci to vydrzi jasne ze ide o susedne cesko...si myslim ak sa lubia a raz za mesiac sa vidia tri dni musi to obom stacit...vsak som zvedava ci bude..dufam ze ano...a laska sa hovori ze hory prenasa?) tak za pokus to stoji ak nevyjde tak noo smola...ale aspon neolutujes ze si to nikdy nevyskusala
ja mam xlapa uz 4,5 roka..5 mesiac je v uk... vsetko bolo uzasne kym bol tuna... skoro vsetko sa zmenilo... a mne to velmi prekaza... no existuje nietko ..a ten nietko j tiez daleko.. jednoduch vztahy na dialku neuznavam...nicia lasku nic ine... jedine taka dialka ze trosku prec a trosku tuna... inac nema zmysel sa trapit pr niekoho kto sere na vsetko co bolo.....
19102002:Ale ved ked volakoho milujes z uprimne a on teba tiez tak to nemoze bit take hrozne!Je to hlavne o dovere!Neni to lahke ale vsetko sa da vydrzat....
juko25: ty az velmi dobre vies o com asom pisala.... a aj poznas odpoved na to co sa tyka vernosti a dovery z mojej strany... ja nevravim z eto zle, ze to nejde...len ako to moze ist ked druha strana dajak boci mimo.....?
obavam sa, ze ak sa v istom období nezacnete stretať dosť casto, zo vztahu nebude laska. bude to iba obrovská tuzba po cloveku, ale nebude to prava laska.
Ale budú smutny... pretože ona keď to tu písala, znamená, že to na 99% skúsi, takže pochybujem, že si to vezme k srdcu... I keď vzťah nemá veľkú nádej, ale vždy časom môže ísť aj ona za ním a tak... ale ja by som sa zrejme na to nedala... ale ja toho tiež nakecám
vztahy na dialku vobec nie su jednoduche...tiez sa ma to tyka, 1800km vzdialenost...pisete, ak clovek lubi tak nie je co riesit. Suhlasim ale len ciastocne, na prekonanie vzdialenosti je potrebna hlavne obojstranna dovera a velka tolerancia. Aj jedno podkopanie dovery moze byt rozhodujuce... pomaha casta frekvencia stretnuti, takto sa to da. Avsak prajem ti vela stastia a drzim palce!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vzťahy na diaľku ani niesu tak o láske ako o vernosti a dôvere!
a čo je vo vzťahu potrebné je úplná dôvera nič iné... bez dôvery to klapať nebude.
a prides mu na to ked bude velmi velmi neskoro