ja sa pýtam, lebo mám úplne úžasného chalana... ľúbim ho veľmi...
je na brigáde na Cypre...ale ako zvládame to jee to aj lepšie by som povedala ako som predpokladala, že to bude... ale od septembra idem do Prahy na výšku... je to dosť ďaleko... aa začínam mať obavy ako to bude s nami... :/ že či nám to neublíži?? veľmi dúfam, že nie.... aaj keď....
@pavucik2521@majuka ti o tom niečo povie, ak jej napíšeš TSku (je tu nová a tak neviem či si toto všimne) jej frajer bol minulý rok tiež brigádovať na Cypre a sú spolu doteraz. Samozrejme, už sa vrátil...
vzťah na diaľku je veľmi zvláštny a občas veľmi ťažký, keďže ten pocit, že kvôli diaľke nemôžeš byť s tým, koho miluješ, vtedy keď chceš a keď ti veľmi chýba, je občas fakt príšerný... no dá sa to zvládnuť a stojí to za to, vzťah na diaľku je svojim spôsobom oveľa krajší ako bežný vzťah
ja prave taky vztah zazivam ..na poriadnu dialku ,nie na dialku je to vazne tazke ...nikdy som si nemyslela ,ze moj uplne prvy vztah bude takyto ,ale stalo sa a som stastna ,ze som mohla niekoho takeho spoznat a ze ma ten niekto miluje ...i ked dialka je hrozna ak sa s tym clovekom nevidim uz vyse tyzdna ,tak to uz zacina byt neunosne lebo mi strasne chyba ...ale tak ...myslim ,ze ak je tu dovera a uprimna cista laska ,da sa to zvladnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Teraz uz spolu niesme ale napriek vztahom predtym prave tento s nou bol najvynimocnejsi
vzťah je aj keď sa s niekým poznám..
úplne zmysluplná diskusia..
fail
je na brigáde na Cypre...ale ako zvládame to jee to aj lepšie by som povedala ako som predpokladala, že to bude... ale od septembra idem do Prahy na výšku... je to dosť ďaleko... aa začínam mať obavy ako to bude s nami... :/ že či nám to neublíži?? veľmi dúfam, že nie.... aaj keď....
a ono vzdialenosti su relativne.. niekedy je 500m ovela dalej ako 35km ci dokonca 200km
proste.. nerozhoduju vzdialenosti. rozhoduje dovera, laska a to ako to ti dvaja myslia.. ci len niekoho mat alebo i nejak vaznejsie..
vzťahy na diaľku