moja sesterka mala taky vztah asi styri roky, mozno viac (teraz neviem) ona bola doma v nitre a on v skotsku na skole a su spolu doteraz, ale uz obaja v nitre
Záleží podľa mňa na ako dlho tá diaľka je a aká to je a ako často sa stretáva človek.
Patrím k extrémom a mala som priateľa z Talianska a klapalo to fajn, lebo sme boli často spolu, no len ja som si raz povedala, že tam nechcem žiť a on by u nás veľa šancí nemal a tak to skončilo. A bola som aj tak mladá... užívam si teraz VŠ bez chlapa
Skusal a nic moc... proste nedokazem si predstavit ze by som niekoho videl napriklad raz za tyzden na par hodin. To proste nikdy nebude ono. Pokial by to vsak bolo ze chodime spolu nejaky cas a potom jeden z nas by isiel povedzme na rok do zahranicia s tym ze sa vrati tak to by nemal byt problem
vycúvať z toho skorej, nech nie je neskoro! písmenká sú pekné, ale dotyk ti nikdo nenahradí, a čo ty vieš, s kým sa ten tvoj partner ocuckáva, kým ti zasnená nad ním rozmýšlaš daleko, pradaleko od neho.
už nechcem..
3roky sú pekné, ale čo z toho, ked každý si išel svoje.
kto tomu neveri nikdy nezazil skutocnu lasku pre ktoru je clovek ochotny ist do vztahu na dialku...
Ja taky prezivam. Som z Rakuska, z Eisenstadtu, do BA to mam sice "len" do 100 km, a vidime sa kazdy vikend, cez prazdniny castejsie. A sme spolu skoro dva roky
no tak nam to drzi stale, sme spolu cez rok a pol ale my uz sme zmenili vztah na dialku na vztah v jednej domacnosti
vsetko sa da vydrzat a zniest, zalezi vsak od dotycnych osob ktore sa do vztahu na dialku rozhodnu ist, ake su ich ciele a co od toho vztahu ocakavaju.
pokiaľ nie si ty na Slovensku a on nie je v Anglicku a nebýva v jednom dome so svojou bývalou, s ktorou si počas weekendov dokonca spolu varia, lebo je to vraj finančne menej náročnejšie a pokiaľ dokážeš prekusnúť aj to, že ho uvidíš dajme tomu raz do roka, aj to, že občas keď mu muchy uletia, tak sa ti neozvee takmer týždeň a ozve sa až vtedy, keď na neho doľahne akási nostalgia, tak áno, funguje = nie je môj prípad.. NEFUNGUJE! Fungovalo mesiac, kým som sa nedozvedela určité okolnosti..... teraz ledva čakám na to, kedy to skončí
no ja mam tiez vztahu na dialku ja som z presova a on zo Strazskeho pri Vranove nad Toplov..mno co ktomup ovedat?asi iba to kao viareri pisali,,zalezi od booch ake to bude...ja dsi mislim ze dilaka bi nemaal birt prekazkou sk niehoo miluješ nieje co riesšit...
mala som jedneho z ruzomberka a som z martina a chodili sme za sebou furt na koncertoch sme sa stretavali....par dni sme u seba prespavali....ako prislo bolo to fajn....
Pokiaľ to s tým partnerom nemyslíš naozaj vážne ptm to zmysel nemá...Vo vzťahu na diaľku má najväčšiu úlohu dôvera ale nie len vo vzťahu na diaľku celkovo vo vzťahu....
No... My sme spolu dva a pol roka... odisiel do talianska zarobit, vraca sa skoro kazdy mesiac a pol na 1-2 tyzdne... bude to byvavat menej, no ale aj za to som vdacna... funguje to, len nemozes zacat blaznit ako ja zo zaciatku... zaciatky boli strasne krute... ale isiel tam, aby nam bolo lepsie takze nevidim dovod to skoncit, ked sa obaja miluejte ...
No tazko povedat v erim ze ked su obaja toleranty naozaj sa miluju da sa to vydrzat ja sama mam vztah na dialku sme spolu už rok aj 3 mesiace sme skoro kazdy vikend cca ale uz to opadava a cim dalej je to horsie a horsie...Chyba ta mten kontakt a pochopenie..Da sa povedat ako keby kazdy zil v uplnom nom svete a spoja sa iba na vikend ...Ked som snim je to fajn ale ke dje prec hmm hadky hadky a znova to iste do kola..Takze myslim ze moze byt vztah na dialku ale treba kopec dovery a chce to velmi silnu lasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to som zažila asi tak mesiac potom sa mi už viac neozval (vlastne ozval sa po roku ako keby sa nič nestalo, neskutočné nervy)
ale záleží len od ľudí a od toho ako vážne vzťah berú....
nevidím dôvod prečo by to fungovať nemalo...
Patrím k extrémom a mala som priateľa z Talianska a klapalo to fajn, lebo sme boli často spolu, no len ja som si raz povedala, že tam nechcem žiť a on by u nás veľa šancí nemal a tak to skončilo. A bola som aj tak mladá... užívam si teraz VŠ bez chlapa
už nechcem..
3roky sú pekné, ale čo z toho, ked každý si išel svoje.
ale stálo to za to, som rád aj za ten krátky čas s tým človekom..veľa mi dal a veľa ma naučil a ešte len naučí
Ja taky prezivam. Som z Rakuska, z Eisenstadtu, do BA to mam sice "len" do 100 km, a vidime sa kazdy vikend, cez prazdniny castejsie. A sme spolu skoro dva roky
veta týždňa, a to je len pondelok.
vsetko sa da vydrzat a zniest, zalezi vsak od dotycnych osob ktore sa do vztahu na dialku rozhodnu ist, ake su ich ciele a co od toho vztahu ocakavaju.
avsak vzdy budu ludia co su pre a proti