@flegma1triedy Jak vieš? Možno že unesú, a zabijú... Ale podla mna prídu na Zem, a zachránia ľudstvo, lebo tak to predpovedali máyovia, a zatiaľ šecko čo predpovedali sa splnilo.... Už sa neviem dočkať, ked prídu a pozabíjajú tie telce, ktoré tu iba mínajú kyslík... Aspon tak nám to oznámili v kruhoch v obilí...
dufam ze nastane nejaky post apokalipticky scenar ! Zombie ? alebo niečo ako METRO 2033 ? Fallout ? niečo podobne Dead rising ? Utok mimozemštanov ? ja v to dufam že uvidim ten krasny zánik tohto sveta a nastane dalši ! Omnoho lepši !
@flegma1triedy Vieš koľko veci predpovedali máyovia, a stali sa? A navyše, oni nemali žiadne počítače ani nič, a aj tak postavili piramídu, kde je vedecky dokázané, že 21.12.2012 bude svietiť slnko kolmo na jej vrch... A tie kruhy v obilí, jedny ľudia celú noc natáčali video, a bolo tam ako bolo normálne pole, a zrazu iba záblesk svetla a na poli niaky znak, o ktorom zistili že ho používali máyovia namiesto písma....
@20 A ja by som tu nebol ! Ale kto by potom vladol postapokaliptickemu svetu ? Najlepšie by bolo nekolko exemplarov zachrania a ostatny budu vydany do toho čo zostane z našej zeme ! Zničene budovy, Postapokaliptycky svet !
@matus123 mam si to v plane zahrat ale uz nemam vobec cas na hry /pisem len preto ze viem co je to za hru hral som ju u kamosa doma nemam cas kvoli skole
@sandy114 Tak toto je za hranicami ľudskej sprostosti... Už asi viem, prečo máyovia predpovedali že zachránia mimozemšťania iba málo ľudí... Akože, ako súvicí dátum čokolády s koncom sveta??? Preboha, ved toto neni možné, to si asi myslela ironicky...
ale serú ma ľudia čo o tom nevedia VÔBEC NIČ a potom napíšu takú hlúposť, že veď sa to tým Mayom nechcelo robiť donekonečna... Strašne nepriestrelný argument
Mayský kalendár je dokončený, ale nehovorí o konci sveta, ale o konci jedného cyklu "života tohto sveta". Tie trvajú 26 000 rokov a sú rozdelené na 5 kratších cyklov po 5125 rokoch. A vždy mala prísť nejaká zmena...
Nehovorím že má prísť koniec sveta alebo že prídu mimozemšťania (ale keby si niekto prečítal o tom odbornú literatúru, napr. Danikena tak by tak nemudroval aké je to nemožné...). Ale o 26000 ročnom cykle kde sa majú prepólovať zemské póly sa nezávisle od seba zhodujú Sumerovia, Tibeťania, Egypťania, Čerokíovia, indiáni Hopi, staré čínske doštičky a v podstate aj Biblia.
+ Mayovia boli skutočne vyspelá kultúra, síce robili hnusné krvavé rituály ako divosi, ale vedeli taviť kovy keď my sme ešte mali hlinené nástroje a pred 2000 rokmi už robili operácie očí a podobne. Mali tak neskutočne vyspelú astronómiu a kalendáre, že vedeli predpovedať (alebo skôr vyrátať) o ktorej minúte bude za 2000 rokov západ slnka, a v niektorých veciach sme ich ešte stále nedohnali, škoda že zanikli. Aspoň si podľa mňa zaslúžia trošku rešpektu..
Neobľubujem celý tento booom s rokom 2012 a konšpiračné teórie, ale človek ktorý posmešne napíše "šak sa im nechcelo do kameňa tesať donekočna, proste je ten kalendár nedokončený" je proste primitivizmus.
@wewo Presne tak! Ale aj napísali, že sa na svete nebude dať žiť! Možno sa začne mínať kyslík lebo tu je veľa ľudí a stále menej a menej stromov, ale odkázali nám, že sa od 21.12.2012 na svete nebude dať prežiť... A že k nám prídu vládcovia hviezd...
nezmysly. majú prísť vojny, sociálna deštrukcia a celkovo sa to tu aj má posrať, no iba na prečistenie zeme. Presne to koniec koncov hovorí aj Biblia - zjavenia Jána a armagedon
je to dosť dlhé, viem, a mysteria.sk nie je práve najserióznejší zdroj, ale tamten článok je dobré zhrnutie toho čo som čítal už inde u serióznejších zdrojov. Po prečítaní toho článku tu podľa mňa už nikto tak mudrovať nebude
primitívny mozog dnešných ľudí také niečo nedokáže pochopiť, jediné východisko tak je urobiť si z vážnych a dôležitých vecí srandu a urobiť zo seba pred druhými primitívnymi ľuďmi hrdinu a srandistu.
a k téme... niečo sa stane, nedovolím si písať čo, ale určite nastane nejaká zmena, možno horšia, možo lepšia, ale ja osobne by som privítala príchod našich vesmírnych susedov, samozrejme v mieri. mohli by ľuďom ukázať pravý zmysel života a "opraviť" ich pomýlené mozočky, ktoré sa desaťročiami totálne zdegenerovali.
bolo by fajn stretnúť sa s niekým z vesmíru, samozrejme, jeden nikdy nevie čo z takého stretnutia môže vzísť, veď uznajte, keď sa stretne taký pripič ako človek a inteligentná bytosť ktorá je 1000x vyvynutejšia ako človek tak neviem, neviem.... ale faktom je, že pár prijebancov by si mohli zobrať na výskumy, to by bolo v ich vesmírnej ľodi pobavenia, cha cha cha... rada by som bola svedkom takej situácie, ale späť k téme...
No že to ľudí ešte baví. Už x vedcov vysvetľovalo, ako je majský kalendár cyklický a že koniec kalendáru znamená, že koniec kalendáru pre nich bolo čosi ako koniec milénia a nie predpovedanie strašnej katastrofy, ktorej verzie sú čím ďalej, tým viac pritiahnuté za vlasy.
Už zas vidím zástupy amíkov, čo predávajú svoj majetok a potom budú na druhý deň plakať, že sa nič nestalo.
Kriste pane bože riešite totálne kraviny , nestane sa nič ... absolútne nič , tak ako sme mali už v máji umrieť všetci , na prelome storočí sme mali umrieť ... a hovno ... Neriešte takéto veci ..
Inak k tym mimozemštanom a ostatnym veciam Obyčajny ludia ako prevažne VY ! si neuvedomujete ze su tu ! Americka vlada všetko taji ! ja verim že existuju a že tie nalezy v novom mexiku niesu len bajka tak isto ako Philadelfsky experiment ! Vlada všetko utaji ale už ked v takych veciach boli zapleteni ludia ako Einstien a Tesla tak to nemože byt klamstvo a vsadim sa že na ten experiment USA mala - no z okolnosti ktore nastali sa rozhodli ten experiment utajit !
@wewo Jeden článok, to je tvrdenie jedného človeka... Ale nebude sa tu dať žiť, máyovia to predpovedali... A predpovedali aj mnoho viac vecí, a každá jediná sa stala... Ved teraz tu múdruješ, ale za rok (presne na den) sa dosmeješ...
bože žeby ste už konečne prestali s týmto celým , koniec sveta .. nikto nevie kedy nastane , je to napísané : „O tom dni však a hodine nikto nevie, ani anjeli v nebi, ani Syn, len sám Otec“ (Mk 13, 32) a dokonca Mayský kalendár bol zle vypočítaný takže tak .. čo si myslíte že nastane 21.12.2012 a boom všetci skapeme ? príde zmena.. toto ľudstvo je skazené až príliš.. a súhlasim aj s @lilnicole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A pozajtra zase: Za 365 dní je 21/12/12, čo sa podľa vás stane?
(ach)
ale serú ma ľudia čo o tom nevedia VÔBEC NIČ a potom napíšu takú hlúposť, že veď sa to tým Mayom nechcelo robiť donekonečna... Strašne nepriestrelný argument
Mayský kalendár je dokončený, ale nehovorí o konci sveta, ale o konci jedného cyklu "života tohto sveta". Tie trvajú 26 000 rokov a sú rozdelené na 5 kratších cyklov po 5125 rokoch. A vždy mala prísť nejaká zmena...
Nehovorím že má prísť koniec sveta alebo že prídu mimozemšťania (ale keby si niekto prečítal o tom odbornú literatúru, napr. Danikena tak by tak nemudroval aké je to nemožné...). Ale o 26000 ročnom cykle kde sa majú prepólovať zemské póly sa nezávisle od seba zhodujú Sumerovia, Tibeťania, Egypťania, Čerokíovia, indiáni Hopi, staré čínske doštičky a v podstate aj Biblia.
+ Mayovia boli skutočne vyspelá kultúra, síce robili hnusné krvavé rituály ako divosi, ale vedeli taviť kovy keď my sme ešte mali hlinené nástroje a pred 2000 rokmi už robili operácie očí a podobne. Mali tak neskutočne vyspelú astronómiu a kalendáre, že vedeli predpovedať (alebo skôr vyrátať) o ktorej minúte bude za 2000 rokov západ slnka, a v niektorých veciach sme ich ešte stále nedohnali, škoda že zanikli. Aspoň si podľa mňa zaslúžia trošku rešpektu..
Neobľubujem celý tento booom s rokom 2012 a konšpiračné teórie, ale človek ktorý posmešne napíše "šak sa im nechcelo do kameňa tesať donekočna, proste je ten kalendár nedokončený" je proste primitivizmus.
nezmysly. majú prísť vojny, sociálna deštrukcia a celkovo sa to tu aj má posrať, no iba na prečistenie zeme. Presne to koniec koncov hovorí aj Biblia - zjavenia Jána a armagedon
inak prečítajte toto:
» www.mysteria.sk/readarticle.php...
je to dosť dlhé, viem, a mysteria.sk nie je práve najserióznejší zdroj, ale tamten článok je dobré zhrnutie toho čo som čítal už inde u serióznejších zdrojov. Po prečítaní toho článku tu podľa mňa už nikto tak mudrovať nebude
a k téme... niečo sa stane, nedovolím si písať čo, ale určite nastane nejaká zmena, možno horšia, možo lepšia, ale ja osobne by som privítala príchod našich vesmírnych susedov, samozrejme v mieri. mohli by ľuďom ukázať pravý zmysel života a "opraviť" ich pomýlené mozočky, ktoré sa desaťročiami totálne zdegenerovali.
bolo by fajn stretnúť sa s niekým z vesmíru, samozrejme, jeden nikdy nevie čo z takého stretnutia môže vzísť, veď uznajte, keď sa stretne taký pripič ako človek a inteligentná bytosť ktorá je 1000x vyvynutejšia ako človek tak neviem, neviem.... ale faktom je, že pár prijebancov by si mohli zobrať na výskumy, to by bolo v ich vesmírnej ľodi pobavenia, cha cha cha... rada by som bola svedkom takej situácie, ale späť k téme...
určite sa niečo stane a kto neverí, uvidí
krásny dník prajem
a pod ním regál s výberovkou katastrofických filmov na DV
2012, Den nezávislosti, Armagedon, Den poté a pod... za 99 Kč za kus
...už sa dokonca zarába aj na konci sveta
Už zas vidím zástupy amíkov, čo predávajú svoj majetok a potom budú na druhý deň plakať, že sa nič nestalo.
a ja som už teraz majetky popredával (ach)