Nech to tu trochu žije a nech je fun, zahráme sa..aj keď to vlastne nie je hra tu: » vocaroo.com/... -sa nahráte, ako 3x po sebe čo najrýchlejšie poviete "sex cez textil" a dajte to sem ..nenacvičujte si to ani nič..nech to pobaví ..idem prvá:
@aventine dopaze dalsia nie som jemne nezne dievca a ano viem ze mam hruby hlas a aj kamoska minule ked sme boli vonku a volala s frajerom tak som jej nieco vypravala a frajer sa jej pytal ze s akym chalanom je zas vonku
@forte a @trdelniiiq máte najviac super hlaasy na svete a proste počuť aj ostatných hlasy je úplne wow.. prosím pokračujte a vy dvaja hore povinne pridávať každý deň nejaký pár minútový príhovor
Nemôžem teraz, mám na izbe spolubývajúcu, s ktorou sa celkovo takmer vôbec nerozprávame a kebyže teraz zrazu začnem opakovať "sex cez textil", neviem, čo by si o mne pomyslela
Ale ak ma počkáte niekedy, keď budem sama, tak rada Znie to vtipne a hlavne sa mi strašne páči počúvať hlasy ostatných. Takéto niečo by tu mohlo byť častejšie Inak ale aj mám strašne detský hlas cez mikrofón (môžeme len dúfať, že nie aj v skutočnosti - to sa žiaľ nikdy nedozviem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
(viem to aj lepšie )
tu sa trapoší inak! tak hor sa do toho!
» vocaroo.com/i/s16s7ZbxP7AR...
» vocaroo.com/i/s1EGACWUDXcB...
» vocaroo.com/i/s1YgxjmkrJbj...
» giphy.com/gifs/xTiTnHvXHH...
» vocaroo.com/i/s0bQFmSC3vXB...
Podte si zaspievat
» vocaroo.com/i/s0EB89wAbmDk...
ako sa mi chcelo spať,tak som sa rozrehotala,prebrala a môžem sa ísť učiť na štátnice
Skoro, až na to prvé "cez".
Ale ak ma počkáte niekedy, keď budem sama, tak rada Znie to vtipne a hlavne sa mi strašne páči počúvať hlasy ostatných. Takéto niečo by tu mohlo byť častejšie Inak ale aj mám strašne detský hlas cez mikrofón (môžeme len dúfať, že nie aj v skutočnosti - to sa žiaľ nikdy nedozviem)
» vocaroo.com/i/s1O91VlC6djd...