hej raz asi v siedmom ročníku som prišla zdrvená do šatne a kamošky sa ma zdesene spytali že čo sa deje....že mama je tehotna....ochkali, jajkali a nakoniec som sa rozosmiala ani neviem čo na tom bolo take....terraz tu i tak hupem svoji 3-mesačnú segru
Ja som dnes rano utekala za mamkou ze mi tecie krv z ruk a nemam nejake zranenie. Mamka rychlo nechala varenie a isla mi pozerat ruky a ked mi dala dole face a ja som sa zacala rehotat zistila ze som si z nej vystrelila a potom mi to vratila ze mi nechcela dat ranajky az ked videla ze mi ide do placu povedala ze ranajky uz mam prichystane na stole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
waauuu uz sa tesim
@johnysheek no to by bolo veru lepšie ako môj návrh
Miško som ticho...
@johnysheek CO mam natom chapat? uz len ten umysel vytvorit nieco take na nete je vtip
TAk mi sem napis 3 , 4 slovami CO je hlavny ciel BGP?
cital si ten clanok? snazil sa ho pochopit?
cital si komenty pod nim?? precitaj si len moje.. a ked stale nepochopis.. tak potom sa uz radsej k bgp nevyjadruj.. jasnejsie sa to vysvetlit neda..
tu to mas: » www.birdz.sk/webka/johnyshee...
Zo mňa si spravil prvoaprílový žart môj book keď sa rozhodol vypnúť práve keď som sa na skype dohodla s lordstvom, že...a ďalej nedostupné
@johnysheek dnes sa ťa chcem niečo spýtať, nechaj vodafon zapnutý... teraz už dobrú noc.