domáci veľmi neporadím ale prechádzam si zapáleným okom už dlhšie a v lekárni si kúp mastičku že Ophthalmo - Azulen a ešte bórovú vodu...najprv umy tou vodou a potom natri aj cez den kludne aj predtym nez ides spat liecenie sce potrva ale garantujem ze by to malo vyzerat omnoho krajsie po par dnoch aspon u mna to funguje
@sechs som rada že som ťa od toho uchránila lebo sama som tam šla s tým že dajte mi niečo na oko takže som zazmätkovala ako nič fakt to chce len trpezlivosť lebo ja sa toho vôbec neviem zbaviť...a HLAVNE ! si to nešúchaj ani nechytaj rukami mohol by si si to preniesť aj do druhého čo bol u mňa dosť problém ako pre večne unaveného rozospatého človeka
@beaurebelle presne toho by som sa aj bez rady obával. zvlášť aj preto, že lekáreň navštívim tak raz za tri roky beriem si tvoje radi k srdcu a ďakujem ešte raz mimochodom, ty máš oči mimoriadne pekné!
@sechs ocianka roztokovova, fenykel plod, rumancek, pripadne aj kvet chryzantemi je dobry. ak mas nieco z toho doma pouzi teda ja osobne mam vsetko ale pochybujem ze to mas ty doma
@sechs ja chodievam každý mesiac pravidelne a zmätkujem stále rovnako a pritom kupujem vždy to isté len vždy tam kde to mám najbližšie čiže stále na inom mieste a potom to tak vyzerá zamáličko rada som pomohla a veľmi pekne ďakujem teda za pochvalu ! potešila
@sechs ocianka roztokovova, fenykel plod, rumancek. Normalne si z toho sprav caj na pitie len taky obycajny a ked si to chces este aj prikladat na oko tak trosku silnejsi, luhuj to cca 20minut. ziadna veda pripadne samotny kvet chryzantemi ale to nebudu mat v lekarni, to len v cajovni myslim a pri chryzanteme je najlepsie len zaliat z horucou vodou par minut luhovat a potom ked to trosku vychladne tak zober si dve pekne velke hlavicky a daj si ich na oci ked budu este teple a nechaj niekolko minut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@echoechoecho práškovým sa nedá? máme iba taký.
@beaurebelle vďaka, aspoň nebudem v lekárni zajtra zmätkovať pri vyberaní
moze si tam streknut svoje mlieko,to je tiez biele tak to bude mat mozno podobny ucinok
heh, to si ty, ten z holou riťou ....
v lekárni si kúp Koloidné striebro, táto vodička lieči 600 druhou infekcií, nepchaj si nič do oká čo tu hore čítam, nie je to sterilné ...
ak neveriš vygoogli si to..
ja som bol raz u očnej a ta mi predpísala všakovaté kvapky, maste a štípalo to ako hrom a čo najhoršie nič nepomohlo...
na radu kamoša som si kúpil toto striebro 2x som si kvapol do oka a na druhý deň som bol fit!!!!
predtým som 14 dní trpel ...............filip